Фанфіки українською мовою

    Відкривши очі Регулус зрозумів, що всі ще сплять. Він вже 5 років ділив кімнату з ліпшими друзями і інколи йому здавалося, ніби він живе в пеклі 

    (Але нічого не буде гірше ніж вдома).

    Та хоч там як, ці двоє стали йому родиною, братами. Зрозумівши, що він встигне до ванної кімнати раніше за інших, він злетів з ліжка, швидко хапаючи свої речі.

    Подивившись в дзеркало, він побачив свої синці під очима. Схоже сидіти з друзями допізна та випивати, погано впливає на його здоров’я. 

    Привівши себе до нормального стану,

    (кого ми дуримо, він завжди сексі)

     приділивши достатньо уваги волоссю, він одягнув коричневий светр, а поверх вже звичну для себе шкільну форму. 

    Повернувшись до кімнати, він побачив, що хлопці все ще сплять. Дякувати Мерлінові, вони не хроплять, тоді потрібно було б задушити їх уві сні.

    Підходячи до ліжка Евана, Регулус штовхнув легенько того з ноги в спину. Почувши зойк та бурчання, він розвернувся та пошкандибав до іншого хлопця.

    — Бартімеус, піднімай свою ліниву дупу, маленький ти хуй!

    Довго чекати не прийшлося, так як останній кинув у відповідь подушку. Зрозумівши, що його завдання зроблене, він пішов збиратися до занять, поки його сусіди проводили всі свої процедури.

    — А ЩОБ ВАС КОЛЬКА СКОЛОЛА! Чому ви не розбудили мене раніше?! Я мав зустрітися з Макгонагалл, а вона й так була на мене зла, А Я Ж НАВІТЬ НІЧОГО НЕ ЗРОБИВ – Прокричавши це, Барті вибіг з кімнати, залишивши друзів дивитися один на одного як якісь ідіоти. Вони не були сильно здивовані, Барті часто попадає в усілякі неприємності та його часто затримували вчителі.

    — А він навіть не просив його раніше будити, ніби ми мали знати заздалегіть. 

    Дочекавшись поки Еван збереться, вони пішли до Великої зали, сподіваючись, що не буде гарбузового соку. Хто взагалі його п’є? Тільки божевільні! Існують і інші напої, але найчастіше їм дають саме той клятий, гарбузовий сік.

    Побачивши Пандору вже за столом, хлопці пішли до неї. Сідаючи, вони привіталися і темноволосий хлопчик взяв млинець та свій улюблений малиновий джем, звісно йому подобається ще полуничний, але перший був його найулюбленішим. І звісно, з напоїв,був тільки гарбузовий сік… Вони знущаються? Насупивши носа Регулус знайшов собі води.

    В тиші їм дозволили поїсти тільки 7 хвилин, бо через цей час, до Великої зали влетів роздратований Барті Крауч молодший. Сівши за стіл, він роздратовано почав набирати їжу до тарілки. Хлопець поклав навіть моркву, а він її ненавидів! 

    Пандора подивилася на Барті, закотивши очі.

    — Дивіться на нього, вбиває їжу ніби вона жива. Невже вона тобі життя зруйнувала Бар? – Еван та Регулус не втримались від заяви подруги, гучно засміявшись. Барті лише перевів на них роздратований погляд. Якби очі вміли вбивати, то люди знайшли б три трупа під кінць трапези.

    — Що кішка тобі такого зробила Бартімеус? Розкажи нам, залиш їжу в спокої.

    – На цю заяву Крауч показав лише середній палець, що знову заставило друзів засміятися.

    — А тепер без жартів, Барті, що вона зробила? Поясни нам. – заспокоївшись і ставши серйозним, запитав Розьє.

    Барті примружившись дивився на всіх, тяжко видихнув.

    — Вона думає що я вкрав чиюсь домашню роботу. Не дивись так на мене Редж!  Я цього не робив! Вона повірила якомусь хлопцю, ім’я якого вона не захотіла говорити, бо цитую: “Ти ще знайдеш і відлупцюєш його”. Не справедливо! Так я там був але я нічого в неї не брав, я слідкував за Снейпом, я думаю він щось задумав проти тебе Реґ..

