Фанфіки українською мовою

    Це моя перша робота. Надіюся вам сподобається. Чекатиму відгуки та критику. 

    -Ні, ні, ні Міністре, цього бути не може, я проти цього! – ніяк не міг вгамуватися Драко Мелфой – я не збираюся довіряти своє життя Грейнджер!

    – Ой, повір Мелфой, я сама не горю бажанням бути тобі за няньку. Ніби немає мені більше що робити, окрім того щоб тобі носа витирати! – спритно відповіла Герміона Грейнджер.

    – Так, все, досить! Я сказав і це моє останнє слово. Вам, містер Мелфою, для переговорів з міністром маглів, згідно з регламентом, потрібен тілоохоронець, тим більше міс Грейнджер найкраще розуміється в маглівських справах і політиці, так що щей вам допоможе, – сказав Міністер Магії і вийшов з кабінету преговорів гримнув дверима.

    Двоє молодих людей, які залишилися в кабінеті, ще довго свердлили один одного поглядами, а потім колишній слизеринець не витримав і сказав:

    -Ну що, Грейнджер, це ти попросила Міністра приставити тебе до мене? Хочеш бути до мене поближче? – з лукавим поглядом мовляв Драко – тиждень провести зі мною в Парижі, пліч-о-пліч, будучи разом кожну секунду цієї подорожі, дивись не закохайся.

    -О милий, я думала це ти настільки закоханий в мене що не відриваєш погляду вже більше 15хв? Я чула як ти просив щоб тобі дали охоронця, кращого з кращих серед аврорів, а одже це ти напрошувався бути зі мною у цьому відрядженні – підходячи впритул до колишнього ворога, не відриваючи погляду від глибоких сірих очей, які вже стріляли іскрами, грайливо говорила Герміона – адже ці 7 днів, і щей 7 ночей, проведених в одному номері, будуть для тебе єдиним шансом побути хоч трішки з гідною дівчиною про яку ти так мрієш днями і ночами, судячи з твоєї слини, яка ось-ось капне з твоїх губ.

    На цих словах дівчина швидко розвернулася і чкурнула за двері, залишивши Мелфоя стояти із широко розплющеними очима і привідкритим ротом. Адже навіть подумати не міг, що ця всезнайка може бути такою палкою. Ті його слова були лише для того щоб її вивести з себе, що він і робив колись у школі. Після її закінчення вони часто пересікалися в Міністерстві Магії, але більше ніж «Привіт» чи «Ось підпиши» сказано не було. Свої погляди щодо бруднокровок він звичайно перегледів, але подружитися з героїнею війни він не  зміг. Не  зміг тим що вважав їх занадто різними, він не погоджувався з її поглядами, словами і твердженнями, можливо більшою мірою лише через те, що ті чи інші слова сказала саме вона. Але в одному він був згідним з нею – він днями і ночами думав про неї.

    *                            *                                *

    Герміона Грейнджер була найкращим аврором у всьому міністерстві. Незважаючи на те що її найкращий друг був головою Відділу Аврорату, він зовсім не заперечував що цей титул дістався саме їй. Це і слугувало причиною, чому вона була прикріплена до Драко Мелфоя у цьому відрядженні, яке слугувало задля покращення роботи між Міністерством Магії та членами парламенту інших різних країн, у даному випадку Франції. Її часто відправляли у такі поїздки між магами і маглами, так як вона одна з тих які найкраще розуміються у специфікації їх роботи.

    Але ця поїздка буде особливою. Вона має бути охоронцем самого Мелфоя і не просто охоронцем, а жити з ним у одному номері і прикидатися його дівчиною, щоб міністри протилежної сторони не запідозрили, що Драко не досить компетентний у справі маглів, і само собою для перестраховки.

    Герміона не знала як вона має перенести цей тиждень. Вибігши з кабінету після невеликою сутички з колишнім ворогом, вона побігла в свій кабінет і закривши двері переводила подих і дякувала Мерліну, що дав їй сил не накинутися на такі спокусливі губи Мелфоя. Ще з шкільних часів цей егоїстичний слизеринець привертав її увагу до себе, шкода що це було в сутичках та сварках, але вона знала що це  було завуальовано під симпатію, точніше вона себе в цьому переконувала. І ось з плином часу її цікавість до нього не поникла. Так вони не спілкувалися але вона не раз ловила його погляди на собі. Глибоко дихавши дівчина собі повторювала:

    – Так Герміона, будь спокійна, ну і що, що він дивися на твої губи, і що, що ти відчувала жар його тіла, і як сильно почало битися його серце, після того як ти підійшла до нього так близько. Не будуй рожевих повітряних замків, тільки не знову.

    Так, це відрядження обіцяє бути ну дуже палким.

     

    0 Коментарів