Про великого дядька
від Vloga-Доброго дня, мем. Ми до Дастіна Хендерсона.
-Хто ви йому?
-Ніхто. В нас пропуск від поліції Хокінса, а саме від Хоппера.
-Проходите. Кабінет 228.
-По логіці речей це другий поверх?
-Так, Оді.
-Тук, тук.
-Хто там?
-Я та..
-Діана, приємно познайомитись.
-Хто ти?
-Буквально, нова дівчина з магією.
-Що..??
-Ми все пояснимо та розповімо після того як тебе випишуть, тимбільше тут є камери з прослуховуванням. Для звичайних лікарнь підходять і без, тому спонсору потрібен саме звук, потім я подумаю над цим. Мені потрібно дізнатись хто це зробив з тобою, дай мені свою руку і дивись в очі.
-У всіх феєчок різні способи роботи?
-Тебе також називали феєчкою, Оді?
-Ні, ти правда похода на фею. Твоє червоне волосся, худе лице та витянуті риси кричить що ти фея.
-Я саме втілення зла та адської натури, та я похожая на феєчку,іронічно.
Ді взяла Дачтіна за руку та почала вглублюватись в той вечір. Стів, обриганий Стів, Світ в ванні.. голий Стів. Так. Не дивись туди, заради всього святого. Дастін получив удар ззаді, та не бачив хто це вкоїв, та я сподівалась відчути енергію. Ніякої енергії не було. Як би це не звучало, Дастіна повалив привид.
-Ти відчував холод перед ударом?
-Так.
-Так, так, саме так, Дастін!
-Що?-Оді не зрозуміла.
-Він запитував чи це привид його завалив.
-Він мовчав!
-Бляха, озвучуйте думки, бо деколи це може виглялати ніби я говорю сама з собою.
-Стоп, ти прочитала мої думки?
-Угу.
-Вау..
-Не розповідай про мене постороннім, поліції також, домовились?
-Я не дурник, Ді)
-Все, нам пора. Тримайся Дастін, скоро знову зможеш бігати і плигати.
Вони вийшли з кімнати.
-Ти щось зрозуміла?
-Привиди не впокоїних душ слугують першому.
-Неможливо. Він зжирає душі людей.
-Тоді в цепочці між ним та невпокоїними душами стоїть хтось третій.
-Ми можемо зайти до Макс.
-Макс?
-Так, тоді під час “землетрусу”..
-Тихо, тут всюди вуха. Просто думай про це, і ходи шукати її палату.
-Майк казав що на першому поверсі.
-Зараз ми її знайдемо. -Діана почала проводити кріз себе спогади Оді і шукати енергетику рижої дівчини.
-Здається тут.
-Тук-тук.
-Хто там?
-Макс, красуня! Я так давно тебе не бачила!
-Хто це з тобою?
-Ти що, знову бачиш?
-Ні, я просто відчула. У вас великі здібності?
-Так, Макс, в мене є здібності. Мене зватимуть Діаною. Ти доволі мила, Макс.
-Майк напевне розлютився коли в компанії з’являються нові.
-Ні, я врятувала Оді.
-Це правда?
-Так.
-Тобто не тільки в дітей лабораторії були здібності?
-Дітей? -Ді не розповідали про минуле Одинадцять.
-Діан, давай трішки пізніше?
-Макс, чи відчуваєш ти присутність когось в собі?
-Так. Це Векна.
-Ви так називаєте першого?
-Так.
-Чому тоді твої друзі думали що він живий?
-Нікого не впусквли до Макс. Всього тиждень тому вона прокинулась, а два дні тому хлопці були в неї, і то не законним шляхом. Вони перелізли через вікно.
-Добре, відпочивай. Якщо станеться щось не звичне-повідомиш нас. Бувай. Оді обняла дівчину та ми вийшли з палати.
-Оді, ти знаєш що в ній частина Першого?
-Ні, до цього моменту я не знала.
