Фанфіки українською мовою

    Зал наповнений таємничою атмосферою. Все прикрашене та виконане зі смаком у зелено-фіолетових тонах. Дами та джентльмени в масках та ошатних костюмах. Музика грає. Звучать келихи із шампанським. І привід для цього дуже доречни. Компанія Billie Jin святкує своє 10-річчя на ринку реклами. Директор компанії Чонгук робить ковток і не вірить своєму щастю. Він успішний, багатий і впливовий, але душа вимагає любові та пристрасті. Тільки де її знайти, якщо він цілодобово на роботі і навіть зітхнути не може без свого ноута та телефону.

    І ось зараз, коли він увійшов до зали, наповненої гостями та морем веселощів, йому приходить смс від рідної сестри: – Рідний, я хочу тебе побачити. Ти не міг би приїхати до мене завтра ввечері.

    – звичайно, люба. Я обов’язково приїду. Привезу твої улюблені суші, — відповідає Чонгук, зітхаючи від безвиході та безсилля, що він не може допомогти своїй сестрі встати з інвалідного крісла.

    – Дякую милий. Я буду дуже чекати. Хочу з тобою дещо обговорити і подивитися новий лакорн “КіннПорш”.

    – Добре. Спи спокійно. А я маю справи. У нас сьогодні вечірка на честь 10-річчя компанії. Я потім все розповім.

    -Головне багато не пий. І добре повеселися. Затисни вже когось поміцніше, а то на тебе дивитись соромно. Люблю тебе. Бувай.

    -Бувай, шкідниця. – закінчує Чон, пирхаючи при цьому. Він знає, що його сестра бажає йому тільки щастя і хоче, щоб її старший брат був коханий кимось.

    Чонгук сповнений рішучості розслабитися цього вечора, навіть зробити щось божевільне і не схоже на нього самого. Він утомився бути один! Йому хочеться кохання і ласки, і неземної пристрасті. Хоч він і великий начальник, але думки про кохання та родину не покидають його. Чонгук готовий просто на стіну вішатися, головне заткнути всі свої думки в голові одним поцілунком з класним хлопцем. Нині голові компанії  взагалі-то складно знайти собі хорошого партнера. Але він намагатиметься всіма своїми кінцівками.

    І тут же в нього врізається високий блакитний хлопець у масці, з лікером у руці, у шикарному темно-синьому костюмі та із сережкою Chanel у вусі. Він мало не виливає Чонгуку лікер на піджак, але вчасно схаменувшись відстрибує і каже:

    -Прошу вибачення. Чорт! Все ж таки пару крапель потрапило.

    Техен промочує пальцями краплі лікеру на сорочці Чонгука, облизуючи свої пальці і з винним виглядом продовжує:

    -Мені так ніяково. Я мало не збив вас. Чи можу я якось спокутати свою провину? Сплатити ХІМЧИСТКУ? Я такий незграбний. Це сорочка напевно цілий спадок коштує. (Опускає голову і робить губки качечкою).

    У цей момент Чонгук впадає у ступор. Цей низький голос і хрипота на кінці кожної фрази зачаровують його. Він поправляє піджак, думаючи, що йому відповісти. Альфа торкається підборіддя омеги і тихо, без натиску відповідає:

    -Все гаразд. Не бери в голову. Але в мене до тебе прохання, лялечка, потанцюй зі мною.

     У цей момент грає повільна пісня Elvis Presley – Can’t help falling in Love.

    – Ви впевнені? Ну добре. Давайте.

    Чонгук бере його руку, тягне подалі від натовпу, обіймає за талію. Вдихаючи аромат Бейлізу з шиї зовсім незнайомого хлопця, він шепоче:

    -Ох, малюку, як я втомився. Мені так хочеться… Чому в житті все так складно. Мммммм…..

    – Що перепрошую?

    – Кажу, що хочу кохання і щоб усе не було так складно. Ти так смачно пахнеш. Це молочний лікер.

    – Так, Бейліз.

    – Мммммм, як не збожеволіти в цьому самотньому світі і бути сильним коли не хочеш ним бути?

    – Не знаю, я сам шукаю відповіді на ці запитання.

