Фанфіки українською мовою

    Минуло кілька днів з того вечора, коли Спартак повністю відкрився Іванову. Він продовжував працювати в управлінні поліції, тоді як Женя в університеті читав лекції і допомагав з аналізом даних для затримання голови мафії. Незважаючи на те, що в їхньому житті нічого не змінювалося, Спартаку здавалося, що тепер у нього є опора, якої він раніше не мав. Незважаючи на свої зайняті будні, Спартак не переставав думати про свої проблеми. Він не міг забути про свій зв’язок із мафією і про те, як він був змушений шпигувати за поліцією. Однак, він відчував полегшення, знаючи, що тепер він міг поділитися своїми проблемами з Івановим. Раніше, він почувався самотнім і покинутим наодинці зі своїми страхами і сумнівами. Але тепер, коли в нього був союзник, Спартак міг почуватися більш впевнено і спокійно.

    Янович також помітив, що Спартак став більш розкутим і розслабленим. Він став менше переживати і більше усміхатися, проводячи вільний час із коханою людиною.  Незважаючи на зайнятість, вони знаходили час для спілкування, ділилися новинами і підтримували один одного. Коли ввечері поверталися додому, вони знаходили затишок і спокій один в одного. Їхнє кохання було для них наче острівець спокою та розради у світі, сповненому метушні та проблем.

    ***

    – Друзі, я знайшов докази! 

    Янович увірвався у відділення, його очі сяяли і він був схвильований. Колеги на мить завмерли, здивовані його несподіваним вибухом емоцій.

    – Я знайшов важливі докази! – повторив він голосно, не приховуючи свого хвилювання.

    – Та годі, Яновичу, ти що, серйозно? – запитав один із колег, не приховуючи своєї недовіри.

    – Так, я серйозно! – заявив Женя, мабуть, роздратований такою реакцією. 

    – Але ти ж не поліцейський, як ти зміг їх знайти? – запитав один із колег. 

    – Я провів дослідження, вивчив безліч документів і показань свідків, і можу підтвердити свої слова, – відповів Янович, намагаючись переконати своїх колег.

    Колеги здивовано на нього подивилися, кілька з них скептично насупили брови, але Женя не звертав на це уваги. Він був упевнений в своїх словах і готовий довести свою точку зору.

    – Приходьте всі завтра ввечері. Я покажу вам усі докази, щоб ви могли повірити мені! – впевнено заявив кучерявий.

    Колеги були скептично налаштовані, але Женя був упевнений у своїх діях. Він знав, що його докази справжні і він готовий був довести це.

    Спартак, відчуваючи сильний шок від почутого, поспішно попрямував до кабінету Іванова. Він боявся за життя свого Женьки, і розумів, що необхідно терміново вживати заходів. Спартак важко зітхнув, наблизившись до дверей кабінету, потім обережно стукнув у них.

    – Увійди, – почувся голос Іванова.

    Коли він увійшов, Іванов одразу помітив його тривожний стан і запитав:

    – Що сталося, Спартаку? Ти такий напружений.

    – Женя знайшов важливі докази у справі про мафію, – відповів Спартак, ледь стримуючи свій страх. – Він запросив усіх на зустріч, щоб презентувати їх завтра ввечері.

    Його серце калатало, коли він розповідав про те, що сталося, і він молився, щоб Іванов вжив заходів, щоб захистити Яновича. Іванов теж був вражений почутим і, коли Спартак закінчив свою розповідь, тихо на кілька хвилин задумався.

    – Ми повинні діяти швидко, – нарешті сказав Іванов. – У мене є план… Він може тобі не сподобатися, але я впевнений, що він дієвий.

    Спартак кивнув, розуміючи, що ситуація серйозна, і що він має бути пильним. Сергій кивнув у відповідь, мовчки дякуючи Субботі за розуміння, і продовжив:

    – Отже, слухай…

    Спартак слухав його уважно, але в його очах читалася тривога і занепокоєння. Він розумів, що в плані буде задіяний Женька, і його серце забилося сильніше від думки, що його коханий може опинитися в небезпеці. Руки почали тремтіти, і він ледве стримував свої емоції. 

    – Але Женя ж не має бути частиною цього плану, – пробурмотів Спартак, намагаючись донести свою думку до Іванова.

    – Я розумію, що тобі це не подобається, але це єдиний спосіб піймати їх усіх, – відповів Іванов, дивлячись на Спартака із серйозним виразом на обличчі.

    Спартаку здалося, що його світ руйнується. Він не міг уявити, як він зможе захистити своє кохане сонечко в такій ситуації. Його розум захопили думки про те, що може трапитися з Женею, і він відчув сильну тривогу.

    – Але це занадто небезпечно, Іванов. Я не можу дозволити собі втратити його, – сказав Спартак із сумом у голосі.

    Іванов з розумінням кивнув: 

    – Я розумію, Спартаку. Але це наша робота, ми маємо йти до кінця. І я обіцяю тобі, що ми будемо стежити за Яновичем і забезпечимо його безпеку.

    Спартак важко зітхнув і кивнув. Він відчув себе безпорадним. Його думки були зайняті тільки коханим. Спартак відступив назад і тихо вийшов із кабінету, залишаючись безпорадним і нервовим. Він розумів, що Женя може опинитися в серйозній небезпеці, і він не знав, що робити, щоб захистити свого коханого.

     

    0 Коментарів