Фанфіки українською мовою

    — Це що за армагедон? — Джонні дивився на кухонний куточок, який весь був в муці.
    — Тен вирішив спекти прАААників, – відповів Дойон, не відриваючись від планшета.
    — Оу.
    А Тен світився як лампочка і постійно бігав туди-сюди, наспівуючи собі щось під ніс.
    Ініціатива — це добре, подумав Джонні, ініціатива від Тена — це не завжди добре.

    Хансоль теж став збоку і дивився на цю картину.
    — Помогти?
    Тен на секунду задумався, надув губки, глянув на Хансоля, а тоді премило усміхнувся:
    — Неееее, я сам!
    — А ти вмієш пекти? — Джонні з недовірою дивився на Тена.
    — Неа! Але я найшов мегоняшний рецепт.
    — Супер, буду чекати, – Хансоль сів на диванчик біля Заї.
    — Супер… Буду чекати… – Джонні не знав ще чого саме йому чекати, а тому вирішив, що краще піти – очі не бачать — серце не болить.

    Під вечір вже всім хотілося пряничків, бо по кухні літав надприємний запах випічки і всі мимоволі сходилися поближче до тарілки.
    — Можна налітати!
    — Оуіііііі!
    Море емоцій. Всі почали хапати собі по 1 пряничку.

    Хрррумк! Трісь. Кряк…
    — Охрррр, ційорд… жуби…
    Упсь… Тойво.

    Джонні сьорбнув чайку, він ж бо чекав, поки кохана команда попробує ці шедеври перша, нікуди не поспішаючи.

    На пару секунда запанувала тиша.

    А ще було чути Тейона, який стукав пряничком по столу і пряничок не ламався. Стіл теж.
    — Круто, – Тейон зацінив.

    І тільки Хансоль спокійно жував прянички, розмочуючи їх в чайку.

     

    2 Коментаря

    1. Apr 4, '22 at 20:07

      вау!

       
      1. @sayatrisaApr 5, '22 at 01:40

        дякі)))