Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    У голові Курото крутилася тільки одна думка: “Цього разу це точно кінець”

    З його досвідом у боях, такий сильний шинобі, як Сасорі, вже не потрапить вдруге на таку несподівану атаку. Вдруге це точно не спрацює. А в битві з ним навіть найменша подряпина буде для нього схожа на втрату здатності боротися через отруту в атаках. І немає жодного способу захиститися від його атак.

    Його раптова атака, що провалилася, вже віщувала долю бою.

    За секунду маріонетка опинилася в руках Курото. Притягнувши її до себе, він тримав її за шию однією рукою. Вона вже розірвала зв’язок із залізним піском через розрив ниток чакри, а залізні списи в небі впали на пісок, перетворившись назад на чорний залізний пісок.

    Дивлячись на маріонетку Третього Казекаге в руках Курото, Сасорі почервонів від сорому. Цієї миті він був здивований і підозрілий, навіть трохи розгублений.

    Навіть якщо Курото був трохи приголомшений тим, що все пішло не за планом, зовні він залишався спокійним, як води Стікса, на його обличчі не було й тіні гніву.

    Таким чином ці двоє були вкрай обережні зі своїм суперником, діючи в повній тиші.

    Ця битва діяла на нерви Курото, якому так не вистачало впевненості у своїх шансах вижити, і прямо зараз він з подивом для себе помітив, що чакра в його тілі повільно проникала до маріонетки Третього Казекага в його руці.

    Це було так несподівано, але Курото все ще не показував жодних емоцій на обличчі, холодно витріщаючись на Сасорі навпроти.

    Він відчував, як Чакра в його тілі все більше і більше переливалася до маріонетки Третього Казекага. Хоробрість Курото покидала його все більше і більше, він тільки й думав, що нарешті з таким трудом пробудив Тенсейган, а прийняти свою смерть у своєму першому бою було для нього складно.

    Коли дві-третини Чакри влилися в тіло маріонетки Казекаге, Курото сіпнувся, а разом з ним і лялька.

    Як тільки сіпнулася маріонетка, залізний пісок, розсипаний на землі, також піднявся вгору.

    Сасорі втратив мову, коли побачив це: “От чорт, ти теж маріонеточник? Хто ти такий? І навіщо ти зустрічався з командою найманців із села Прихованого Піску?”

    “Команда найманців Села Прихованого Піску?”

    Слухаючи запитання Сасорі, Курото зблід.

    Так ці трупи в піску були найманцями села Прихованого Піску! Що означає, що село Прихованого Піску неодмінно брало участь у операції Конохи із зачистки, а також означає, що старійшини Конохи дали добро на цю чистку.

    Але йому зараз було трохи не до цього!

    Позбавившись думок про рішення Конохи, Курото знову думками повернувся до своєї битви.

    На відміну від втраченості на початку, він тепер розумів, що рухи маріонетки Казекаге були викликані його діями.

    Тепер у його думках прокинулися спогади, згідно з якими Тенсейган, подібно до Ріннегана, міг контролювати ляльок. Велика здатність.

    Тільки Ріннеган використовував чорні приймачі для контролю ляльок. Шість Шляхів Пейна були всі маріонетками під контролем Нагато та його Ріннегана, тоді як Тенсейган контролював маріонетки шляхом вливання величезної чакри у тіло. Як тільки в тілі маріонетки достатньо Тенсейгана, він зможе активувати душі маріонеток, даючи їм певний ступінь розумності та свободи дій.

    У пам’яті Курото, Отсутсуки Тонері покладався  на цей метод, ховаючи своє справжнє тіло зі світу шинобі, розправившись з патріархом Хьюгой Хиаши з допомогою ляльки; та шинобі рівня Каге; а потім утік, захопивши в полон Ханабі.

