Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids

    Сонце світило мені прямо в обличчя, а ліс шкидко змінився на річку. Дивлячись у вікно потягу я згадував своїх друзів, які залишилися в моєму рідному місті. Навіть не знаю наскільки вони засмутилися через мій переїзд до Сеулу. Останні роки вони не приділяли мені занадто уваги, бо мої інтереси змінилися. Я почав більше навчатися, мене почали цікавити іноземні мови. Я думаю, їм це не сподобалося і в один час наша десятирічна дружба закінчилася, але я признаю це тільки зараз.

     

    Слухаючи ITZY в навушниках я уявляв своє нове життя. Наодинці, без батьків, шукаючи нових друзів в університеті та будування кар’єри. Все виглядало дуже гарно та яскраво, мої очікування були неперевершені і я не дуже хотів розчаруватися в них. Через тридцять хвилин я прибуду на свою станцію і це буде початок мого нового життя. Хвилювання охопило моє серце, але це не заважало мені тихо радіти. Сподіваюся я зможу відбудувати цікаве та захопливе життя.

     

    Після довгої поїздки я нарешті був “вдома”.

    Я зняв маленьку однокімнатну квартирку біля центра Сеула і вона меня дуже сподобалася. Я відчув затишок вперше за довгий час свого життя. Можливо тому що я був один, а це важливо для такого інтроверту як я.

     

    Розклавши речі, я вирішив роздивитися трохи це місто і прогулятися. Мені не подобалася осінь, але було щось в жовтих опавших листях, холодному вітрі та трохи пасмурній погоді. Я гуляв цілий день і ближче до вечора я збирався вже йти додому, але випадково завернув на іншу вулицю.

     

    На дорозі я побачив трьох хлопців, один із них сидів біля забору і витирав рукавом свою кров з лиця. Інші стояли над ним і щось казали. Я затормозив і тихо підійшов до ближчого забору, щоб вони меня не побачили. Один присів до раненого хлопця і щось пошепки йому сказав. Дивно, але той що був ранений навіть ніяк не реагував на них. Я не бачив щоб він хвилювався, в нього був стальний та агресивний взгляд.

     

    Ці хлопці різко розвернулися і сіли в машину. Я спостерігав далі. Коли автомобіль вже від’їхав, хлопець з окровавленим лицем піднявся та комусь зателефонував. В нього було біле волосся і він був одягнений в якусь чорну форму, я подумав що це для бою. Коли він трохи розвернувся в мій бік я побачив ножі, клинки і пістолет в його поясі. Чомусь всередині я відчув напругу і вирішив що краще не пропонувати їому мою допомогу і швидко шукати дорогу додому.

     

    Він мене не помітив, чомусь я гадав що це добре, і зараз я спокійно їхав в автобусі. Завтра перший день в університеті, я повинен думати поки тільки про навчання та як стати кращим і першим в універі, але мої думки були зайняті сьогоднішньою ситуацією. Звичайно це місто занадто велике та дуже дороге, і в ньому є багато поганих людей, які готові тебе вбити заради грошей і не тільки. Але я вважав це не торкнеться мене. Я знову одягнув навушники та музика трохи заспокоїла мене.  сати…

     

    1 Коментар

    1. Mar 20, '22 at 17:06

      Звучить, як початок чогось прекрасного з нотками мафії❤