Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Від слова “амбіції” у Курото в душі спалахнув вогник.

    Білий Ікло, сильні шинобі покоління Саннінов рівня Каге, всі вони або померли, або втекли або стали відступниками. Тепер на пост Хоказі претендував лише Джірайя.

    Серед шинобі рангу Каге другого покоління чи покоління Йондайме-сами були лише сам Хокаге та Джинчурікі Кьюбі. Інші ж шинобі цього покоління, такі як Х’юга Хіаші, Учіха Фугаку та інший патріарх були не слабкі в плані сили, але до цього Каге їм не вистачає здібностей.

    Декілька втрат оголили втрату талантів Конохи. Величезна, непоправна втрата для Конохи в теперішньому, але золота пора для Курото.

    Тепер у нього в суперниках були Какаші, Гай, Асма, Шисуї Ітачі та інші шинобі.

    Серед них виділяються двоє, Шисуї та Ітачі, два сильні шинобі молодого покоління клану Учиха. Але через розбірки між кланом Учиха і селом, через їхню зростаючу силу, старійшини все більше боятимуться. Тому їм не дадуть стати кимось впливовим у цьому світі.

    “Цей трон буде моїм у майбутньому!”

    Курото був дуже впевнений у собі, і не просто впевненість у собі, а надія на майбутнє!

    У нього зараз дві проблеми, які стоять між ним та троном Хокаге.

    Перше: Тенсейган. Члени клану Х’юга не активують Бьякуган просто так, але якщо вони зроблять це в його присутності, його Тенсейган буде відразу виявлено. Тенсейган дуже відрізняється від Бьякугана.

    Друга проблема: Курото був підлеглим Орочімару.

    І Курото не мав жодних ідей, як сховати свій Тенсейган. Найкраще рішення – уникати членів клану Х’юга.

    Що стосується другої проблеми, враховуючи нечисленність шинобі села прямо зараз, вся її увага впаде на клан Учиха. Курото потрібно лише не виділятися, і невдовзі ця проблема відпаде сама собою.

    Але наразі з’ясовується ще одна проблема. У нього лише ранг чунина воєнного часу. Він як комашка, на яку наступлять і не помітять.

    Курото вже був ситий по горло своєю безпорадністю протягом останніх кількох місяців. Розпач, гнів від відчуття себе мішенню для зачистки, горе від безпорадності у ситуації, коли він знає правду.

    Не хочеш, щоб на тебе наступили, стань більшим і сильнішим.

    “У Коноху мені потрібен інший статус, зовсім інший, відмінний від того, що я мав у минулому!” Намагаючись змінити цей факт, він натрапив на думки про Йондайма-сама.

    Так. Четвертий Хокаге це відмінний приклад історії звичайного громадянського, що став шанобі, що високо шанується, в цьому світі.

    Якщо скласти всі заслуги Йондайме-сами, тоді в голові Курото виринають лише: Сильний, Яскравий, Почесний.

    Чим нещаднішою була війна, тим помітніше виділявся він.

    Не буде брехнею сказати, що Третя війна шинобі була гарною можливістю на Намиказе Мінато показати себе гідним звання Четвертого Хокаге, найвищого чину, навіть для народженого цивільним.

    Тепер, коли війна закінчилася, йому треба заслужити ту саму шану, що й Йондайме Хокаге-сама.

    Він має постати перед усіма незрівнянно сильним, як справжній спадкоємець Хокаге.

    Але робити це потрібно поступово, не викликаючи підозр із боку села та її лідерів.

    У мирний час найкраще можна показати себе, виконуючи місії. Хороше портфоліо з виконаних місій послужить йому у просуванні.

    З такими думками він прийшов до Центру завдань.

    Порівняно із звичайним днем, сьогодні центр завдань виглядав безлюдно.

    Підійшовши до стійки, Курото звернувся до персоналу: “Я Чунін клану Хьюга Курото, чи можу я поглянути на завдання рангу В?”

