Фанфіки українською мовою

    В цій частині ви дізнаєтесь як Смужка починала пізнавати світ. Думаю, буде цікаво. 

    Розділ 1

    Смужка лежала в затишному моховому гніздечку у маминого живота. У лігві королев було дуже тепло. Кішечка думала про Великий Світ. Всі коти що заходили у дитяче кубло говорили про нього, що Світ прекрасен: Назовні є ліс, гори, ріки, багато різних звірів та Клани котів-вояків. Якраз в одному з цих кланів жила ця маленька кішечка. Смужка дуже хотіла потрапити назовні, але мама розповідала, що у ньому багато небезпек, тому кішка лякалась того, що коли вона вийде: втратить затишне мохове гніздечко і маму. Смужка любила навколишні запахи тепла та молока. Поряд розмовляли її мама Смугаста та інша королева Синьоока. Ця сіра з невеликими чорними відмітинами на боках кішка, ще не мала кошенят, але вона чекала на їхнє народження. Смужка хотіла знайти друзів, хоча й не знала хто вони такі. Їй було нудно постійно лежати і нічого не робити крім ігор. Але кішка знала що обов’язково їх знайде. Вона була незвичайним кошеням. Чому – навіть вона поняття не мала.

    Смужка розплющила свої небесно-блакитні оченята й потягнулася. Її гарна, руда, з довгими чорними смугами шкірка, відливала золотом. Киці подобалося її хутро. Вона любила просто дивитися на нього.

    – Смужка, ти вже прокинулася? – почула вона лагідний голос своєї матері. – ти вже готова пізнавати та вивчати наш табір?

    Кішечка піднялась на свої довгі лапки, та аж підпригнула від захвату. Нарешті їй дозволять вийти назовні.

    – Так мамо, так! – заволала вона – Можна зараз піти?

    – Авжеж донечко, йди, тобі все показати?

    – Ні! Я сама все буду вивчати. – відповіла руда хитрунка думаючи подивитися не тільки табір, а ще й ліс.

    – Ну добре, але будь ласка обережно поводься. – схвильовано сказала наостанок Смугаста. Вона підібгала під себе лапки і стала дивитись на доньку.

    Смужка швидко, щоб мама її не наздогнала, вилізла з гніздечка та побігла до отвору назовні. Вона знала що там на неї чекає багато цікавого, нового та невідомого. Й кішка знала що вона до цього готова.

    Розділ хоча й коротенький, але він перший і розказує про початок довгої, довгої дороги яку обов’язково повинна пройти маленька Смужка.

     

    1 Коментар

    1. Avatar photo
      Dec 9, '22 at 23:19

      Ну і як вам?