Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Закінчивши з ранами Курото, Анко повернулася до своєї кімнати, не сказавши нічого більше, розуміючи всю ситуацію, що склалася.

    Курото лежав на ліжку, уважно обмірковуючи все, що сталося сьогодні.

    Як і очікувалося, сьогоднішня місія була пасткою, і Село Піску було в цьому замішано. І якби не раптова поява Сасорі Червоного Піску, можливо, битися йому довелося б із командою найманців Села Прихованого Піску.

    Можливо, за потреби капітан Міцуї цілком міг взяти участь у його усуненні!

    Дуже довго розмірковуючи про роль Селища Прихованого Піску в операції з зачистки Конохи, Курото здається знайшов більш-менш відповідь.

    Четвертий Казекаге Село Піска лише зайняв своє місце через зникнення Третього Казекаге.

    Із закінченням третьої війни шинобі, Йондайме Казеказі треба послабити авторитет і вплив Третього Казеказі в селі Піска, тому йому потрібно також вбити своїх людей, і для цього йому потрібна саме Коноха.

    На додаток до цього, після війни, Село Прихованого Піску уклало договір з Конохою.

    Це пояснило б участь Селища Піску в операції із зачистки шинобі Конохи. Напевно старійшини двох сіл досягли домовленості вбити покинутих Орочімару дітей.

    Це не тільки дозволило б їм не забруднити руки в крові членів свого ж села, але також дає хороший привід звалити провину за їх смерть на інших.

    Діставшись правди, Курото знав, що навіть якщо за всім стояв Данзо, то, принаймні, за мовчазною згодою Сандайме Хокаге-сами та інших впливових шинобі, які більш-менш були в курсі деталей.

    Іншими словами, Данзо не зміг би в обхід старійшин села укласти договір із Селом прихованого Піску.

    Від однієї думки, що так багато людей було безжально засуджено до смерті самим селом, у нього кипіла кров.

    90% усіх цих людей були невинними. Тільки мала частина з них була по-справжньому замішана у дослідах над людьми, і ще меншими були, як Курото, пішаками без участі.

    Усі найголовніші досліди, які включали розправу з них, здійснювалися Орочимару особисто. Серед них навіть не було здатних до таких досвідів, не те, щоб брати в них участь, і Курото не в їх числі.

    Курото не намагався зменшити свою відповідальність за вбивства, але людей, які можуть виконати складний досвід над людьми, можна порахувати на пальцях однієї руки.

    “Чому село зайшло так далеко?”

    Чим більше Курото думав про це, тим більше відчував, що щось не так з усім цим фіаско. Старійшини села не можуть бути не в курсі, що вся ця чистка відіб’ється на невинних людях, але вони все одно приступили до неї. Має бути щось, чого Курото не знав.

    Курото ламав собі голову над відступництвом Орочімару, невластивою поведінкою Данзо, який завжди намагався знайти спосіб співпраці з Орочімару.

    І тепер до нього дійшло!

    Ну звичайно ж.

    За всіма цими діями читається гнів і ненависть до чогось, що Орочімару, можливо, зробив. Данзо впав в істерію, тому ублюдок вирішив убити всіх поплічників Орочімару на селі.

    Інакше бути не могло!

    Має рацію він чи ні, не можна змінити той факт, що зачистка вже почалася. Тому краще відігнати думки геть та зрозуміти, яка зараз над ним нависла загроза.

    Йому загрожувала чистка, що проводилася селом.

    І вона почалася. Село не дасть йому залишитися живим, навіть якщо Курото вдалося втекти цього разу, вони чекатимуть іншого випадку. Колись їм вдасться втілити свій план у реальність.

    На додаток слід пам’ятати про Сасорі.

    Третій Казекаге славився своєю силою, але все одно впав від його рук. Це наводить на думку, що Сасорі дуже небезпечний.

    Одного разу відбивши напад, тепер йому потрібно бути насторожі.