    Перед Курото поклали список усіх місії: “Ось ці всі В-ранга. Краще вибрати з перших кількох сторінок. Вони дуже термінові”

    Курото знав, що через брак людей у ​​селі завдань було дуже багато. Не ставлячи зайвих питань, він пройшовся за списком.

    У села дуже ретельно продуманий перелік завдань. Джоніни можуть взяти будь-які завдання S-рангу, чунини В-рангу, а слабкі шинобі – C і D.

    Що включають ці завдання?

    Місії S-рангу в основному замовляються певними силами, включаючи вбивство важливих людей, викрадення таємної інформації і т.д.

    Більшість місії А-рангу теж замовляються ними, але включають захист ключових фігур і полювання на зрадників.

    Завдання від В- до D-рангу даються окремими особами, з яких В-і С- включають бойові дії, D-ранг не передбачає бою.

    Оскільки Курото лише Чунін із силою Токубетсу Джоніна, без використання ляльки Казекаге йому ідеально підійде місія В-рангу.

    Переглядаючи список із завданнями, Курото насупився.

    Не те, щоб завдання були складними, але багато мали вимогу або обмеження за кількістю людей. Найбільш невибагливі передбачали участь щонайменше двох шинобі.

    У цей час навпроти робочого вікна, де стояв Курото, з’явилася людина.

    Курото миттю глянув на нього, а потім злякався.

    Цей… маленький шибеник навпроти нього був…. Учиха Ітачі!

    Так, лише у віці шести або семи років, але вже такий дорослий для своїх років.

    Він перегорнув список із завданнями.

    Через короткий час він повернув список із завданнями, по-дитячому запитавши: “Вибачте, а немає завдань С-рангу для однієї людини?”

    Людина у вікні, здається, не дуже здивувалася члену клану Учиха. Не дивно, що він сприймав серйозно семирічного хлопчика, який просить завдання С-рангу. Але, все одно, похитав головою: “Ні, але тобі варто подумати про це. Для місії рангу С тобі потрібен шинобі в команду”

    Почувши його, Ітачі був засмучений, шепочучи: “Здається, доведеться почекати, поки Шисуї повернеться до села”

    Курото посміхнувся: “Гей, дитино, ти вже випустився з Академії?”

    Ітачі ввічливо відповів: “Через ремонт школа закрита на чотири місяці”

    Курото і не подумав, що школа шинобі могла постраждати після повстання Кьюбі.

    “Ну раз канікули, залишся вдома, тобі ще небезпечно ходити на місії”

    Ітачі відповів із серйозною особою: “У селі мало людей. Для завдань потрібні люди. Якщо їх не виконувати, постраждає престиж села”

    Курото забарився на хвилину.

    Ітачі подивився на нього: “Вибачте мені, старший брате, ви чунин?”

    Курото кивнув головою.

    Ітачі посміхнувся від радості: “Сенпай, вам не вистачає співкомандника? Мене звуть Учиха Ітачі. Я ще в академії, але я вже досвідчений шинобі”

    Курото похитав головою: “Я хочу взяти місію В-рангу, ти не підходиш”

    Село боялося клану Учиха. У нього власних проблем було вище за дах, тому він боявся зв’язуватися з кимось із клану Учиха.

    Ітачі швидко відповів: “Я подивився завдання рангу В і там теж немає завдань для одного, так що вам потрібний член команди, сенпай”

    Курото зволікав, але заглядаючи в майбутнє, розумів, що коли йому доведеться зіткнутися з кланом Учиха, то треба спершу вивчити їхній стиль бою.

    Ітачі один із сліпучих геніїв клану Учиха, а завести з ним дружбу може принести несподівану вигоду.

    Курото подумав, і з усмішкою відповів: “Добре, тільки підкорятись будеш цілком мені, без мене ні кроку”

    Ітачі квапливо вклонився Курото: “Можете не хвилюватися, сенпай”

     

    0 Коментарів