Фанфіки українською мовою

    @@@
    -Залишилось забрати тільки Ді.
    -Так, їдьмо до гуртожитку.
    -Ми так давно не збирались разом, всією компанією.
    -Ніхто не помічав що у Уілла є нахил до раптових напливів настольгії?
    -Всі це помічали, Майк!
    -От і наша красуня стоїть!
    -Привіт, Ді.
    -Доров,красуня Діана! Вдалось зробити амулети?
    -Так, якби не вдалось то я попробувала би ще раз. От твоє, Уілл. От твоє, Оді. Моє я вдягнула ще вчора. Ні в якому разі не можна знімати колечко. При наразі відсутності колечка на пальці, власник не почує розмови інчих.
    -Як воно працює?
    -Зараз-ніяк. Колечка мають бути на всіх учасниках.
    -Но ти ж казала..
    -Хочаби раз колечко повинне побувати на пальці хазяїна.Коли його одягне Макс, то ви, можливо, відчуєте його віддачу.
    -Зрозуміло, як ти казала. Два рази доторкнутись і казати запитання?
    -Семе так, тоді тебе почують.
    -Доволі економно, якщо за рації ми віддали 43 долари, то за 4 колечка всього 2.
    -Так, але яке затратне по кількості енергії. Всі ретуали енергозатратні, та прив’язка чи відв’зка придметів-ще той ад.
    -Все дітлахи, зходьте з мого авто, я на зміну в магазинчик, Лукас і Ді – до зумтрічі.
    -До зустрічі мій самозакоханий дружок!
    -Пішов ти, Лукас!
    °°°
    Шкільний день проходив самим звичайним шляхом, фізика, література, фізкультура і подальший важкий список.
    -Ребека?
    -Привіт і ще раз)
    -У нас спільна фізкультура)
    -Так, дійсно. Я вчора заснула, все пройшло гладко?
    -Так, так все вийшло.
    -Куди ти сьогодні?
    -В лікарню, віддам останне колечко.
    -Що трапилось?
    -Пам’ятаєш..
    -Бууу!!!
    -Уілл, я бачила різне в житті, звичайним “бу!” мене важко налякати.
    -Не балакай багато, ліпше престав красиву персону перед нами.
    -Ребека це Уілл, Уілл це Ребека. Він також все знає.
    -Ти та дівчина яка допомогла Ді переїхати в Америку?
    -Типу того, так)
    Дзвінок на затяжний, силозатратний та найскучніший урок для Ді-фізкультуру пролунав і заставив компанію розділитись.
    -Ще побачимось,дівчат.
    -Бувай, Уілл. Він милий.
    -Не задивляйся нього, він зайнятий.
    -Як ж-а-а-ль..