    Регулус дивився на свого друга з цікавістю та здивуванням. Чому ж Барті не розповів їм про підозри, проти Снейпа? Северус Снейп – хлопець зі слизерину який зненавидів Регулуса Блека з першого його дня в Грифіндорі. Правда спочатку хлопець думав, що це через його брата, бо всі в цій школі та дехто поза неї знає про ворожнечу Снейпа та старшого Блек з його компанією. Але через деякий час, стало зрозуміло, що його зненавиділи просто так, і це не вперше. Все таки він жив з людьми, що зненавиділи його з перших секунд його життя. Мабуть якби не друзі хлопця, які з’явилися вчасно, то він взагалі зневірився б в довірі, близькості й любові.

    — Мати Василева! Якого? Що? Чому у всіх волосся позеленіло? – Озираючись верескнув Еван, дістаючи дзеркало щоб подивитися на своє відображення. Й правда, волосся у всіх зі Слизерину та Рейвенкло змінило колір. Тільки в Гафелпафу лишилося все як завжди.

    Барті зрозумів, що його спіткала така ж біда, з його боку почувся тяжкий видих не схованого розпачу.

    Пандора голосно розсміялася.

     — Волосся.. ахах… – Продовжила дівчина, не перестаючи задихатися від сміху. 

    — Не дарма, ви ненавидите гарбузовий сік. О, і ще довго будете ненавидіти. – Її сміх розливався по всій великій залі, привертаючи увагу деяких учнів. Хлопці кинули на неї сердитий погляд, і Реґ доторкнувся до свого волосся. Та швидко заспокоївся, зрозумівши, що воно таке як і було.

    — І що нам тепер робити? – З неприхованим жахом та розпачем, запитав один із компанії друзів.

    Компанія почула як зі столу Ґрифіндору долинув глузливий крик.

     — ГЕЙ гарні зачіски! Може, порадите перукаря? – Після цих слів, Мародери почали голосно сміятися, допоки до них не прийшла Макгонагалл й не відвела до свого кабінету.

    Обернувшись, друзі завмерла бо побачивши Регулуса, який виглядав досить серйозним, дивлячись в нікуди, уся компанія трохи напряглась. Друзі давно вивчили міміку та емоції Регулуса, і цей погляд вони не могли сплутати ні з чим. Тож вони знали, що наразі в цій голові створюється план помсти. Через це, у всіх на обличчях з’явилися хитрі посмішки. 


    ********************

    Після витівки грифіндорців, їсти вже не хотілося. Зрозумівши, що за зілля було підлито іншим, до Регулуса дійшло як все повернути, тому він направився до своїх кімнат. Інші ж не сперечаючись, поплентались за ним.

    Зайшовши до кімнати, Регулус Блек повернувся до всієї компанії з чарівною паличкою в руках. З його обличчя досі не сходила хитра посмішка.

    — Ну що, знімати закляття, чи вам і так подобається? – Всі по дивилися на нього як на дурня, тож він промовив закляття й повернув звичайний колір волоссю друзів. Після чого, Барті швидко підбіг до дзеркала та провів рукою по голові.

    — Слава Мерліну, моє гарне волоссячко. – На ці слова, всі просто закотили очі та промовчали.

    Не чекавши довго, Регулус сів на підлогу коло свого ліжка, схрестивши ноги. Барті та Пандора повторили його дії, тільки Еван сів на ліжко, пригорнувши одну ногу під себе, а іншу звісив з ліжка.

    — Редж, ми ж не залишимо все просто як є? Всі ми розуміємо, що вчителі знову нічого їм не зроблять. – Киваючи, усі погоджувалися зі словами Барті. Та й зрозуміти їх можна, єдине чим наказували групку грифіндорців, це прибирання на тиждень або як рідко буває, на місяць.

    — Якщо ви хочете помсти, то ми її влаштуємо. Якщо хтось проти, підніміть ліву руку. – Як і очікувалося, ніхто не підняв ні ліву руку, ні навіть праву.

     

    0 Коментарів