Фанфіки українською мовою
    Фандом: Schmalgauzen
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Це було 4 травня, субота.

    Я ще в березні знала про їхній приїзд. І ви собі лиш уявіть, за два місяці до концерту, за тиждень після публікування інформації, квитки розкупили.

    Я була неймовірно рада цій події, бо я вже давненько так не ходила на концерти.. Років з дванадцяти.. Кхм..

    Зі мною мала йти як би це канонічно не звучало, Таня.

    З Танею ми дружимо ще з садочка. Потрапили до одного класу в школі, і з того часу  ми не розлий вода. Інтереси в нас також дуже схожі: ми обоє меломани, ходили до однієї музичної школи, як кажуть хороші люди хороші у всьому.. Наші батьки міцно дружать. Ну, як ви вже зрозуміли ми схожі. Але не зовнішньо. Коли я світловолоса висока і схильна до повноти(зовсім трішки), вона має темне волосся, низенька і дуже худа. При зрості 160 вона має вагу близько 50 кілограм. А я все життя боролася з повнотою. Кінець кінцем, я змирилась.

    Отже і в музиці смаки в нас були схожі.

    І вона погодилась піти зі мною на концерт.

    Перед цим всим я приїхала до неї, і ми збиралися пів дня.

    І нарешті ми, розкішні і неосяжні вибрались з дому.

    Ми повдягалися у сукні. І ми були досить ніжними.

    На місці прибуття, ми зрозуміли що не одні такі унікальні. І перед клубом в якому вони виступали, зібралася купа фанатів.

    Ближче до шостої натовп почав сунутися в середину. І навіть люди що провіряли квитки на вході, були загримовані в білий.

    Зайшовши в зал, я зрозуміла що вечір буде незабутнім.

    Світло погасло. І з балкона визирнув він.. Влад(Дід) Михальчук..

     

     

    0 Коментарів