Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    Пролог

     

    – Ми майже на місці – пролунав хрипкий голос.

    – Мої кошенята можуть не витримати – навкнула кішка що йшла поруч.

    У відповідь почулося скигленя одного з кошенят.

    Знесилена смужка котів важкою ходою продиралася скрізь темний ліс. У лісі панувала тиша, лише важке котяче дихання.

    Свіжий запах недавньої битви донісся до провідника.

    – Ми тут не одні коти – мовив він.

     

     

     

     

    Розділ 1

     

     

     

    Чорнокриг лежав на вкритій мохом галявині. Хутро його було змочене ранковою росою. Ліс ніби то прояснів, коти по черзі прокидалися й роздивлялись навкруги.

    З кущів вискочив рудий кіт з чорними смугами. Він гордо випнувши пиху приніс здобич і поклав посеред галявини.

    – Дякую, Кігтеноже – вдячливо нявкнув Чорнокриг.

    – Ми з Дрібнолапом поки полювали відчули запах незнайомих котів – пронявчав той. – Їх там було багато, принаймні цілий табір.

    – Якщо предки нам не брехали, це те місце де вони раніше жили – втручилася в розмову біла киця.

    – Ми підемо і перевіримо! – перебив її Чорнокриг. – Кігтеноже, ти на варті, Ангелохмар та Білошубка йдуть зі мною.

    Він відчував що вони не єдиний клан в цьому лісі. Але навіщо предкам щоб вони вертались в ліс?

    ***

    Коти продирались крізь траву коли почули свіжий запах котів. Зовсім недавно залишені сліди у напрямку Чотиридерева.

    Чорнокриг часто чув байки про Місяцескелю та Зореклан. Також, особливо дітям, старійшини розповідали про шість кланів які жили тут. Чорнокриг поважав старійшин, але слабо вірив в це до сьогодні.

    Незабаром коти вийшли до ялівцевого тунелю.

    -Чую запах багатьох котів – нявкнув Чорнокриг. – Це мабуть і є табір.

    Раптом із тунелю вислизнули троє котів.

    – Що ви робите на цій території? – загарчав брунатний кіт.

    -Ми прийшли з миром – заспокоїв його Чорнокриг. – Доречі, хочу задати те саме питання.

    По тілу Чорнокрига пробіг холодок. Невже предки не брехали? Проте становище в яке він потрапив було гірше ніж він думав.

    <<Ці коти нас просто так не відпустять>> подумав кіт.

    -Я хочу поговорити з вашим провідником – поштиво нявкнув Чорнокриг.

    – Вона зараз на Зборищі, коли повернеться може захоче – відповів кіт

     

    ***

    Незабаром невелика колона котів що верталися із Зборища забігла до табору. Сіра кішка побачивши Чорнокрига  покликала того брунатного кота до себе.

    – Хто ці троє? – почув темний кіт.

    – Вони хочуть поговорити з тобою – відповів смугань.

    Брунатний кіт помахом хвоста  вказав Чорнокригові йти до нього.

    Він не був упевнений що зможе в чомусь переконати провідницю, але треба спробувати.

     

     

    0 Коментарів