Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Після вкрай виснажливого робочого дня в аврораті настрій Німфадори був на нулі.
    Усе почалося з того, що з самого ранку її завалили звітами, які мали бути готовими ще вчора. З обох боків від неї сиділи такі ж нещасні Доліш та Кінґслі зі своїми звітами. Цього ж дня було багато хибних викликів про допомогу і всі аврори, включаючи Тонкс цілий день моталися по всьому Лондону, не знайшовши злочинців. Пізніше виявилося, що це був відволікаючий маневр смертежерів і в кінці дня сметрежери спробували проникнути до міністерства. В результаті чого відбулася сутичка між аврорами і кількома дрібними смертежерами. Оскільки міністерство магії спростовувало повернення Волдеморта і заплющувало очі на очевидні речі, тому цю справу успішно зам’яли. Після такого невдалого дня Тонкс хотіла просто відпочити вдома, можливо з якимось легким романом, але її планам не судилося виконатися, оскільки на сьогоднішній вечір було призначено збори Ордену Фенікса, про які Тонкс благополучно забула, проте Кінґслі їй люб’язно нагадав.
    І ось через декілька хвилин вона вже перебувала в похмурому особняку на площі Ґримо, 12. Прямуючи до зали, де зазвичай проходять збори, Німфадора поринула у свої думки, не помічаючи нічого навколо себе. Ця помилка могла коштувати їй падіння зі сходів і кількох забитих місць, якби сильні руки не схопили її ззаду, рятуючи від падіння.
    – Ой … Дякую, – обертаючись промовила дівчина і одразу завмерла, дивлячись на хлопця перед нею. Її рятівником виявився ніхто інший, як Чарлі Візлі. Під час навчання в Гоґвортсі вони були нерозлучними друзями, але після випуску та подальшого від’їзду Чарлі до Румунії спілкування звелося до нечастого листування. Побачити його через чотири роки було, м’яко кажучи, несподівано.
    – Ти зовсім не змінилася, Тонкс. – з невеликою усмішкою промовив Чарлі.
    Ґрифіндорець був дуже радий зустрічі з давньою подругою, власне кажучи Тонкс була однією з його причин повернення до Англії нарівні з возз’єднанням з сім’єю.
    – Як ти тут опинився? – Запитала здивована дівчина.
    – З недавнього часу я теж перебуваю в Ордені. Тільки зараз з’явилась можливість відправитись у відпустку та приїхати. Знаєш, я сумував за тобою, Доро. Як тобі пропозиція зустрітись після зборів і провести безтурботний вечір, як у старі добрі часи?
    – Це буде чудовий вечір, – з усмішкою промовила Тонкс, відчуваючи, як її настрій покращується з кожною хвилиною, проведеною з Чарлі, – Я теж сумувала за тобою, Чарлі.
    Після закінчення зборів двоє старих друзів вирушили до квартири Дори, не забувши прихопити з собою пляшку вогневіски. Цілий вечір вони обмінювалися новинами, що сталися з ними за чотири роки розлуки, і зі сміхом згадували свої студентські роки. Вони негласно вирішили не обговорювати політику та ситуацію в магічному світі, щоб не обтяжувати такий прекрасний вечір.
    Можливо, початок дня вийшов просто жахливим, але якщо така ціна за зустріч з найкращим другом, то воно того вартує.

     

    0 Коментарів