Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    У світі, де люди мають надприродні здібності, немає меж для того, що можна зробити. Деякі з цих людей навіть можуть переродитись знову та знову.

    Таке переродження стало можливим завдяки відкриттю маловідомої вченої на ім’я Ірина. Вона відкрила спеціальну речовину, що може відновлювати клітини тіла людини. Після багатьох досліджень та випробувань вона розробила спеціальний серум, який міг відроджувати тіло людини після смерті.

    Але все не так просто, як здається. Спершу Ірина випробувала серум на собі, та її винахід став причиною того, що вона одержала надприродні здібності. Тепер вона може робити надзвичайні речі, які не вдались жодному іншому.

    Але це не зупинило інших людей від бажання випробувати серум. І згодом з’явились перші перероджені люди з надприродними здібностями. Один з них, Кейн, був звичайним хлопцем, який помер у трагічній аварії. Але після переродження він змінився – тепер він був надзвичайно сильним та швидким. Він почав досліджувати свої нові здібності та навчився керувати своїм тілом в новому вигляді.

    Але Кейну було самотньо, тому він почав шукати інших перероджених, щоб дізнатися більше про свої здібності та розуміти своє нове життя. І ось він зустрів Ірис, дівчину з темними волоссям та глибокими очима. Ірис також була переродженою
    Кейн знав, що Ірис має надприродні здібності, але вона не розповідала про них багато. Її характер був замкненим, але в той же час він бачив у її очах смуток та одинокість. Він відчував, що вони можуть стати близькими друзями.

     

    1 Коментар

    1. Feb 19, '23 at 23:57

      На 5 оцінок почну продовжувати створення твору

       
    Note