Фанфіки українською мовою

    Раф та Майкі завжди були разом. Вони запускали літачки з паперу один одному в обличчя, діставали, билися та ображали, проте у тяжкі моменти завжди були поряд. Вони робили дурниці, як і належить підліткам, зачиняли один одного у ванній кімнаті, вимикаючи світло, вибачалися, сміючись та кілька разів навіть обіймалися. Вони тікали, ховалися, бігали від надто вже злого вихователя та завжди планували своє життя поряд. Планували, як будуть жити в квартирах навпроти, як ходитимуть один до одного в гості.

    Притулок – найгірше, проте єдине місце для дітей, яких покинули близькі. Батьки Майкі померли, ще коли він був малим, а батькам Рафа було просто начхати. Боляче, коли тебе покидають, та у притулку вони обидва зустріли справжнього брата, який став для них всім. Колись вони поклялися, що завжди будуть разом і з того часу не розлучалися. Майкі малював та розривав картини з обличчями поганих хлопців у притулку, а Рафаель завжди набивав їм пики. Вони знали один про одного все, щоб розуміти їм не потрібні були слова. Вони рідко казали «люблю тебе» і це майже завжди робив Мікеланджело. Раф просто здивовано кліпав, але з часом звик.

    В дитинстві, коли наставала ніч, Мікеланджело приходив з подушкою в руках, потираючи червоні заспані очі та все казав, як йому страшно, а Раф бубнів щось на кшталт «ходи сюди» й вони говорили та сміялися до самого ранку, заважаючи усім спати.

    Сон завжди був спокійним. Із найгарнішими та найбарвистішими снами, які вони розповідали один одному вранці. Йшли на сніданок разом, їли та пили огидний чай з ромашкою, який ненавиділи усі. Майкі постійно жартував, а Раф сміявся, лякаючи своїм гучним сміхом дівчат, проте було так все одно. Коли їх вели на майданчик Мікеланджело завжди грався з машинками та любив спостерігати, як вони їдуть з гірки. Він завжди багато сміявся та розповідав найдурніші жарти. Майкі вибігав на дорогу, показуючи, який він сміливий, як йому щастить та завжди при цьому щиро усміхався.

    Цей день Рафаель запам’ятає назавжди. День, коли Мікеланджело вибіг на дорогу востаннє. Тієї ночі було холодно. Рафаель спав міцно, та неспокійно. Майкі не прийшов до нього сьогодні та й вже ніколи не прийде. Машинки Раф тепер ненавидить.

    Раф та Майкі завжди були разом. Саме тому зараз, коли їх розділяє лише пара метрів та вогка земля, один з них не знає, що робити далі.

     

    0 Коментарів