    Чонгук у танці гладить Техьона по талії та спині та притягує до себе ближче. Їхні очі закриті, але ця раптова парочка відчувають свої інстинкти і привабливий магнетизм один до одного. Їх дихання збите. Вони своїми тілами відчувають таку сексуальну напругу між собою, що скоро вибухнуть і кинуться один на одного у всіх на очах.

    Чонгук раптово цілує хлопця так пристрасно і грубо, що просто не вистачає повітря і розуміння, що робити далі. Його губи такі м’які і він просто неймовірно смачний. Техьон просто шокований тим, що відбувається. Він танцює на вечірці з дуже гарним чоловіком (їхні аромати сплітаються дуже гармонійно та інстинкти говорять що це істинність), але він про нього взагалі нічого не знає. Тільки аромат чорного шоколаду та його близькість дуже збуджують та зривають усі межі дозволеного. Він бачить і пристрасть, і ніжність, і біль, і втому в цих чорних очах. Техьон своїм пальчиком торкається губ альфи.

    Чонгук підтримав гру омеги і поцілував дуже ніжно і гаряче пальці омеги, провів ними по грудях і опустив на пах. Техьон видав тихий, але дуже помітний для альфи стогін:

    – Я допоможу вам. Йдіть за мною. Єдине правило – ми повинні залишитися анонімами один для одного і в жодному разі не знімайте маску.

    – Інтригує, але я погоджуся, дитинко. Давай пограємо. Ти ж бачиш, я вже готовий і просто вибухну, якщо не спробую тебе зараз.

    Техьон сам себе не розуміє. Він хоче допомогти забрати біль і подарувати свою ніжність, і краплю пекучої і пронизливої ​​пристрасті цьому Альфі. Наскільки швидко вони стали близькі один до одного. Адже це немислимо. Вони знайомі всього 5 хвилин, але без сумнівів погодилися на таку сміливу і приголомшливу авантюру по відношенню до один одного. Адже альфа так зневірився. Зневірився шукати себе і своє місце в цьому житті. І свою людину, яка кохатиме його незважаючи ні на що.

    І це було видно навіть неозброєним оком. Омега хоче подарувати альфі цю ніч не просто так: Техьон зрозумів, що Чонгук його істинний майже відразу, від одного погляду, зітхання та аромату. Ще його до мурашок по шкірі вражає сила Чонгука і що хоче знайти своє. І тому Техьону буде легко подарувати своє кохання тому хто цього сильно потребує. Адже Техьон не раз обпалювався на тому, що дарував себе, але отримував тільки біль і розчарування.

    Чонгук випиває по дорозі келих шампанського, стискаючи в руці пальці Омеги, відчуваючи, що зараз він може зробити багато помилок, але все одно йде за ним слідом. У вбиральню.

    Коли двері зачиняються, Чонгука пришвартовують до стіни і пристрасно цілують, кажучи:

    -Нічого не кажіть. Хочу щоб тільки ви подарували мені чортів рай на землі, а то я, сука, просто задовбався страждати поодинці. Давайте, трахніть мене і може відчуєте те, чого так довго шукали.

    Вони різко перейшли одне одного. Навіщо їм ці умовності? Головне, щоб реальне життя не покарало їх за це. Їм хочеться відчути тепло і потрібність комусь і кимось.

    -Не повіриш, солодкий, але я думав про те саме. Йди до мене. Я зроблю все, щоб ти не пошкодував, — відповідає Чонгук і накриває такі пухкі спокусливі губи своїми.

    Аромати шоколаду та лікеру змішуються і просто розпалюють їхні тіла до неможливості. Вони поглиблюють поцілунок. Кім стискає талію Чонгука. Господи, вона така тонка, що хочеться її облизати всю.

    Чонгук, у свою чергу, бере Кіма за сідниці та міцно стискає. Адже його дупочка – це шедевр, і засос від нього їй явно гарантований. Сьогодні вночі. Вони тягнуться ближче і їхні поцілунки вже неможливо нічим відірвати

    Кім впивається в шию Чонгука і ставить гарний пекучий засос.