    Фух, сподіваюсь вчитель більше ніколи не заставить мене лізти по канату.
    -Боїшся висоти?
    -Боюсь що мої ласіни двохрічної давності розійдуться прямо на мені!
    -За вікном стояла Джой, та чекала на нас з Лукасом.
    -Ой мені потрібно бігти.Бувай Ребек!
    -Бувай, Ді..
    -Вона побігла по рукзак, та коли вийшла зі школи побачила вже й Лукаса, чекали тільки її. Перевіряючи чи останне колечко на місті, Ді підійшла до компанії з якою проведе наступні години дві.
    -Привіт, Діан. Як ритуал?
    -Все пройшло добре, найліпший результат зі всіх які в мене получались)
    -Відмінно постаралась, сонце.
    -Діана усміхнулась, давно їй не говорили приємні слова, на душі стало легше і дівчина полинула в спогади про дит..
    -Мені так жаль що в ту ніч я не зміг допомогти їй.
    -Не звинувачуй себе, Лукас. Ти робив все по плану, а надзвичайних ситуацій в твоєму плані не було, так?
    -Не можна підбадьорювати жертву. Навпаки, провести з ним діалог, почекати поки він сам не зрозуміє що не причетний до цього.
    -Ти дуже помогла, Ді!
    -Лукас, вона всього навсього говорить факти.
    -Вичитані з книжки про психологію?
    -А ти думаєш що я цього встидаюсь? Так, з книжок по психології. Ці книжки мені видали за перемогу в олімпіаді по біології та правознавстві.
    -Вибач, можливо ти була права..
    -Я завжди права, бовдур. Цю фразу вона прошептала.
    От і лікарня. Трійця ввішла до приміщення, Джойс показала пропуск від поліції та пішли до палати Макс.
    -Хто тут?
    -Джойс, Лукас і..
    -Діана?
    -Вона вміє розпізнавати мою енергетику і мені це не подобається.
    -Чому?
    -В ній наш ворог, він може використовувати Макс в різних цілях.
    -Як колись Уілла?
    -Чому, “колись”?В Уіллі також є частина монстрів з потойбіччя, вона ніколи не зникала.
    -Які у вас новини?А то сиджу тут, бездійна, без інформації. Жаль що не зможу побачити як Ді та Оді врятують світ.
    -Побачиш, обов’язково побачиш, курс реабілітації підтримує в собі дві операції.
    -Вона права, її очами володіє Векна, нею володіє Векна.
    -Що ще нового?
    Джойс і Лукас почали розповідати нові подробиці пошуків зачіпок. Ді чекала поки зможе поговорити з Макс на одинці, а поки придивилась до камери. Regenerator Lee. Можливо це допоможе нам..
    -Ти ще хочеш щось сказати Макс?
    -Я б хотіла залишити нас на одинці.
    -Добре, ми з Лукасом підемо до Дастіна, шукатимеш нас там.
    -Згода, бувай красуня Макс.
    -Я ще прийду цього тижня, і пам’ятай я кохаю тебе і ми разом пройдемо крізь всі труднощі!
    -І я тебе кохаю, Лукас..
    Палату покинули двоє. Діана вирішила перевірити свою теорію. Зібравшись з думками, зібравши всю енергію вона почала викидати її в цю кімнату. Фанарики почали блимати, камера виключилась, а Макс промовила:-“так”.
    Субота, перший контакт 19 з Макс.
    Якщо Уілл зміг стати провідником в потойбіччя для когось, то чому Макс не може стати для найсильнішого створіння по тому боці. Також, чи можуть такі люди працювати в зворотньому напрямку, передавати знання мені, працювати на нас? Для підтвердження теорії потрібна лише Макс і моя присутність, я зможу подати сигнал, а вона віднайти його в безкінечній кількості щупальців Векни.
    Якщо все пройде гладко, то вона може доповідати про дальні плани Векни, а якщо і доповість, то Генрі про це не дізнається, тому що не має контролю над моєю головою, а в саме в ній буде жорсткий диск який на момент відключення камер та всього всесвітнього руху буде з’являтись і в Макс. Вона ж сильна, та пройде все? Так?
    Понеділок, другий контакт 19 з Макс.
    Камера виключилась, а Макс промовила:-“так”. Все було саме в голові Макс.
    *
    -Ти відчуваєш мою присутність?
    Кімната була сірого кольору, на ній намальовані різні люди, можливо актори чи співати. Купа наліпок повсюди, лівітуючі магнітафони, примари з Лукасом та Оді. Букети з польових квіточок, аромат цедрових-апельсинів, лимонів.
    -Так.
    -Чия присутність сильніша, моя чи його?
    -Порівну, та він трішки сильніший.
    -Він володіє тобою, а я лише прийшла погостити.
    -Я розповім тобі про колечко. Ти маєш носити його завжди, це новий спосіб спілкуватись.
    -Я зрозуміла.
    -Два дотика, і тебе чую я, Майк та Уілл.
    -Я зрозуміла.
    -Ми можемо вийти з відси та ти спробуєш побувати в моєму світі. Попробуй змістити всі сили, всю енергію яка є в тобі на одне місце та напрямувати на мої думки та на мене.
    Вони вийшли з транса, камера знову почала записувати, пройшла всього мілісекунла,хоча між нами дві чи три хвилини.
    Макс спробувала перший раз, та получалось погано. З другого, на диво вийшло, хоч і на мінімальний час.
    -Ти зможеш тренуватись за допомогою колечка.
    -Я ж впораюсь?
    -Головне хотіння, так?)
    -Вона кивнула.
    Дівчати попрощались, Макс вперше всміхнулась для Діани, це покращило дівчині настрій, вона вийшла з кімнати.
    Вона пам’ятала, другий поверх. Підходячи до сходів Ді побачила як лікарі переносили старшого чоловіка, можливо, в хірургічний відділ. Пройшовши сходи вона підійшла до кабінету.Дівчина постукала та зайшла.
    -Ти так мене взбадьорив!
    -Ми вже дійсно встигли засумувати.
    -Що тут?
    -Дастіна завтра виписують!
    -Ого, Дастін, вітаю!
    -Так, струсу в мене точно немає, ні внітрішніх ран, ні зовнішніх, тому навіщо туь сидіти)
    -Я буду рада з тобою познайомитись поближче)
    -Ми вже віддали Дастіну раціїю.
    -Чудово. Мені пттрібно відлучитись на пару хвилин.
    Діана розвернулась, та вийлла з палати, зрозумівши що палата тут пуста, і я зможу подивитись чи у всіх палатах є камери з підслуховуванням. В кімнаті дуже дурно пахло, на поличках стояли припарати а сверху висіла камера. Камера 1979року. Без прослуховування.
    -Так, сука!
    -Дівчино, що ви тут робите?
    -Вибачте,я помилилась палатою.
    -Ді, палата Дастіна тут. -З коридору крикнула Джойс.
    -Ой, як я так могла помилитись, вибачаюсь ще раз.Діана зайшла скащати”папа” Дастіну, та що чекає його на зібранні завтра в 17:00.

     

    0 Коментарів