Фанфіки українською мовою

    Але вона все ще пам’ятала Адору. Вона все ще бредила її блакитними очима, її м’яким волоссям та блідо-рожевою шкірою. Вона пам’ятала дотики її рук, і скільки б вона не намагалася, спогади про неї все лізли у її голову.

    Вона гучно розсміялася. Вона ні за що не буде Адорою. Ні нею, ні з нею.

    Тож чого вона не може забути про неї?

    Вона витратила занадто багато часу, уявляючи, як Адора повернулася б до неї. Вона уявляла, як Адора нарешті зрозуміла б, хто був завжди поруч.

    Це змушувало її тренуватися ще більше. Ще інтенсивніше.

    Вона уявляла свою помсту у вигляді благань Адори, у вигляді Адори, яка нарешті належала б їй. Яка б не посміла проміняти її ні на яку долю принцеси.

    Чому вона залишила її? Чому вона ігнорує її?

    Вона запевняла себе годинами, що в неї немає жодного шансу. Немає жодного шансу, що Адора згадає про неї, що вона, нарешті, піклуватиметься про неї, як тоді.

    “Поки ми маємо одна одну, нічого не може статися”.

    Але вона вже втратила її. Її єдиний рятувальний круг, єдину надію та єдину людину, яка могла захистити її.

    — Пусті обіцянки, — сплюнула Катра кудись у порожнечу.

    Але спогади її голосу, її сміху продовжували заповнювати думки Катри, і вона вже була готова ось-ось втратити розум.

    — Не думай про неї. Не думай про неї. Не думай про неї… — вона почала прокручувати у себе в голові різні обличчя, різні фігури: Скорпія, Лонні, Спарклс…

    Все це тільки відвертало її від бажаного звільнення.

    І тут до неї прийшло те, чого вона так боялася.

    Вона.

    — Адоро, Адоро, будь ласка, повернися, — ще трохи, і Катра ось-ось зійшла б з глузду, рухаючи тіло під ритм своїх пальців.

    Пройшла всього секунда, і вона більш не контролювала те, що відчувала, те, як спогади голоса Адори солодко окутували її, і вона вже була не впевнена, що хотіла, щоб це закінчувалося.

    — Да пішла ти, Адоро, — каже вона в порожнечу, стряхуючи слизькі пальці. — Пішла ти.

     

    0 Коментарів