Фанфіки українською мовою

    Де ж він бачив цю людину в зеленому з смугастою кішкою в руці. Один із його однокласників, який закінчив Академію приблизно у його віці. Майто Гай.

    Поки він це згадував, Гай квапливо віддав смугастого кота в руки помічника. Кішка – завдання?

    Курото посміхнувся.

    Він дивився на нього, на Гая, могутнього елітого джоніна, сильнішого в тайдзюцу Конохи, одного з опор села.

    У цьому житті Гай нагадував більше про невдаху. Головний суперник Обіто у боротьбі за звання найгіршого учня Академії.

    Спочатку Курото подумав, що помилився.

    Чим сильнішим і досвідченішим він ставатиме, тим більше люди зрозуміють, як помилялися на його рахунок. Гай у дуже смішних зелених лосинах, що обтягують, скоро стане Могутнім Гаєм.

    І причина дуже проста. Сильний кулак це його шлях. Сила плюс швидкість – це секрет хорошого тайдзюцу. У ранньому віці через слабкість молодого тіла тайдзюцу поступається багато в чому шинобі з ниндзюцу. Це проста річ, яка залежить від таланту.

    Але варто шинобі подорослішати, зміцнити своє тіло, тайдзюцу швидко набирають форму і вже стає нарівні навіть із найсильнішими шинобі.

    До того ж, у Майто Гая є Тонкоу але Джин (Вісім внутрішніх воріт), що дісталася йому від його батька Майто Дая. Це потворне курча стане чудовим журавлем!

    Курото так пожвавився від думки про Хачімон Тонко.

    Секретна техніка, що передається від батька до сина, від вчителя до учня чи дуже близьких друзів.

    Навіть якщо село і здатне навчити його секрету Восьми внутрішніх воріт, але за нинішньої ситуації Гай був єдиним, у кого він міг навчитися.

    ***

    А щодо того, щоб завести з ним дружбу, то це було простіше простого. Рецепт простіше простого – Какаші.

    Поки є Какаші, або такі як Какаші, вічні суперники Гая, немає потреби вмовляти Гая. Він сам прийде до нього по допомогу.

    Закінчивши, Курото прийшов до Гая, висловлюючи зневагу: “Я пам’ятаю, що ти майже Чунін, але чому ти все ще займаєшся пошуком собак та котів?”

    Гай впізнав Курото, опускаючи голову від сорому і виправдовуючись: “Ха-ха, та я просто йшов з тренування, і по дорозі… я випадково натрапив на неї, тому я й захопив із собою”.

    Помітивши сліди від подряпин на обличчі, Курото посміхнувся: “Напевно, тому ніхто не хоче брати тебе в команду, щоб ти не міг виконати складну місію?”

    Гаю стало соромно від такого звернення: “Всі знають, що я не володію ниндзюцу, тому не хочуть брати мене на місії”.

    “Не маю сумніву…” Курото посміхнувся: “Очевидно, у Сильного Кулака немає майбутнього!”

    Гай різко підняв голову і закричав: “Я доведу всім, що навіть не володіючи ниндзюцу чи гендзюцу, можна стати сильним шинобі!”

    “Наївний!” Курото відповів холодно: “Здається, доведеться спустити тебе з небес на землю, підемо зі мною. Я доведу тобі, що м’який кулак Хьюга це найкраще тайдзюцу у світі!”

    Гай злякався від подібної заяви. Від Курото він не очікував такого виклику.

    Після випуску зі школи шинобі вкрай рідко борються один з одним та й не змагаються в силі, якщо звичайно вони не близькі друзі або соратники, тому що хоч-не-хоч, ти даєш іншому дізнатися про твої техніки, тайдзюцу або ниндзюцу, і тим самим розкриваєш всі свої сильні та слабкі сторони. Тебе легко перемогти, знаючи таке, а наслідки такої поведінки катастрофічні.

    Курото ж відвів Гая на те місце, де він вранці практикував Небесне обертання, зупинивши його зі словами: “Ось тут”!

    Гай був сповнений енергії, жвавий від майбутньої битви з Курото. Рідкісний шанс вишкірити свої білі зубки вихідцю з клану Хьюга.

    Курото ж тримався стримано, поманивши його руками і даючи зрозуміти, що може починати.

    Гай замовк і замерехтів, наздоганяючи Курото.

    Бам…

    Вони вдарилися кулаками.

    “Такий швидкий!”

    Курото завмер від подиву.

    Недооцінивши свого суперника, тепер він подвоїв кількість ударів по ньому.

    Бам… бам….. бам….

    Двоє люто боролися посеред лісу!

    Ключовим у Сильному кулаку була швидкість, точність, вміння цілитися, тому що якщо ти здатний потрапляти точно, з сильним тайдзюцу важко буде впоратися навіть гарному шинобі. І справа не з вміннями, а в швидкості реакції та здатності тіла.

    Ідеальним прикладом був показовий бій між Рок Лі та Саске перед початком іспиту на чунина.

    Але Курото зараз і Саске тоді це дві різні людини, Тенсейган за силою перевершує Шаринган із двома томое. І навіть якщо і Гай спритний і спритний, Курото швидко звик до його рухів.

    Під темними окулярами яскраво блищали два королівські сині Тенсейгани.

    Від його погляду не вислизало нічого: потоки чакри, скорочення та розширення м’язів у різних частинах тіла, і навіть траєкторія польоту щебеню, що вилітала з-під ніг Гая, коли він наступав по землі.

    Швидкість Гая потихеньку знижувалась завдяки тому доудзюцу, і тепер здавалося, що для Курото час тече повільніше, ніж він повинен.

    Битва продовжилася.

    Курото виглядав спокійнішим і розслабленішим.

    Але насправді ж, з кожною відбитою атакою, і кожним ударом, він все ще не міг спокійно видихнути.

    Для нього було несподіванкою, що за пару років сила Гая злетить так високо, звичайні блоки та парирування досі змушують його докладати відчутних зусиль.

    Гай, тепер уже налаштований на бій, став похмурим, від його невпевненості та жартівливої манери не залишилися й сліду. У кожному його русі була природна пишність.

    Після серії швидких атак, які збили Курото з пантелику, Гай закричав: “Ураган Листа”

    ффффф…… ффффффф……

    Все тіло Гая нагадувало зелений ураган, що люто обсипав ударами Курото.

    Курото вирішив не ухилятися, але й не бігти, а зустріти його атаку технікою у відповідь, направляючи чакру в кожну точку в тілі.

    БАМ…….

    Ще один вибух, від якого Гая шпурнуло убік.

    Бій був не такий і видатний, як між Каге або елітними джонінами, але якщо порівнювати битви ніндзюцу, ця сутичка двох шинобі з тайдзюцу виглядала набагато епічніше.

    Останній удар, точний, яким Курото перекрив потік чакри на нозі Гая, щоб він не міг посилювати її, буквально врятувало Курото.

    Його серце билося, його руки гудуть, але Курото все ще байдуже дивився на нього: “Здається, за останні два роки ти недалеко пішов”

    Гай, що вже звик до всякого роду цинізму та інших шпильок на свою адресу, з ідіотським блиском в очах нахвалював Курото:

    “Курото, ти дивовижний!”

     

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    0 Коментарів