    Курото несподівано для себе випалив: “Я не зацікавлений у тому, щоб вбивати шинобі-відступника села Прихованого Піску, нам не треба більше боротися”

    Сасорі був похмурим і сповненим гніву від слів Курото: “Забрав у мене найціннішу іграшку, думаєш, дам тобі піти?”

    Навіть якщо Сасорі і був трохи наляканий в особі всіх цих небачених раніше загадкових способів битви, якими Курото користувався для контролю над маріонеткою КазеКаге. Цієї миті він зарахував Курото до списку найсильніших супротивників, які б загрожували його життю.

    Курото посміхнувся: “У цієї ляльки збереглися великі бойові навички. Треба відзначити, що ти справді геній у створенні маріонеток”

    Ця усмішка була сповнена вдавання, але цієї миті він був справді щасливий, тому що в його руках була лялька Третього Казекаге. З її здатністю до польотів він вирішував, залишитися йому тут чи втекти.

    А залишався він з тієї причини, не залишаючи поле бою прямо зараз, тільки тому, що намагався виграти час, щоб приховати свою особистість від нього. У майбутньому помста Сасорі могла б завдати величезного клопоту.

    Крім того, Курото не хоче, щоб на його хвості висів хтось, подібно до Сасорі. Курото знає, що вияви він зайву необережність проти Сасорі, він помре. Тому Сасорі не повинен був переслідувати його.

    “Ти контролюєш маріонетку за допомогою ниток чакри? Як ти це зробив?” Після недовгої паузи, Сасорі похитав головою, злісно посміхаючись: “Забудь про це, коли я тебе зловлю, все стане зрозуміло!”

    Після цього Сасорі дістав червоний сувій.

    Після його слів, сувій раптово впав, показавши перед ним групу маріонеток, яка ширяла навколо нього.

    Всі ці ляльки були одягнені у червоні плащі. Їх тут було понад десять. Різної форми та виду, у деяких були ножі, у деяких мечі, а деякі з величезними сюрікенами.

    Сасорі посміхнувся і сказав: “Червона секретна гра: Танець десяти маріонеток!”

    Курото дивився на нього, нашіптуючи: “Здається, Сасорі ще не вміє виконувати техніку Танцю Ста Маріонеток; але мені не впоратися навіть із десятьма маріонетками.

    Ауч …. ауч ….. ауч ….

    Це були ляльки, що тремтіли, які стрибнули на Курото.

    Його брови насупилися і він підняв руку, щоб виконати Небесний Поштовх.

    Втративши дві-третини своєї Чакри, він не мав більше сил боротися, тому він використав Небесний Поштовх, щоб відштовхнути десять маріонеток, які падали на нього.

    Піднявшись на спину маріонетки Казекаге, Курото створив два крила на спині ляльки і полетів у сторону трупа Міцуї.

    Сасорі стояв зі своїми маріонетками, лаючись про себе: “Чорт забирай, ще одна невідома техніка!”

    Ці невідомі йому техніки, які навіть не вимагали складання ручних печаток для застосування, доставляли йому головний біль. Але дуже швидко він усвідомив, що радіус цих поштовхів і тяжінь близько 15 метрів, тому він змінив тактику, керуючись ляльками і готуючи метальну атаку на відстані.

    Проте, маріонетка Казекаге під контролем Курото навіть не потребувала команд з його боку, самостійно блокуючи всі кунаї та сюрикени.

    Сасорі, який переслідував його, вже почав зневірятися у своїх можливостях. Його ніби шльопали по обличчю його ж шедевром.

    Незабаром Сасорі вже змінив усі метальні зброї своїх ляльок у червоних плащах на тисячі кісток, наскрізь просочених кров’ю.

    Оскільки стихія магнетизму не могла керувати неметалевим піском, маріонетка Казекаге змінила форму залізного піску на багатогранник, який, як щит, захистив Курото від атак, що летять.

    Цзинь…. цзинь.

    Звуки кунаїв і сюрикенів, що б’ються об металевий щит, ще було чути якийсь час, поки Курото відступав.

     

    0 Коментарів