-Також, мені здаєтбся, в Уіллі теж є якась сила..
-Можливо, сила катувалтника розума?
-Кого..?
-Це створіння Генрі.
-Генрі? Чому в нього стільки імен? Трохи обдумавши Діана запитала. -Почекай, тобто він сам створив його чи той вже був в потойбіччі?
-Цього я не знаю, думаю сам?
-Оді, тут важлива точність. Пішли до Уілла та попробую відчути енергію.
-Но ти ніколи не контактувала з Першим, як ти хочеш відчути його енергію?
-Ти недооцінюєш мої вміння)
-Тобто?
-Я можу контактувати з тобою, ти з Векною, а Векна з катувальником а кату..
-Все, я зрозуміла. Ти досить сильніша ніж я думаю. Зараз Стів відвезе тебе до Уілла, мені ж потрібно до Робін.
-Навіщо?
-Цей довбень не з’являється на роботі тиждень, то в запою то відвозить нас по справам. Робін, бідна вже загнеться від кількості робити.
-Ти дуже погано мене призентуєш міс Ді!
-Чао, містер голі кубіки!!
Оді закрила двері машини та пішла в напрямі торговельного центру.
-Прівіт, феєчка)
-Я потомок біса, а ти називаєш мене феєчкою! Якщо я правильно запам’ятала, Стів?
-Стів.
-Чому ти так багато п’єш?
-Хто тобі сказав таку маячню?-Зрозумівши що дівчина близько контактувала тільки з Оді, та можливо з Уіллом сказав: -От Оді, ну зараза)
-Так чому?
-По справі)
-Ми розв’язуємо проблему світу та рятуємо його, а ти не можеш сказати?
-Неа)
-Мені розказували що ти був королем школи, та тебе згубила дівчина?
-Ненсі найліпша дівчина в світі.
-Ти всеж любиш її?
-Ні.
-Ді не знала чому, та перевірила чи сказав він правду. Так, він сказав чисту правду.
-Ти знаєш що я можу подивитись причину чому ти п’єш?
-Так, але тоді це буде не цікаво) Я розкажу, але після того як ти та Оді врятуєте світ)
-Забились?
-Точно.
Стів підвіз мене до дому Уілла. Добре що всі залишались на одному місті та чекали мого приїзду.
-О, Ді. Що змогла вияснити?
-Перше та підтверджене: Дастіна вдарив привид. Друге та підтверджене: В Макс частина Векни. Третє що є теорією і зараз потребує перевірення: В Уіллі є частина сили катувальника розума.
-Я один не розумію що твориться? Оді ще літом вбила першого, чи не так?
-Ні, кучеряшка. Ваша подруга не вбила його, а тільки нанесла критичний урон, шариш?
-Тобто йому потрібно було відновитись?
-Саме так, Уілл 2.0)
-Вам не здаєтбся що потрібно представитись Ді?
-Я Ненсі.
-Ні, просто подумайте про своє ім’я, так я ліпше запам’ятовою.
-Все?
-Так, Лукас)
-Що ми дальше будемо робити?
-Ну, шукати людину яка постачала Першому енергію?
-Що..?
-Ви думали що він сам регенерувався? Він не настільки сильний яким ви собі його уявляєте. В ньому людська душа та людське тіло.
-Всі дивились на Ді з нерозуміючим поглядом.
-Ну от, наприклад, Дастін. Якби ніхто не допоміг йому, він міг померти від кровотечі, так?
-Всі хором подумали-: “так!”
-Ну от, він так само.
-Стоп, цією людиною був Біллі!
-Ні, Дастін. Біллі підгодовував катувальника. А от хто підгудовував Векну?
-Уілл, ходімо в віддільну кімнату. Ти можеш бути пов’язаним з катувальником.
-О, закохані відділяться)
-На Майка осуджуючим поглядом подивилось зразу троє: Уілл, Ді та Стів.
-Малий, ану завершуй ці приколи. -Стів з злісттю подивився на Майка.
