Фанфіки українською мовою

    Ранок

    Тепло сонячних променів, які намагаються пробитися крізь щільні штори, зігрівають шкіру обличчя, ніби натякаючи, що настав ранок. Початок дня розпочався о дев’ятій ранку. Першим прокинувся Женя, таке буває рідко, або ж по святам коли від очікування святкування йому не спалося усю ніч. Він дивився з під ковдри в обличчя Спартака, закриті очі, тремтячі вії, тихе сопіння – одним словом гармонія. Шатен з великими карими очима солодко потягнувся.

    Продравши очі, ліниво обіймаючи Женя каже:

    — Доброго ранку солнце 

    Спартак повільно відкриває перше око після друге, дивлячись на стелю прокліпується. 

    — Доброго 

    Проміння з вікна заглянуло до кімнати, пробуджуючи чоловіків своєю появою. 

    А ранок дійсно був добрим, нікуди не треба були бігти, або вирішувати якісь питання прямо зараз був час насолодитись моментом разом і провести час ліниво лежачі в постілі.

    Хотілось провести як можна більше часу ось так у ліжку в обіймах один одного, насолоджуватись цими вихідними тримаючись за руки. Ранок вихідних починався спокійно і не поспішаючи, Спартак мляво прокинувся виходячи з царства Морфея. Потрібно складати плани на день, робити водні процедури, готуватии сніданок. Ідилія тривала доти доки не подзвонив актор з касту нового фільму Жені. Повідомивши, що вже через годину повинен бути в гримерці і в нього немає часу на виправдання запізнення.

    Матюкаючись все на чому тільки світ стояв Женя підкидається з ліжка під тихий сміх Спартака, вдягаючи перше що попалось під руку, зокрема краватку коханого, фіолетову рубашку, та костюм з фіолетових брюк та жакет. Виходячи з квартири кинувши на прощання:

    — Я пішов до вечора!

    — Біжи вже ще запізнешся, доброго дня

    Єдине що міг робити в цей момент Спартак – це сміятись з пунктуації Жені і його пам’яті. Побажавши хорошого дня, він виріш і свій почати. Треба було вставати і робити каву.

    #фанфіки

     

    1 Коментар

    1. Mar 6, '23 at 00:33

      Тг канал про автора та фф https://t.me/kimnata_sunovychi_ua