Фанфіки українською мовою

    Дні спливали один за одним, як нескінченна стрічка. Спартак продовжував працювати на максимальну потужність, незважаючи на внутрішній конфлікт, який не давав йому спокою. Він продовжував приймати клієнтів, говорити з ними, допомагати їм зрозуміти свої проблеми. Також Суббота допомагав працівникам поліції в розслідуванні злочинів і ретельно аналізував психологічні характеристики підозрюваних, щоб встановити злочинця.

    Женя, натомість, щодня приходив в управління поліції, щоб допомагати в пошуку доказів у справі про мафію. Він приходив опівдні, тому що вранці він читав лекції в університеті. Кучерявий був захоплений своєю роботою і сповнений рішучості знайти правду. Він знав, що його робота була небезпечною, але він не боявся. Його очі світилися бажанням впоратися із завданням, а його руки відчували напругу і готовність до дії. Його поява завжди викликала радість і усмішки на обличчях співробітників поліції. Протягом короткого часу він зміг без зусиль завоювати прихильність колег. Звичайно, хто б ще встояв перед таким сонечком.

    Спартак не міг не помітити, як Женька у своїх розповідях про роботу перебував в ейфорії, оскільки справа про мафію була дуже цікавою і відповідальною. Спартак, щоправда, не міг побороти певну тривогу і занепокоєння, знаючи, що він сам приховує від коханого свій зв’язок із мафією. Але він не проявляв своїх емоцій і продовжував працювати, намагаючись не допустити можливих помилок у своїй роботі.

    Незважаючи на свої різні заклопотаності, Спартак і Женя знаходили час, щоб зустрічатися один з одним. Вони проводили час разом, ходили на прогулянки, дивилися фільми і готували смачну їжу. Женя розповідав усі подробиці розслідування і своїх дій, нічого не приховуючи від коханого. Страхи Спартака тільки зростали, коли він чув про прогрес у розслідуванні справи.

    ***

    У поліцейському управлінні панувала метушня: було чути телефонні дзвінки, репортажі по радіо, шепіт і голоси. Але, незважаючи на все це, у кабінеті Спартака панувала повна тиша. Він сидів за своїм величезним столом, занурений у свої роздуми, крутячи в руках ручку. Але раптово його розмірковування обірвалися, коли в кабінет увійшов Іванов.

    – Спартаку, – звернувся до чоловіка, наближаючись до столу. – У мене є до тебе пропозиція.

    Суббота відклав ручку в сторону і подивився на Іванова:

    – Друже, якщо це те, про що я думаю, то ні. У мене вже є кохана людина.

    Сергій у шоці подивився на друга, розгубившись від абсурдності його слів.

    – У тебе є кохана людина? От так новина… Але не про це я хотів з тобою поговорити. Я хотів запропонувати тобі сьогодні після роботи посидіти десь, відпочити, згадати старі часи, хм? Згоден?

    Спартак мовчав деякий час, обмірковуючи пропозицію. Він хотів цей вечір провести з Женею, але тепер чоловік думав, що це хороший шанс, щоб розповісти другу про свою таємницю. Спартак вирішив, що цей вечір буде дуже сприятливим часом для цього. Адже більше зволікати з тим не можна.

    Спартак усміхнувся і відповів: 

    – Гарна ідея. Чому б і ні?

    – Чудово! – широко всміхаючись, вигукнув Іванов. – Я знаю одне чудове місце, де можна добре провести час і відпочити.

    Домовившись зустрітися після роботи, Іванов пішов працювати далі, залишаючи Спартака наодинці зі своїми думками.

    Спартак розраховував на його підтримку і розуміння, адже він вважав Іванова своїм надійним довіреним обличчям і другом. Чоловік думав, що розповівши йому про свою таємницю, він зможе нарешті позбутися тягаря на своїх плечах і почуття провини, які давно мучили його душу. Він готувався до цієї розмови вже давно, і зараз йому здавалося, що саме сьогодні ввечері буде слушний момент для відвертості.

    Написавши Женьці, що сьогодні ввечері він прийде додому пізно, Спартак відклав телефон і продовжив свою роботу, з нетерпінням і схвильованістю чекаючи вечора.

     

    0 Коментарів