    – Ах … ти, чортеня. Та я ж … (тут він хотів сказати що він начальник компанії і йому не можна бути в засосах на такому видному місці, але промовчав, адже обіцяли що жодних імен) Мені подобається, тигра, твоя спритність, але легше, котик.Я ж можу тебе покарати за такі витівки, що дупка твоя завтра з ліжка не встане. Оооох, Аааааах. Що ти робиш? Як мені добре, ох. Блять, як ми тепер зможемо розлучитися, лікеррррррчик. Нііііі. Я тебе не відпущу, і ми ще раз це повторим.

    – Не знаю чому, але я теж це відчуваю. – і знову цілує Чонгука захлинаючись. – Давай просто насолодимось цим моментом. Не хочу жодних рамок. ААааах! Який ти охуєний. Чому мені зараз із тобою щастить?!

    – Давай, малюк. Ти мій сьогодні, а я твій. Як же ти божеволієш, мммм блять.. Звідки ти такий взявся,ааааах.

    – Я сам не знаю. А я ж хотів піти з вечірки і піти поїсти рамен у парку.

    – Ось це вже точно ні, котик, краще я тебе зараз нагодую собою і потім ми поїмо бургерів де-небудь. Добре?

    – Добре. – відповідає Техен, але всередині він відчув сумнів, що вони далі продовжать свій день сьогодні разом.

    Адже не буває, щоб усе було ідеально в його світі. Обов’язково є каверза. Його зустріч із Чонгуком просто ідеальна. Тому він насолоджується ідеальним моментом у житті, чекає вже негайного пендаля собі під зад. Вони переміщаються в порожній конференц-зал. Піджаки летять убік. Кім тягне Чонгука до столу. Роздягає його сам. Своїми ніжними пальцями торкаючись такого гарячого тіла. Вони так заведені, що руки тремтять.

    Насолода їхніх поцілунків п’янить все навколо, заповнює серпанком пожадливості і дурману пристрасті і зриває всі перепони, навіть усвідомлюючи, що це все веде до безпросвітного пиздецю. Пропалюючи один одного очима, вони вже зробили крок уперед, назустріч майбутньому краху чи зльоту. Вирішувати вже їм. Але очікування найголовнішого – злиття їхніх важких тіл одноразово підриває їм мозок і магнітить їх одне до одного. Кім закушує губу. І Чонгук вже знемагає від бажання. Змазка і презерватив на місці, і можна починати безперервну ніч кохання.

    Чонгук накриває таке безневинне карамельне тіло зверху, гладить скрізь, розводить ноги. Техьон в передчутті. (Він не думав, що йому так пощастить сьогодні… Але розтягнути себе пробкою з гарним кристалом він встиг. Хоча в нього не було сексу ні з ким по-справжньому. До того його відшивали раніше і виставляли за двері.). Чонгук намацав солодку дірочку і здивовано сказав:

    – Ти готовий? Неймовірний. (Чмок + легкий прикус нижньої губи Техьона, від якого омега грайливо усміхається і трохи стоїть). Як же я хочу тебе…

    – Аааах! Я готовий. Боже, який же ти гарячий … (Він трохи дряпає своїми довгими пальцями прес Чонгука) ну може блять вистачить мені ебать мізки, альфа, зроби мене вже свою справу. Я зараз хочу бути щасливим, вперед.

    Чонгук виймає пробку і відразу замінює їх своїми двома пальцями, чому Техон сіпається і намагається вже насолоджуватися цим приємним випробуванням. Такі чарівні стогони і тихе шепотіння зводять з розуму. І тут Техьон:

    – я хочу відсмоктати тобі. Можна, можливо?

    – Ох, тигреня. Ти не такий скромняга, як мені здалося спочатку. Не уявляю, як я доживу цієї ночі без тебе.

    Така наївність і пристрасть заворожила Чонгука. Жаль, що вони не знімають маски і не знають імен. Техон долонею обхопив твердий ствол. І як котик облизує голівку. Не дивлячись нагору, Чону в очі, він впустивши свій рот голівку і починає смоктати, як Чупа – Чупс, заплющуючи очі від насолоди. Чон дихав дуже тяжко.

    Кім діяв дуже невміло, але зате з такою щирістю, що Чонгуку ледве вистачало сил утриматися і не кінчити від такого неймовірного видовища і такої спокусливої ​​блакитної верхівки. Нарощуючи темп, омега пестить мовою директора і не підозрює, в яке лихо він вляпається скоро… але про це не зараз. Йому добре. І Чонгуку також. Альфу видають очі, що закочують.

