Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Радість Шинно була помічена тільки Курото, і то завдяки Тенсейгану. Така крихітна зміна в особі, але він зміг вловити це, на відміну від Ітачі, який ще не пробудив Шарінган.

    Тепер Курото задумався.

    “Чому Шинно так зрадів, побачивши Орочімару і Джірайю? Всі вже знають, що Орочімару відступник села. Так, вони з’явилися тут в той же час, що й їхній загін, але це нічого не змінює. Допомоги від них чекати не варто…”

    Якщо тільки … якщо тільки … якщо тільки Шинно не впевнений, що Джірайя і Орочімару допоможуть їм здолати шинобі Прихованої Хмари …?

    Але який має намір просити допомоги у відступника Орочімару?

    Очевидно, він знає, що село Прихованої Хмари шукає його, то навіщо він попрямував до країни Блискавки?

    До того ж попросив шинобі Прихованого Листа супроводжувати його, не приховуючи свого справжнього імені. Він хоче спровокувати конфлікт між Прихованим Листом та Прихованою Хмарою? Але як він у такому разі планував врятуватися?

    Хіба що, тільки…?

    Орочімар з’явився тут вчасно. Навіть надто вчасно для звичайного збігу? Чи означає це, що втеча Орочімару в Та-но-Куні є козир Шинно?

    Чи він працює на нього? Ні, Шинно зараз лише чунин, а Орочімару не потрібен зайвий тягар. Швидше за все, між двома є якась співпраця!

    Курото намагався знайти відповідь у своїй голові.

    Поява Джірай і Орочімар все змінює. Якщо Шинно його помічник, то Орочімару не дасть йому загинути, так само, як і Джірайя, який не дозволить шинобі Прихованої Хмари вбити шинобі його села.

    Зібравшись із думками, Курото прибрав одну руку за спину, даючи сигнал Ітачі.

    Побачивши це, Ітачі відразу вистрілив у небо сигнальним вогнем для села Прихованого Листа.

    Бам, бам, бам…….

    Три вибухи утворили в небі три червоні хмари.

    Насправді ж сигнальний вогонь був зайвим. Коли ці двоє помітили Курото та інших, то тут же припинили бій, прямуючи до їхнього боку.

    Друг за одним, Орочімару та Джірайя постали перед ними.

    Вони оглянули людей, які оточили їх. Орочімару єхидно посміхався: “Не чекав застати тут джинчурики Прихованої Хмари. Здається, день прожити не дарма!”

    Джирайя був злий: “Не будь дурнем, Орочімаре, ти розв’яжеш війну!”

    Орочімару не звертав уваги на його слова, переводячи погляд із джинчурики Мататабі на Курото та його загін, зупинивши його на Шинно і розпливаючись в посмішці.

    Шинобі Прихованої Хмари були тепер не такі впевнені у своїх силах. З появою Орочімару та Джірайю чаша терезів переважувала не на їхню користь.

    На відміну від Курото, який втечею вижив у війні, і Ітачі, слава про який пошириться тільки в майбутньому, Джірайя та Орочімару були надто відомі після всіх цих воєн. Від гордовитості шинобі села Прихованої Хмари не залишилося й сліду.

    “Це ще не кінець?”

    Розуміючи, що нічого вже не вдієш, джинчурики пішла, відводячи свій загін.

    Орочімару хотів би за нею погнатись, але від джинчурики завжди виходила загроза.

    Побачивши їхній відступ Джірайя, я теж видихнув.

    Курото більше не дивився на шинобі Прихованої Хмари. Тепер він звернувся до Джірайє: “Майстер Джірайя, вам потрібна наша допомога?”

    Орочімару вже відступник, і як належить справжньому шинобі Селища, Курото дав ясно зрозуміти, на чиєму він боці.

    Однак Джірайя відмахнувся від нього: “Орочімару не ваш рівень. Вам тут не місце. Закінчіть свою місію”

    Курото тільки й сподівався почути цю відповідь, і, отримавши її, негайно пішов.

    Після цієї колотнечі вони стали пересуватися обережніше.

    Вони йшли в обхід усіх міст і ні з ким не розмовляли. Натикаючись на відкриту територію. без пагорбів чи насипів, вони чекали настання ночі і тільки потім йшли.

    Обережно, за тиждень, вони дійшли до місця.

    Село роздирало чума, всі були придушені, навіть знайшлася людина, яка написала Шинному прохання про допомогу.

    Курото чудово знав, хто такий Шинно, але прикинувшись, він лише закінчив місію і вирушив назад.

    На зворотному шляху Ітачі подивився на село позаду нього: “Капітан, з цим Шинно явно щось не так”

    “Я знаю, але це вже не наша справа”

    Ітачі все ж таки відповів йому: “Я не знаю, може я помиляюся. Я відчуваю в ньому ворога для Конохи”

    Курото подивився на нього з тим же подивом: “Можливо”

    Село Неба було знищено Прихованим Листом, не виключено, що Шинно ненавидить Коноху.

    Курото міг судити про Шинно за спогадами з минулого життя, але в Ітачі такої можливості немає, проте завдяки своїй інтуїції він зміг усе правильно зрозуміти. Дивовижно.

    Зупинившись на нічліг, Курото помітив знак, залишений Орочімару на високому дереві. Орочімару кликав його до себе.

    Як тільки Курото прийшов на вказане місце, Орочімар з’явився з тіні.

    Курото був як завжди ввічливий: “Орочімару-сама”

    Орочімару з подивом оглядав його, витримав паузу і сказав: “Курото-кун, ти наводиш на мене інше почуття цього разу”

    Курото спокійно відповів: “Дякую за допомогу. Село мало не вбило мене. І так, я цього разу трохи інший”

    Орочімару злегка посміхнувся: “Благословенна маскування? Скажи спасибі Шимурі Данзо”

    “Чи означає це, що Шимура Данзо відповідає за чищення?”

    “Ну, я недооцінив його здібності та його методи” Орочімару виглядав так, ніби говорив про щось відсторонене для нього.

    Курото продовжував: “Здається, ви взяли щось, що належить йому, щось дуже цінне”

    Орочімару не заперечував, посміхаючись: “Мхм, яка розумна дитина”

    Почувши відповідь, Курото не став допитуватися, змінюючи тему розмови: “Цей … Шинно теж …? Він з Вами, вірно?”

    Орочімару глянув на нього знову: “Я навіть не зміг приховати це від тебе, ти справді став сильнішим”.

    Курото похитав головою: “Він надто необережний, не те, що я, навіть маленький Учіха помітив, що Шинно щось приховує”.

    Орочімар намагався ухилитися від відповіді: “Він викрав пару секретів Прихованої Хмари про регенерацію. Вони дуже допоможуть мені з моїми дослідами”

    “Так ось чому Прихована Хмара відправила за ним такий загін”

    Орочімару помітив інтерес в очах Курото: “Курото-кун, якщо тобі така цікава Фізична Регенерація можу поділитися копією результатів досвіду”

     

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    0 Коментарів