Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Тімоті насправді милий, красивий, просто очаровашка і ще він подобається Пітеру. Насправді Піт зрозумів це тільки не давно, десь пів години тому, вони гуляли по Києву та зайшли на “борохолку” котра на справді не борахолка а дуже затишний риночок з неймовірними речами та аксесуарами. Шаламє як одержимий від моди таскав Пітера десь годину, у момент коли Тім розвирнувоя та почав щось розповідати про кільця з блискучими очима Паркер зрозумів що йому дуже подобається дивитись на ці зелено-коричніві очі котрі сяють коли бачать щось красиве, що йому подобається дивитись на ці кудряшки котрі хвиляються кожен раз коли він повертається чи робе якийсь рух головою і це заворожує очі, його неперевершений стиль. Що йому подобається все у ньому починая від того який в нього музичний смак закінчуя тим як Тімоті розповідає як пройшов його найнудний день в його житті (хоча Піт так не думає не на секунду) в котрий він дивився дуже сумний фільм і тоді він ходив увесь день як хмара до того як розповів це Пітеру у все стало на свої місця(тільки він йому нічого про це не сказав)). Він зрозумів наскільки він важливий для нього… І ще він просто неймовірний..
    -Гей Піт.. Пітер..!- Шаламє побачив що Паркер над чимось замислююся в нього таке трапляється коли завантажений день.
    – Га..? Тааа.. Так- взглянув Піт на Тімоті своїми коричнево-чорними очами
    -З тобою все добре? Може я тебе перегрузив? Якщо що то ми можемо пійти якщо тобі не комфортно і все таке.. Я ж тіки за те щоб ти почувся добре..
    – Ні ні ні все добре- приподнявши кутки губ сказав Пітер.
    – Добре… Я тобі доречі хотів спитати як тобі цей джемпер він такий такий такий?
    – Ти мені подобається..
    – Ти мені теж) скажи який краще брати білий, бузковий чи цей блідно жовтий, як тобі??
    -Бери краще бузковий мабуть… Стій ти тіки що сказав що я тобі теж подобаюсь..?
    – Таааа я довго хотів тобі сказати про це…
    – Окееей… Хах це так не сподівано)-простоявщи декілька хвилин Пітер включився -Доречі що будемо робити далі?
    – Ну а що робити просто знати що наші почуття взаємні і все… чи ти хочеш чогось іншого?- ухмыльнулся Тим
    -Хах незнаю насправді
    -Тоді поживемо побачимо- посміхнувшись сказав Тім
    🙂

    Так знаю що не ідеально… Напишить декілька рядків як вам
    Гарного дня!!

     

    0 Коментарів