    Він тільки хоче взяти цього незнайомця. Дуже жорстко та глибоко. Член майже повністю поринув у роті Техьона. Твердий стовбур оповитий такими смачними пухкими губами. Карі очі дивляться на тебе з бажанням і незрозумілим смутком, ніби хочуть, щоб ти подбав про нього. Це просто неймовірне видовище, яке складно спокійно дивитися Чонгуку. Він рухається.Член пролітає між губами Техьона. Слини дуже багато, і вона, немов мед, опускається підборіддям. Омега робить все, щоб альфі було добре. Він робить горловий. Та він був незайманим. Але практикуватися і чекати на свого принца ніхто не забороняв.

    – ууууххх! ТАК! Як добре. Ох, малюку, що ти робиш?! Аааах! Охуєть, як круто … Іди до мене.

    Техьон швидко піднімається, захекавшись від такої важкої роботи. Він уже сильно, сильно хоче член усередині себе. Ця солодка парочка так завзято цілується, що навіть стіни напружилися від пристрасті, що нависла.

    – Давай, Альфа… я, мені набридло чекати, — шипить Техон і шаленими очима пожирає альфу.

    – Ох, солодкий, тримайся. Зараз зіллємося. Тебе я хочу жорстко та швидко. Можна, можливо?

    – АААааааа … Таааааааааак … – волає Омега. – Тільки цього і прошу.

    Чонгук просто поглинає Кіма своїм поцілунком. Масивно, грубо, пристрасно і водночас стискає член Омеги. Стогін скрізь. І винести їх просто нестерпно. Вони тремтять від бажання. Все тверде. І чекати більше нема сил.

    – Господи, невже всесвіт на моїй стороні! Звідки мені сьогодні так пощастило? – каже Чонгук.

    Техон встає рачки, прогинається. Відкривається шикарний вид на свої пружні апетитні сідниці. Альфа надягає презерватив, додає змазку і розтягує своїми тремтячими пальцями Техьона. Вони повністю входять. І Техьон сам лине до них, робить поступальні рухи, щоби насадитися на них ще більше.

    -Блять, Альфа … Ти трахнеш мене чи ні?! І мені все доведеться робити самому. Я хочу вже твій член.

    Чонгук з глузуванням усміхається, дає Техьону облизати їх і підставляє до входу голівку. Він починає рухатись, але дуже ніжно. Щоб Омега зміг звикнути стінами до члена Альфи. Це ж його вперше. Техьон шипить і стогне дуже, дуже солодко. Що просто підриває голову Чонгука.

    – Малюк, розслабся. Ти просто неймовірний. Такий тугий. Тільки не кажи, що це твій вперше.

    – Ааааах… Господи! Ні, звісно ні. (бреше). Давай ще … уф …  чорт … .. Ах …

    Чонгук продовжує дивитися на це шикарне тіло. Його з глузду зводить цей аромат лікеру, його блакитне волосся, талія просто чарівна, але очі під маскою… Це щось неймовірне. Він хотів би їх бачити завжди, особливо коли вони закочуються від насолоди.Завдяки Чонгуку. Альфа рухає стегнами. Поштовхи поступово наростають, стають потужнішими. Стогони вже надривні і страшенно хрипкі. Мабуть хтось завтра буде без голосу.

    Звичайно, Техьону досі трохи боляче, але він у цьому не зізнається ніколи. Такого шансу точно більше не буде. Хоча розтяжка пройшла досить вдало. Чонгук ще більше пришвидшується. Швидше і потужніше вбивається в таке вишукане, податливе тіло, яке скиглить і стогне просто приголомшливо. Простата просто офігіває від стимуляції. І неймовірні відчуття вже гарантовані вже на всіх рівнях.

    – упс, я щось цікаве знайшов! – усміхнувся Чонгук і продовжував свої Альфії поштовхи в Омегу.

    – Так! Ааа…аааа…ааах. Тільки не зупиняйся, шоколадка, прошу, а то я тобі член точно відкушу.

    – Сподіваюся ні. Тобі він для іншого буде у нагоді.

