Фанфіки українською мовою

    Наруто та Сакура потрапили в минуле

    Опис:


     

    Наша історія починається з того, що двоє ніндзя борються у долині завершення.

    Одного ніндзя,  який став відступником звати Саске Учиха, а другого звати Наруто Удзумаки, який вважає Саске своїм найкращим другом і готовий піти на що завгодно.

    Саске створює чидори, а Наруто створив расенган і починають бігти один на одного. З боку це бачить також Сакура і вона активувавши своє Бьякуго біжить до них щоб хоч якось зупинити, але раптом з’являється невідомий незнайомець.

    Він з’явився так раптово, що ніхто його не побачив, бо всі були зайняті своєю справою. Незнайомець був у чорному і такого ж кольору одягнений капюшон у якому так просто не побачиш обличчя. Таємний накладає невідому печатку і як раптом Наруто просто зник і Саске просто пролетівши і вдаривши своїм чидори у скелю.

    Сакура не зрозуміла куди подівся Наруто, не може бути Саске вбив його і починає бігти на Учиху щоб ударити його і помститися за блондина. А таємничий  незнайомець починає складати знову печатку. Саске, бачать Сакуру, просто відстрибує і Сакура тим самим потрапила в область печатки невідомого ніндзя і таємниче зникла.

     

    – Чорт, все пішло не за планом, потрібно йдти у мене мало чакри лишилося, – сказав незнайомець. Саске не може зрозуміти куди поділися Наруто та Сакура.

    – Вони просто зникли – каже сам собі Саске.

    ***

          А в цей час Наруто розплющив очі в лісі і не може зрозуміти, як він тут опинився, останнє, що він пам’ятає це, як Саске летів на нього з чидорі.

    – Я що помер? Сподіваюся це рай із Сакурою – з надією питає Наруто.

    – Ні, ти не помер, – пояснив Курама в підсвідомості блондина.

    – Курама, що трапилося, де ми – не розуміючи каже Наруто.

    – Я точно поки не знаю але з моєю чакрою щось не так поки, не можу сказати що саме, але єдине що зміг зрозуміти – це те, що поки ти бився з Учихою, я відчув не знайому чакру недалеко – каже Курама.

    – І ти зміг упізнати його по чакрі? – Запитує Наруто

    – Ні – Курама втомився від купи питань Наруто. – Значить, потрібно знайти його терміново і все з’ясувати – каже Наруто.

    – Зараз потрібно зрозуміти де ми, хоча якщо придивитися то це начебто ліс Конохи. І щось у цьому лісі виглядає інакше, але я не можу зрозуміти що саме – дивлячись на довкілля сказав Наруто.

    Аж раптом недалеко в кущах на секунду засіяло світло і Наруто бігцем побіг туди. І побачив там Сакуру, що лежала непритомна. Наруто нахилився і намагався перевірити, що з нею, чи все гаразд.

    – Наруто все гаразд не хвилюйся за свою подружку, – заспокоїв Курама свого джинчуріки.

    – Фухх славу богу – вимовив Наруто і почав чекати поки вона опам’ятається і розмірковувати, як вони тут опинилися, якщо були в долині завершення і хто той невідомий.

    ***

          Через деякий час Сакура почала приходити до тями. Наруто це побачив і підійшов до неї.

    – Сакура з тобою все гаразд?

    – Я злякалася за тебе, мені здалася що Саске вбив тебе, не знаю чому, але я не змогла б пробачити йому, каже трохи сумним голосом Сакура.

    – Ти переживала про мене? -Запитує Наруто

    – Так, каже Сакура дивлячись йому в очі. І Наруто обійняв Сакуру ще сильніше.

    – Усе вистачить Наруто! Краще скажи, що ми тут робимо і де ми – Харуна вилазить з об’яєть друга.

    – Як я розумію ми десь неподалік Конохи. Як ми тут опинилися не можу сказати, але Курама щось відчув коли ми боролися з Саске – каже Наруто:

    – Що він відчув? – поцікавилася Сакура

    – Чакру невідомого, швидше за все через нього ми і опинилися тут – припустив Наруто – Тоді давай висунемося в Коноху там вже і розберемося що робити будемо далі!Даттебає -каже Наруто

    ***

          Через деякий час вони дійшли до Коноховських воріт, але на даний момент вони були чомусь закриті. Як раптом заду Наруто та Сакури з’явилося троє анбу.

    – Хто ви такі, кажіть жваво! – сказав один з анбужників.

    – У сенсі хто ми такі, ви що нас не впізнаєте!? – Каже Наруто.

    -Ми вас бачимо вперше, – каже вже інший анбушник.

    Наруто і Сакура переглянулися і не можуть зрозуміти, що таке і як таке можливо.

    – Ви можете відвести нас до п’ятої і вона підтвердить все, каже Сакура

    – про що ви говорите, п’ятого хокагу не обирали так, як три дні тому помер лише 4 хокаги Мінато Намікадзе.

    – що? Про що ви четвертий помер під час того, як запечатував лиса! – трохи кричачи говорить Наруто

    – Стій, Наруто, я здається зрозуміла – говорить Сакура

    – про що ти – зло дивлячись на вартових Наруто.

    – я потім поясню тобі, а зараз ви можете відвезти нас до третього Хокаги  і там ми все розповімо, ми правда не шпигуни і не вороги вам – спокійно каже Сакура.

    А Наруто вирішив просто мовчки слухати і не влазити зараз у розмову Сакури. І троє анбу трохи подумали переговорили і вирішили все ж таки довіриться їм. І провести їх до хокаги.

     

    0 Коментарів