Фанфіки українською мовою
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Ромео побіг в іншу сторону від Кайла і попрямував в сторону грохоту схопивши з кишені зброю і різко зупинився спостерігаючи за цим.

     

    Повз нього бігли стривожені чоловіки та жінки з криками й непорозумінням що коїться.

     

    Кайл також швидко рушив на місце подій. Повністю зосередившись на своєму вмінні чаклувати. Він навіть не зупинився коли вони добігли до місця.

     

    Одразу ж застосував закляття на рідини, що хоча б якось захистити людей щитком винна.

     

    Тут і з’являються ті самі чоловіки яких вони намагались знайти.

     

    Ромео зщурив очі побачив їх і побіг в інше місце, щоб неочікувано напасти на них.

     

    Маг в цей час намагався разом з рицарями евакуювати людей зі зали, але він не встиг врятувати всіх.

     

    Чоловіки, а саме ті ж “вельможні пани” забрали якусь жінку. Та кричала про допомогу та благання відпустити її, від чого в кота й самого шерсть дибки стала.

     

    І Кайл стрімголов попрямував до них.

     

    Ромео помітив мага побіг слідом за ним і перестрибнув руїни.

     

    Бігли за викладачами та злочинцями вони добігли до двору, в який не могли потрапити спочатку.

     

    Кайл начаклував фаєрбол та кинув в ноги незнайомцем від чого один з них впав прокричавши, та в цілому зупинились.

     

    Ромео слідом швидко вдарив в плече другому кунаєм.

     

    Зупинившись промовив:

    – На цей раз далеко не підете.

     

    – Вам нас не зупинити! – гаркнув чоловік у сережках та направив на її пістолет.

     

    – Ця панянка буде з нами. – промовив інший тримаючи жінку зі замороженими руками та ногами, направляючи рукавицю на дуо.

     

    Крадій недовго постоявши сказав:

    – В першу чергу відпустіть зброю на землю, ми теж відпустимо.

     

    – “В першу чергу відпустить зброю, на землю, ми теж відпустимо” – кривляв Ромео власник артефакту. – Чувак ти перечитав ренесанси.

     

    – Романів сер.

     

    – Не переправляй!

    Потім він рукою на якій була рукавиця, направив на них у вигляді пістолета.

     

    Почалось скрежіння льоду та вистрілив ним, але маг встиг, розтопив лід злісно фиркаючи та дивлячись спідлоба.

     

    – Бавитись будеш, чи нормально поговоримо? – промовив Кайл.

     

    Той скривився та відкинув від себе незнайомку на спільника.

     

    Крадій крутив кунай на своїй руці перевівши погляд на іншого чоловіка з жінкою.

     

    – Гаразд, ти будеш тим з ким я закінчу свою справу — направивши кунай на нього і поклавши іншу руку на талію промовив Ромео.

     

    Кайл був у повній готовності до битви з недомагом.

     

    Скрегіт льоду та звуки вогню були дуже гучними.

     

    В одній з атак власник рукавиці направив удар так щоб Кайл відскочив на відстань.

     

    – Не погано. – пробурмотів Кайл витираючи піт з лоба.

     

    А в той самий час чоловік зі сережками направив револьвер на мага, тримаючи в руках непритомну жінку.

     

    – Дострибався, котику.

     

    Ромео помітив пістолет підняв погляд на нього сказав:

    – Що, прям стріляти будеш? – поклав кунай в кишеню продовжив — Ну давай, я підійду.

     

    Ромео повільними кроками підходив до чоловіка.

     

    Чоловік нервово та злякано глянув на Ромео та направив зброю на нього.

     

    Не промовивши ні слова та тремтячою рукою намагався показати свою холодність.

     

    Крадій достатньо підійшовши до чоловіка опустив голову:

    – Я здаюся, стріляй вже.

     

    – З радістю. – промовив той, зарядив револьвер, а потім різко направив на мага та вистрелив йому в плече.

     

    Кайл же від отриманого поранення він викрикнув, відскочив від свого супротивника та схопився за поранене місце.

     

    “ПАСКУДСТВО! Я так довго не протягну…”

     

    Потім маг направив його здібністю на нього, щоб заморозити його рукавицю не на довго, що й вийшло.

     

    Моментально чоловік з револьвером отримав сильний удар в живіт з ноги, від чого той випустив жінку з рук, та один постріл з вкраденого пістолета в плече.

     

    Ромео направив дуло пістолету на лежачого цілившись в лоб.

     

    – Ти виродок — промовив крадій.

     

    Кайл водночас “сховався” від нападів противника. Побачивши цю сцену маг прокричав.

     

    – Ромео не смій!

     

    А сам думав як швидко розправитися з артефактником.

     

    У крадія затремтіла рука від слів мага.

     

    По хмуривши брови він направив пістолет до іншого чоловіка і прострелив йому ногу, а потім в живіт.

     

    І з кінцями опустив пістолет швидким кроком підходив до Кайла.

     

    Маг своєю чергою виглянув тримаючись за поранену руку.

     

    – Воу. Ти впорався. – промовив той дивлячись на крадія.

     

    Ромео присів біля нього:

    – Це так, але в тебе жахлива рана тому треба поспішати. Рукавицю я заберу, а що з жінкою робити?

     

    – Її треба зігріти. – проговоривши це Кайл піднявся. – і краще швидше, бо вона може померти.

     

    Після чого він по тиху йшов до непритомної.

     

    – Віднеси рукавицю рицарям.

     

    Ромео відвів погляд думаючи про наступні дії, закрив очі та перевів погляд на Кайла:

     

    – Краще віднеси її в готель і сам там залишайся. Я скоро — схопивши рукавицю Ромео швидким кроком попрямував до зали.

     

    Кайл глянув на крадія в останок і підійшов до жінки.

     

    – Оп панянко. – промовив він коли підняв її. – Скоро тебе зігріємо.

     

    Після чого він по маленьку йшов до готелю.

     

    Час здавався вічним. Жінка, здавалось все важчою і сил йти ставало менше.

     

    “Ще трохи і я дійду…”

     

    Крадій повертаючись помітив їх і підійшовши сказав:

     

    – Я вас віднесу обох, ти мені на спину я її на руках понесу — присівши Ромео чекав мага.

     

    – Не буду я на твоїй спині кататись. Ось її.. – промовив Кайл та віддав жінку. – ..Забирай, а я і сам ходити можу.

     

    Промовив той та йшов по трохи вперед.

     

    0 Коментарів