Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Він невиразно пам’ятав зі свого минулого життя, що Тенсейган це покращена версія білих очей, найсильніше доуджутсу рівня Ріннегана.

    А ще він пам’ятав, що є лише два способи покращити Бьякуган у Тенсейган.

    Перший: Використовувати спадкоємців крові на Місяці, змішавши їх кров з кров’ю клану Х’юга з землі і отримати Тенсейган, як це вийшло у клану Відсутуки (пер. Отсутсуки)

    Другий: Злити докупи величезну кількість білих очей.

    Перший спосіб відпадає сам собою; йому не дістатись Місяця. Та й надії на перший спосіб небагато. Він не з головної гілки клану Хьюга, та й забрати білі очі клану Відсутуки з Місяця така собі ідея.

    Що стосується другого способу, білі очі окремої родини будуть знищені після пересадки або смерті власника, тому покладатися лише на еволюційний клан недостатньо.

    Обидва способи здаються провальними, але Курото є вихід, точніше рішення для другого способу.

    Незалежно від того, Б’якуган цей чи Шаринган, спадщина крові це певний набір генів. Якщо не вдасться зібрати достатньо б’якуганів, можна почати збирати генів клану Хьюга у великій кількості.

    А потім можна спробувати поєднати ці гени на молекулярному рівні, щоб зсередини очей розвинути Тенсейган?

    Щоб перевірити цю теорію, Курото навчався генної інженерії в Орочімару.

    Довгі-довгі години та дні спостережень та навчання дали результат. Курото з’ясував, що є 33 певні набори генів у генетичних послідовностях клану Хьюга.

    Наступні спостереження відкрили ще дещо. Курото виявив, що деякі з клану, окремо від 33 наборів генів, певні набори були у активному стані.

    Що стосується Курото, лише 17 з 33 спеціальних наборів генів у його тілі були активні, тоді як інші 16 не прокинулися. Розбираючись у деталях, які він отримав, він усвідомив, що дюжини генів інших представників із клану Хьюга були у подібній ситуації, тобто. Лише якась частина із 33 наборів генів були активними.

    Відкриття ще більше підтвердило здогад Курото.

    Він підозрював, що якщо вдасться якимось способом розбудити всі 33 набори генів у тілі, тоді еволюція Бьякугана в Тенсейгані стане доступною для всіх у клані Х’юга.

    Миттю його думка змусила його серце шалено битися.

    Завдяки війні Курото вдалося роздобути безліч зразків генів померлих членів клану Хьюга. Дослідивши і порівнявши їх між собою, він вдало відібрав чверть із усього. Певні набори генів в активному стані.

    Враховуючи кількість активних генних наборів у власному тілі, яка дорівнювала 17 з 33, йому лише бракувало перших трьох наборів активних генів. Група 1-3 із 33 спеціальних генних наборів.

    Курото зібрав достатньо генів для відділення, але в жодній послідовності 1-3 була активної, тому погляд його впав на головну галузь сім’ї.

    Але головна гілка сім’ї ніколи особисто не бере участі у битвах. А якщо бере участь, то завжди під захистом. Шинобі рівня Курото до них не дістатися. Як же так, невже йому не вдасться отримати зразки генів головної гілки.

    На цей раз довелося просити допомоги у Орочімару.

    На подив, Орочімар не став йому відмовляти в його проханні. Але навіть для Орочімару, одного з трьох знаменитих Саннінів, вкрасти гени головної гілки клану було непростим завданням.

    Це тривало більше року і експеримент було перервано.

    Засмучений, Курото знає, що зараз він лише маленька комашка, яка намагається вижити. Щоб узяти долю в свої руки, йому треба знайти способи впоратися самому, а не покладатися на якесь диво.

    І коли Курото вже будував плани на Хінату, яка мала ось-ось народитися, саме в цей момент, коли його наставник уже попрощався з ним, той залишив йому зразки крові та шкірну тканину члена головної гілки клану.

    Курото намагався зрозуміти: “Орочімару і без того незабаром повинен був бігти, але він не тільки не мав наміру взяти його з собою, але ще й забезпечив його матеріалом для експерименту, якого я так потребував. Чого його задум? Чого? Залишити мене у селі, щоб я був для нього шпигуном?

    Виходячи з дії останнього і спираючись на спогади з минулого життя, Курото дійшов висновку, що Орочімар зовсім не цікавив Бьякуган, що пояснюється тим, що він так легко віддав йому те, що було йому так необхідно. Не заради вивчення Бьякугана, а щоб переконати його.

    Курото посмівся: “Бути бранцем не така вже й непотрібна справа, виявляється”

    Безсумнівно, причина через яку Орочимару залишив Курото в селі була в його ролі, або клеймі, що красувалося невидимою плямою на лобі Курото. Йому нема куди бігти. Якби він і зважився на подібне, Орочімар це доставило б лише турбот у вигляді марного трупа.

     

    0 Коментарів