Фанфіки українською мовою

    Що може бути краще ніж прокинутися і виспатися? Хм.. цікаве запитання)

    Прокинутися об одинадцятій ранку? Можливо.. але не зовсім.

    Прокинутися у суботу і виспатися? Хто б казав.. для Козуме Кенми субота майже щодня.

    Прокинутися поруч з ним? Це вже краще.

    Хоча.. Субота, одинадцята ранку.. лише но розплющивши очі Кенма зрозумів що Куроо поруч з ним немає..

    “Мабуть на роботі”, – пронеслося  у Козуме в голові.

    Взявши телефон хлопець зайшов у соцмережі. Нічого незвичайного. Звичайнісінький ранок. Куроо, як здалося Кенмі, на роботі. Але.. дивний запах.. солодкий, але дивний. Саме це й змусило блогера встати з ліжка, та піти у напрямку до кухні.

    Починаючи спускатися сходами запах починав бути ще солодшим, а будучи уже на кухні Козуме застав таку картину: Тецуро дістає пиріг з духовки, а на пательні смажиться яєчня.

    -Тецу..-не дуже тихо, але й не голосно сказав Кенма.

    -о, доброго ранку, моє сонечко,-мабуть забувши та начхавши на все Куроо підійшов та обійняв блогера.

    -мг..-ледь помітна, але посмішка була видна на лиці Кенми,- що ти готуєш?

    -це мав бути сюрприз, але якщо ти вже тут то.. яблучний пиріг та яєчня)

    -Ох, Тецуро.. навіщо?

    -Щоб моє сонечко дарувало мені свою посмішку.

    -Куро,- трохи припіднявшись на носочки Кенма поцілував свого хлопця у щоку,-я люблю тебе.

    -І я люблю тебе, мій котику)

     

    0 Коментарів