Фанфіки українською мовою

    Куротоо було навіть невтямки про все, що відбувалося в офісі Хокаге. Він тільки-но закінчив місію А-рангу і йшов додому.

    Його батьки давно померли, але Курото був частиною заможного клану Х’юга, який подбав про нього. На відміну від інших сиріт села, його дитинство було набагато краще.

    Принаймні він мав батьківський будинок.

    Повернувшись до якого він помітив ідеальну чистоту. Хтось простяг йому руку допомоги у прибиранні, поки він був на завданні. Хто ж це міг бути, як не Юї, Хьюга Юї, його вірна соратниця, з якою він був заручений.

    Батьки Курото заручили їх ще за життя, і після їхньої смерті сім’я Юї взяла на себе весь важкий тягар нагляду за ним. Курото був за це дуже вдячний батькам Юї.

    Зачинивши двері, Курото дістав і розгорнув сувій із таємною технікою вищої регенерації, той самий, що дав йому Орочімару.

    Уважно оглянувши його, він почав розуміти, як вона працює.

    Простими словами, ця секретна техніка використовує чакру для стимуляції клітин тіла. Він насичує їх чакрою, щоб прискорити розподіл клітин, отримуючи швидке лікування ран і неймовірне поповнення чакри.

    Що стосується назви техніки, вона й справді відповідає цьому. Вища регенерація, тому що вона зцілює тіло, прискорюючи ділення клітин.

    Але Курото розумів, що розподіл клітин може бути нескінченним, і якщо бути точніше, кількість кожної клітини до поділу обмежена тривалістю життя кожної клітини. Іншими словами, чим частіше користуватися нею, тим менше живе шинобі!

    Однак, якщо користуватися нею лише у безвихідних ситуаціях, вона дуже корисна!

    Розмірковуючи над недоліками техніки, беручи до уваги Фуші Тенсей, яку Орочімару незабаром відкриє, Курото віддав їй належне.

    “Не дивно, що Орочімару захотів цю техніку. У нього буде Фуші Тенсей, яка дозволяє йому змінювати тіло нескінченну кількість разів, що перекреслює головний недолік Вищої регенерації. Незабаром його неможливо буде вбити, хіба що запечатати якимось способом”.

    Секретна техніка фізичної регенерації може швидко затягнути рану, але також сприяє зростанню нових клітин, через що тіло отримує дедалі більше чакри. Використовуючи секретну техніку без жодних сумнівів, шинобі не боїться нічого.

    Для інших, це рівносильно суїциду.

    Але не для Орочімара з його технікою Фуші Тенсей (реінкарнація живого трупа), за допомогою якої пошкоджене тіло можна замінити іншим.

    Тепер Курото справді почав поважати Орочімару.

    Курото сумнівався, чи зможе він відточити цю техніку, але ще одна секретна техніка була не зайвою. З цією думкою він вирішив освоїти її.

    Не знаючи, чи через пробудження Тенсейгана, чи через зростання чакри в його тілі, але Курото зміг швидко в ній розібратися. До того ж, техніка вимагала знань про людські меридіани, з чим він уже був знайомий. Він почав її освоєння з вивчення напряму та способів потоку чакри, а потім перейшов до складання печаток.

    Як тільки він закінчив з нею, Курото без сумнівів спалив сувій із секретною технікою. Він не повинен залишити доказів, які можуть бути використані проти нього.

    Закінчивши з сувоєм, Курото почав розбір місії та проблем.

    У нього було Небесне Тяжіння і Небесний Поштовх, а ще маріонетка Сандайме Казекаге. Але він не міг використовувати ці техніки відкрито. Принаймні не в присутності шинобі Конохі.

    Його стиль бою занадто простий і вирізняється. Це почуття обмеження своєї сили явно здалося у цій місії.

    Тепер Курото потрібна була якась тактика, якийсь спосіб захисту проти ворога без його основної сили.

    Раз він є членом клану Хьюга, більш очевидного шляху і способу стати сильнішим проти ворога, крім м’якого кулака немає. Найкращий вибір для Курото.

    “Настав час м’якого кулака!”

    Принцип дії Небесного Обертання дуже простий. Вона обмежена з одного боку запасом чакри, з другого розумінням і практикою. Запас чакри Курото перевершував Неджі, і коли Неджі вдалося самому зрозуміти її, що може поміщати йому зрозуміти її з його Тенсейганом!

    Наступного дня Курото стояв за маленьким лісом у володіннях клану Х’юга.

    Переконавшись, що навколо нікого, він розпочав свою першу спробу.

    Хаккешо Кайтен (Небесне обертання) вимагає двох речей: перше – контролювати кожну точку чакри, друге – мати достатньо чакри, щоб провести її до цих точок.

    Для Курото обидві частини техніки були тямущі, і через кілька спроб він зміг створити щось схоже на Хаккешо Кайтен.

    З цієї вправи Курото зрозумів ще дещо. Тенсейган дає не тільки фізичну силу чи зростання обсягу чакри, він ще позначився на контролі чакри, зорі, соматосенсорному балансі, сприйнятті тощо.

     

    ***

     

    Фіу…

    Після невеликої практики Курото витер свій піт носовою хусткою.

    Він витратив весь ранок, але техніка ще не відточена до ідеалу.

    Ще дуже багато потребує поліпшення, але, принаймні, у битві не виникне проблем із її використанням.

    Після секретної техніки вищої регенерації та техніки Небесного обертання Курото перебував у гарному настрої. На обіді він узяв перепочинок, а потім знову вирушив до центру завдань.

    Як і минулого разу, тут було порожньо. Усі шинобі входили і виходили у великому поспіху.

    Курото цього разу дозволили взяти місію А-рангу, і все завдяки записам у центрі завдань, серед яких була одна, яка говорила, що Курото вже виконав подібну місію.

    Місії А-рангу це зазвичай завдання від політиків різних країн. У звичайній ситуації такі місії дають винятково висококласним шинобі.

    Його тіло вже звикло до Тенсейгана. Його сила зростала день у день, у нього є техніка Вищої регенерації та Небесного обертання. Сила вже була ближче до рівня Токубетсу джоніна, тому тепер деякі місії А-рангу були цілком здійсненні.

    Переглянувши весь лист із місіями А-рангу, Курото посміхнувся.

    Тут було замало місій для однієї людини. І серед таких складних, які можна виконати одному були “Вбивство”, завдання для справжнього джоніна чи елітного джоніна.

    Тепер Курото розумів, як сильно йому не вистачало другого шинобі в команду.

    Він уже почав ламати голову над тим, кого б завербувати до себе в команду, як зелена постать з’явилася в центрі завдань.

     

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    0 Коментарів