    Альфа сильно заведений і рухаються просто безперервно. Звуки ляпанців вже сприймаються як належне. Так шикарно Чонгуку не було ні з ким. Його ніжність не залишає байдужи

    – Боже, ще… Ааах, уф… ти космос.

    Техьон тремтить вже від насолоди. Така сила просто зачаровує і висмоктує всю його омежу недосвідчену енергію. Так чудово він ще ніколи себе не почував. Навіть не міг собі й у голові такого уявити. Цього сексу він не забуде.Навіть сльози на очах. Але виду подавати не можна, що все, що відбувається вперше. Адже вони тільки зустрінулись. Альфі навряд чи потрібні проблеми омеги. І навіть після самого ідеального моменту в житті Техьон сумує і не вірить у те, що отримує що прекрасне у свої спогади.

    Після зміни пози їх змучені тіла вже на фінішній прямій. Залишилося зовсім недовго.

    Техьон обхопив Чонгука ногами і знову прийняв все неймовірно – сильні поштовхи до себе.

    – Ти не уявляєш, що зі мною робиш зараз! Я вже майже, ти як, малюк? – шепоче Чонгук.

    – Шикарно. Я мрію залишитись у цьому моменті назавжди.

    -Якби все було так ідеально. Аааааах.

    – Аааааааааа таааааак.

    Вони знову  цілуються. Так випробування. Чонгук прискорюється, обіймаючи двома руками за шию Техена, притискає до себе, намагається дихати. Член проходить простатою. Омега просто захлинається у відчуттях. Стогне ще голосніше. Чонгук ставить просто смачну мітку на ключицях Те.І хоче це зробити з усім тілом. Те своєю чергою залишає мітку Чонгуку на його шиї.

    – Маля, я хочу твої губи.

    – Ти не уявляєш, як я хочу.

    Вони впиваються поцілунком і стискають волосся одне одного.

    – альфа, мій шоколадний, я

    – кінчай лікерчик, давай разом…

    Ця парочка пришвидшується. Поштовхи вже за межою  Техьон стогне в унісон із Чонгуком. Насолода вдарила так сильно, що вони тремтять досі і не можуть перепочити ні на хвилину. Їхні голови розпадаються від оргазму і не можуть повірити, що це сталося.Не встигли вони ще відійти від їхнього злиття, у Чонгука задзвонив телефон: нагадування “Мова на завершення вечірки”.

    – блять! Мені треба терміново йти. Дякую, малятко. Це було чудово. Але я забув про свою промову. Почекаєш мене тут? І вибач. Адже я тобі обіцяв бургери.

    – нічого страшного. Думаю іншим разом. ІДИ.

    – Не губися, дитинко. Я тебе точно знайду.

    І цілує Техьона так ніжно і з такою віддачею, що йому знову хочеться повторення. Чонгук розвертається і поспішно вибігає з конференц-залу і зачиняє за собою двері.

    Техьону нічого не залишається, як витерти серветками залишки їхньої насолоди з себе, одягнутися і знову повернутися на вечірку. Що Техон відчуває в цей момент? Звичайно омега вірив, що ідеальний момент тривати не довго. Але йому потрібно зібрати себе в руки та йти на вечірку, хоча тіло ще не зовсім відійшло від сексу. Тепер усі думки Техьона займає цей альфа і той факт, що він хоче з ним повторення. Їхня істинність це просто неймовірна авантюра і він намагатиметься домогтися свого щастя за будь-яку  ціну. Сподівається, що альфа теж відчув їх природний зв’язок. Секс із ним був бомбою, навіть його недосвідченість їм не завадила отримати в один одного втіху та насолоду. Чи хоче старший продовження і взагалі дорослих відносин ще поки що не ЗРОЗУМІЛО. Але Техьон обов’язково дізнається про це.І коли Омега виходить у зал, він зупинився у ступорі: на сцені його Альфа, з ким він щойно кохався. Його звуть Чон Чонгук. І він директор компанії Billie Jin, в яку він сьогодні влаштувався рекламником.

    – оце мені, блять, пощастило! – Прошепотів Те, – ти все одно будеш мій. Поки що тільки у мріях…Знаю що це буде важко але я люблю труднощі.

     

    0 Коментарів