Фанфіки українською мовою

    Чергові збори на яких Майкі у пишномовній формі, але далеко не елегантними словами казав — що і коли, вони зроблять з черговою бандою, що зарвалася. Кейске б навіть носа сюди не сунув, на яку клячу йому здалося слухати причини бійки, але.. нудно ковзаючи поглядом по обличчях, він напоровся поглядом стоящого позаду Майкі – його заступника, власне причину того, що він зараз стоїть тут, а не б’є комусь морду кулаками або арматурою, що випадково підвернулася під руку. Що досі викликало у ньому відчуття ірраціональної агресії, від якої зводило вилиці.

    Чіфую стоїть ззаду, перекидаючись фразами з поруч стоящим Такаши. І вже майже ніч, збори повинні скоро закінчитися, а в брюнета зводить зуби від бажання закричати в голос, з такою силою — щоб це ніби в книгах, чорне і до смерті бездоганне небо, тріснуло надвоє, разом з його легенями. І в принципі, якби він закричав, ніхто б не здивувався, якби він підійшов до когось і набив йому писок, теж ніхто б не здивувався. Він же дикий, скажений психопат, навіщо Майкі взагалі тримає його в Тосві.

    Він вишкірився проводячи язиком по гострих іклах, до крові прикусуючи кінчик. Відмінний спосіб відволіктися від непотрібних думок, який на жаль більше не працює, але залишився як звичка.
    У дитинстві це ще працювало абияк, але працювало. Тепер, щоб відволіктися доводилося або доводити себе практично до адреналінового інфаркту. У такі моменти серце билося під стать йому самому, шалено і нестримно намагаючись прорватися крізь ребра, іноді навіть ставало страшно, що воно зараз зупиниться.

    Хоча кого він обманює, серце, що зупинилося, його не лякає. Можливо три роки тому, але не зараз.

    Світ настільки стрімко втрачав фарби, сенс, якісь обриси та кути за які можна зачепитися, що йому залишалося тільки падати. Чекаючи глухого звуку від тіла, що нарешті впало.

    Але Кейске молодець, він знає, що потрібно робити, якщо на палітрі закінчилися фарби. Звичайно ж, додати червоного.

    Чіфую напружено коситься на нього, і Баджі розуміє, він відчуває щось не так, але не розуміє чому, що саме не так. Бачачи як занепокоєння за друга і неможливість допомогти, жеруть його зсередини, Кейске сказав би що шкодує, але.. якби він відчував щось крім зростаючого роздратування, який червоним туманом все більше заповнював голову.

    Міцуя який був знайомий з ним задовго до Матсуно, теж помічав недобре, навіть зумів запропонувати допомогу, очевидно навіженому на думку інших брюнету. Звичайно ж, був грубо посланий і присипаний зверху парочкою абсолютно огидних образ, які, на думку Кейске, повинні повністю відбити бажання до нього лізти. І судячи з виразу обличчя зазвичай спокійного і непробивного Міцуї в той момент, у нього вийшло.

    Кейске молодець, він знав, що в кораблі пробоїна і пасажирів варто викинути з борту, поки вони не потонули разом з ним.

    Навіть за бортом безпечніше ніж на судні котре тоне, перед очима майнула пухнаста маківка блондина, і тільки його ніяк не виходило скинути за борт. Чіфую не розуміючи що з ним коїться, чіплявся за нього хваткою якої позаздрить навіть кангал – собака абсолютний лідер у силі хвата. У журналі про тварин який притягнув йому все той же Чіфую, дізнавшись про його кохання до друзів пухнастих і блохатих, писалося що сила хвата того дорівнює п’ятдесяти двох кілограмів. А це до біса багато, і Чіфую вчепився в нього до біса сильно.

    Кейске починає здаватися, що вирвати щелепу було б легше — ніж вирватися.

    Рвати щелепу надто радикально, але ось.. він сумнівався, що зламаної вистачить.

    — Чіфую мене не чекай, мені треба перетерти дещо з Дракеном.

    Він по зубасто посміхнувся, дивлячись як у Кена, що підійшов, нервово смикнулася брова.

