Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Пролог

     

    — І шо тепер мені робити? – В пустоту невеличкої кімнати сказала худа дівчинка в бинтах.; – хм, цікаві відчуття, але довго я так не протримаюся, і як вона жила всі ці роки з таким адським голодом?

    Пройшовшись по кімнаті, яка більше схожа на палату, Рей оцінила місце не опираючись на пам’ять.

    — Нічого так, мені подобається, мінімалістично, але комп’ ютера не вистачає. Цікаво, як Гендо відреагує на мою заяву про те що хочу комп’ютер? одразу пошле, чи доведе що мені він не треба?

    Сівши на койку яке заміняє ліжко, Рей на хвилину закрила очі.

    — А це ще більш цікаво ніж здається. Цікаво, її удар хвате якщо помахаю руками?

    Десятки очей дивляться на блондинку яка знаходиться по ту сторону акваріума.

    — О, побачила, ну що ж, привіт мій лікуючий лікар та вівісектор в одному лиці, Акаґі Ріцуко. Хм, що ти говориш? я тебе не чую, але потім знов мені скажеш, бо дуже втомлює.

    Рей яка до цього просто сиділа на ліжку, завалилася на нього, пачкаючи подушку своєю кров’ю з носа.

     

     

    (спроба написати шось своє, по колись популярному аніме, сподіваюсь закінчити свій перший фанфік 🙂 критика приймається)

     

    0 Коментарів