    Найнесподіванішим для села зараз була смерть Міцуї. Якщо село запідозрить, що Курото з ним щось зробив, тоді йому доведеться стати на шлях відступництва.

    “Я не знаю, чи зможу приховати це від села”

    Це був геніальний хід використовувати ляльку Казекаге як шинобі. Мало, якийсь заблукалий шинобі. Війна закінчилася нещодавно, тому блукаючих шинобі в окрузі вистачає. Цілком можливо було їм натрапити на одного з них протягом місії. Тому й з’явилися прикордонні застави навколо кожного села. Бо села сильно ослабла.

    До того ж, блукаючого шинобі, крім нього, бачили ще двоє з Кореня з застави, що додавало впевненості до його слів.

    Продумавши всю ніч, Курото провів маріонетку Сандайме Казекаге, захованого біля застави, а потім запечатав її всередині сувоя за першої ж нагоди.

    Застава зараз ослабла.

    І чотирьох шинобі, що залишилися, двоє були поранені, Анко і Курото. Село скоро має відправити допомогу, можливо, воно вже в дорозі.

    У загоні допомоги має бути один шинобі-розвідник. Не можна дозволити ляльці більше з’являтися поряд із заставою.

    До того ж, особистість Сандайме Казекаге надто вже знаменита.

    Не кажучи вже про те, що Курото надто обережний від природи. Виявивши маріонетку в руках Курото, йому буде складно пояснити, не пояснюючи і не розкриваючи секрет Тенсейгана, чого б йому не хотілося.

    Сандемі Казекаге. Занадто відомий і надто сильний, один з лідерів п’яти головних сіл.

    Не заради відновлення своєї репутації, а заради повернення мертвого тіла свого Каге Село Прихованого Піску не зупинитися ні перед чим.

    Курото, який уже у списку Селища Прихованого Листа на усунення, зовсім не хотів образити Село Піску.

    Прямо зараз лише двоє людей знають про те, що Сандайме Казекаге був перетворений на людську ляльку, і це були Курото та Сасорі. Курото видавати цю інформацію явно не хотів, а щодо Сасорі, винуватця у смерті Сандайме Казекаге і перетворивши його на маріонетку, явно не горить бажанням говорити це.

    Більше того, Сасорі має жахливий характер. Він нетерплячий. Можливо, прямо зараз він блукає світом шинобі в пошуках трупів для створення різних маріонеток, заодно подумуючи про те, як повернути собі ляльку Третього Казекагу. Він згорить від сорому, якщо дасть шинобі дізнатися, що в нього так легко вкрали його дорогоцінну ляльку.

    Розмірковуючи про все, Курото пішов назад у кімнату, щоб відпочити.

    Наступні кілька днів усе було спокійно.

    Скориставшись цим, Курото продовжив вивчення Тенсейгана та його здатності керувати маріонетками.

    Через безліч спроб він зрозумів, що рухливість ляльки залежить від кількості влитої чакри Тенсейгана. Тобто чим її більше, тим краще контроль.

    Курото явно не майстер-ляльковод.

    Він не знає, якої якості була маріонетка Казекаге. Просте пробудження маріонетки вимагали половини чакри. А якщо він хоче боротися з її допомогою, використовуючи стихію магнетизму, тоді потрібно дві-третини Чакри.

    Курото потрібна одна третина чакри, щоб просто рухати маріонеткою Казекаге.

    Курото вирішив спробувати влити в неї всю свою чакру, щоб подивитися, що станеться. Чи зможе маріонетка набути повної свободи думок.

    Але результат був гнітючий.

    Можливо, його запасів чакри було занадто мало, або з інших причин, але навіть наповнивши маріонетку всієї Чакрою, вона відмовлялася змінюватися.

    Але що йому це дало? Він ще не може зрівнятися з Отсутсукі Тонері, а це лише дратувало його. Його дратувала його слабкість.

     

    0 Коментарів