    Вони швидко розійшлися з Чіфую, Майкі зблавили на багатостраждальну голову Міцуї, який звик возитися з дітьми, так що незадоволений блондин, що був страшно зацікавлений в іх розмові, був тактично усунений.

    Знайшовши очима відмінну білу голову в натовпі, він перетнувся поглядами з Санзу, кивнувши тому непомітно для Дракена. Харучіє давши зрозуміти, що почув його, пішов слідом за Муче. Те, що він приторговує речовинами, Кейске дізнався випадково, провертали вони це на пару з Муче або це була тільки його справа, брюнета не дуже хвилювало.

    Він не купував у нього щось важке, на кепа йому це треба, ще не вистачало стати торчком, такого приниження він не переживе. Програти наркоті не хотілося, щоб його сколочений, обколотий трупак знайшли в підворітті, такої мутні йому не треба.

    Але він чудово знав, що і за ту дрібницю, що він брав, Дракен пропише йому прочухана. І їхня «розвага» на тому й закінчиться, Кен теж бачить що він каламутить воду, але поки вважає його стан досить надійним.

    — Перетерти щось? Ти кретин?

    Майже підійшовши до «будинку» Кена, той роздратовано перепитав його недавню фразу. На що Кейске тільки розтягнув на обличчі ще більшу задоволену усмішку.

    – А хіба ні?

    А хіба не перетерти, а хіба не кретин? Був би розумним, давно б придумав як послати Дракена до біса так само, як Міцую.
    І якщо до болю вчепишіся пазорі Чіфую, виривати не хотілося, то свої власні, які в агонії вчепилили в чортове кімоно Дракена, йому було не шкода. Вирвати б їх разом із усіма сухожиллями, нервами та мозком який відключається, стоїть на переферії ока з’явиться звичній ганчірці з ромбічними візерунками.

    Перший раз вони поцілувалися коли напилися в мотлох, вони обидва вже навіть і не згадають з якого приводу. Вони дружно вдали що нічого не було. Другий також проігнорували. Потім був третій і четвертий, відбувалася якась чортівня, і що з цим робити вони не знали. Про почуття Дракена до Емми, не знала хіба що сама Емма, від чого те, що відбувалося, викликало ще й несподівано впале на голову — почуття провини перед дрібною Мано. Стати співучасником убивства її старшого брата йому, мабуть, мало, він вирішив ще й хлопця її охвойдати.

    Баджи став бити чужі лиця ще більш заклято ніж звичайно. Він і сам не міг сказати, в який саме момент все пішло по одному місту. Коли він народився? Коли його батько помер? Коли його мати остаточно збожеволіла?

    Коли вони з Дракеном переспали?

    Того дня здавалося у світі вибухнув апокаліпсис. Всепоглинаючий божевільний катарсис, який накрив обох із головою. Той, що лякає своєю величиною і темрявою, закрутив у в’язкому вирі з огиди до самих себе. І який із кожним ударом по обличчю один одного, їх відпускав. Складно було сказати комусь із них, у той момент було лайновіше.
    На боці Кейске було зачеплене его, зад, та кляте почуття провини перед Еммою, яке ніякий удару по обличчю не виб’є.

    Але судячи з погляду Дракена, який був ніби шалена поранена тварина – на межі смерті, йому теж було паршиво, Кейске б не здивувався якби той почав вити.

    Почувши шум у кімнаті, їх розняли дівчата з борделю. У хлопців з Тосви виникли логічні питання, те що пики начистили вони одне одному взаємно, було очевидно. Про причину конфлікту вони не поширювалися. «Ми тут переспали по п’яні, буває хлопці, забутьте». Дракен вважав що змінив Еммі хоча вони навіть не у відносинах, Кейске продовжував давитися почуттям провини.

    Згодом кути згладилися, вони намагалися зрозуміти якого біса взагалі відбувається. Намагаючись отримати відповіді, вирішили поцілуватися на тверезу голову. І знову мало не набили один одному морди. Вони пішли в ігнорування, усвідомлення того, що їм сподобалося, давалося складно.

