Фанфіки українською мовою

    Ейлін не відпускало відчуття нереальності того, що відбувається, вона не могла до кінця повірити, що опинилася в такому безвихідному, такому небезпечному становищі, не маючи можливості самій розпоряджатися своїм життям.

    Навіщо її взяли з собою? Щоб уже точно уникнути переслідування поліції? А що з нею буде далі? Адже не відпустять  злочинці її просто так, вона бачила їхні обличчя, щоправда, імена не запам’ятала, бо всі звуки лунали наче здалеку, з-за щільної пелени жаху…

       Як вони вирішать із нею вчинити?   Убити відразу? Зґвалтувати перед цим?

    Ейлін задихалася від цих думок, її свідомість не витримувала такого напруження, хотілося розплакатися, водночас вона боялася, що сльози привернуть до неї увагу з боку когось із банди.

    Дівчина, немов завмерла, зачаїлася у своєму куточку на сидінні мінівена. Хоч це була ілюзія, але Ейлін хотілося вірити, що вона може стати невидимою, її не помітять, забудуть, а вона буде уважно оцінювати обстановку і спробує використати найменшу можливість для втечі.  Вона намагалася не зустрічатися поглядом зі своїми викрадачами, і намагалася хоч якось вгамувати тремтіння в усьому тілі.

    Психіка Ейлін відчувала ні з чим незрівнянний стрес, дівчина переживала ймовірність швидкої смерті, страх, відтермінований, у вигляді запізнілих переживань,  стрес від викрадення,  яке вже сталося, тепер накладався на інший страх (очікування насильства і смерті), і це подвоювало душевні муки.

    Раптом Ейлін відчула, що на неї хтось дивиться. Хоч як була вона скута жахом, але це пекуче відчуття чиєїсь пильної уваги змусило її підняти голову.  Вона одразу ж зустрілася поглядом із чоловіком, який сидів навпроти.  Він з явним інтересом вивчав Ейлін, у його темних очах читалася цікавість.  Ейлін ще більше стиснулася внутрішньо, і опустила очі.  Їй хотілося розчинитися, перестати існувати, якимось дивом опинитися зараз у безпеці, тільки б не відчувати на собі цього пропалюючого, чіпкого, хижого погляду…

    Вілл здивувався реакції Джоша на телефонний дзвінок.  Зазвичай завжди незворушний та іронічний, зараз його співробітник вочевидь був дуже стривожений тим, що почув.

    – Що сталося, Джоше?

    – Ейлін… Є ймовірність, що це її захопили в заручники, мені щойно телефонувала її сестра..

     

    0 Коментарів