    А потім вони цілувалися дедалі частіше, звичайно ж заради експерименту. Руки отримували все більше дозволу, і якщо для Дракена, це справді був експеримент, для спроби усвідомити, що він мабуть не такий гетеро як думав. То Баджи ще того першого злощасного дня справді накрило катарсісом. Для Дракена цей катарсіс усвідомлення був у тому, що він би.

    Для Кейске відкрилося, що він повністю і безповоротно влип. По вуха вляпався в чаклунські чорні очі, з п’ят до голови, всім тілом обмазався в чорну смолу, яка явно натякнула йому на те, що він дарма прогулював уроки. Адже смола виявилася дуже в’язкою, приклеїла його від усієї щедрості душі, вмазавши його туди з силою польоту з п’ятиповерхівки.

    А ще смола до болісної насолоди гарно горіла.

    Як горіли губи від важких розв’язних поцілунків Дракена. Коли він утискав його в тумбочку, що підвернулася, в темній кімнаті борделя. Як киплячою лавою скручувалося збудження, від великих мозолистих долонь із силою стискають стегна.

    Кейске стиснув у долоні розпущене волосся блондина, не даючи тому ні секунди перепочинку, притягуючи назад, варто було тому відсторонитися, щоб втягнути трохи повітря.

    Коли Дракен просунув ногу між розсунутих ніг Кейске, стискаючи його за стегна придавлюючи до своєї ноги пахом, Баджі здалося ніби з нього разом викачали все повітря. Він закинув голову відкриваючи рот у німому крику, від власного збудження у вузьких джинсах було тісно, ​​жорстка тканина, що врізається в орган, доставляла біль однаково із задоволенням.

    Перед очима вибухали наднові, а через шум з вухах було складно зрозуміти комусь належав гучний надривний стогін. Хотілося доторкнутися до себе, але тільки він спробував це зробити, рука була жорстко відведена вбік.

    Він напів-п’яно усміхнувся до цього руху, Дракен нарешті почав грати за його правилами. Блондин весь час намагався зробити все акуратно та м’яко, ніби забуваючи, що перед ним не ніжна фіалка.

    Відкинута назад голова давала Дракену доступ до відкритої шиї з гострим кадиком. І кожен мокрий поцілунок на шиї здавався схожим на вогненну квітку, що розпускалася, обпалюючим поколюванням, що проходить по всьому тілу. Де на місці кожної квітки залишався яскравий червоний знак, укуси змішані з синцями.

    І нехай наступного дня на його шию буде страшно дивитися, зараз він напевно до болю стискав у кулаку волосся Дракена, змушуючи того ще сильніше вчепитися в тонку шкіру.

    Якщо душа Дракена належала Еммі, тіло належало Баджи Кейске.

    Вважати себе кінченою тварюкою за такі думки, він буде потім, коли вдома висипатиме в собі черговий пакет авторства Харучіо. Який розтопиться мовною насолодою по язику і до біса викине його мізки хоча б на дві години.

    Зараз його поцілунок зі смаком гірких сигарет, якими він пропах наскрізь. Цигарок які із завидною завзятістю ламає Дракен, варто йому побачити, що він курить.

    І думається Кейске, що дізнайся він про траву, то зламає вже самого Баджі. І розмореним від задоволення мозком складно зрозуміти, в якому сенсі зламає. Буквально піде і на чорта зламає йому хребет що б не повадно було, або поглядом у якому, в ідеальній концентрації буде змішана провина та страх, за те, що дозволив собі так з ним вестись, і за те, що не помітив що щось не так.
    Адже Баджи хотів саморуйнуватися, не завдаючи нікому хлопотів.

    Форма валяється десь на землі, вони скинули її дорогою до ліжка, на яке його штовхнув Дракен.

    Через вязку патоку в голові, в яку перетворилися його мізки від одного тільки виду Дракена, віжко було зрозуміти, хто в цій кімнаті все ж таки зламаний, світ який рухався в зрозумілому тілько для себе темпі, чи Баджи.

     

    0 Коментарів