-А що, не правда?
-Ні, Майк. Я знаю Ді не більше ніж ви.
-Та невже, і зразу запропонував в гості?
-Відставити! Йдіть, я зараз з ним поговорю.
Вони присіли на ліжко хлопця.
-Я пам’ятаю чому я прийшла до тебе.
-Так, я теж.
-Ти промив вчора рани?
-Так, все загоюється, дякую.
-Я зможу помогти тобі в вечорі, добре?
-На хвилину повисла пауза. -Скажи, чому ти так добра до мене?
-Ти мені сподобався)
-Зрозуміло. Він відвернувся та різко встав з ліжка.
-Ей, не знаю чому тебе це так образило, но тільки як людина та друг. Якщо б ти не знав про сили, то я сказала що ти похоживий на хорошу людину, але зараз, коли я довірилась не знайомим мені людям і тобі, я скажу що знаю які ви.
Він повернувся і сів на своє місце знову. Юнак виглядав наляканим.
-Тобто.. ти знаєш чому я..?
-Ні. Я подумала що причину ти скажеш мені коли я прийду до тебе. Хоча зараз вже знаю.
– ..Ох блять. -Вона вела себе максимально добре та не виявлла ніяких негативних емоцій чи жестів.
-Ти як маленька,дванадцятерічна дівчинка пішов різати вени через хлопця?
-Ти ще осуджуєш мене?
-Не через сексуальну індифікацію, а через залежність.
-Ти думаєш я не старався забутись?
-Розумію, ситуація не з ліпших, але що б так?
-Ти не розумієш.
-Забуть говорити мені що я щось не розумію. Я була в голові людини з вирваним серцем та відчувала всі її муки, а кількість безвідповідних закохань перевищує ліміт.
-Я не хочу відчувати це.
-Ти не переб’єш біль лезом.
-Я все-ж-таки постараюсь.
-Ти готовий опустити руки та різати їх?
-Я намагався.
-Як ти намагався, натяками?
-Так, натяками. Я нізащо не розкажу йому.
-Це головна дурість. Хочеш відносин – роби щось для цього!
-Ти говориш про це ніби ця закоханість звичайна.
-Ти боїшся засудження?
-Звісно!
-Стоп.Давай проаналізуємо. Ти закоханий в свого друга, натякав йому та він не зрозумів, перестав вірити в вашу пару та ріжеш собі руки, хоча навіть не знаєш чи подобаєшся йому?
-Ти загострюєш!
-Ні, я лиш цитую тебе! Чому ти боїшся поганої відповіді, хоча навіть не знаєш його ставлення до гомосексуальності?
-Він зустрічається з Оді!
-Багато латентних геїв існує)
-Що?
-Що найменше чотири рази він подумав про тебе в момент коли я тільки появилась в вашому домі. 5 раз зранку і 2 після мого повернення.
-Що?
-А знаєш скільки разів він подумав про Оді? 1! Всього один раз коли ми обговорювали як я врятувала її.
-Це дурня, він закоханий в неї з одинадцяти!
-Та хоч з п’яти, він абсолютно не переживає за неї!
-Що ти хочеш цим сказати?
-По-перше, викинь свої леха в дальню мусорку. По-друге, мені потрібно поговорити з ним та доторкнутись до нього.
-Ти що, допомагаєш мені?
-А ти що, думаєш я роблю це за милу душу?
-Серйозно, Що тобі потрібно?
-Чому Стів поводиться себе так?
-Ти запала на Стіва?
-Ні, просто цікаво!
-Вауу, нарешті хороша кандидатура для Стіва. Хоча, я любив його пару з Ненсі. Вони почали зустрічатись ще коли все було добре. Та вони не кохали один одного, ну, принаймі, Майку так не здавалось.
-Ви говорили про це з Майком?
-Це його сестра. Ми говоримо з Майком на всі теми, ми все таки найкращі друзі)
-От лайно, ти ще в найкращого дркга втюрився!
-Так, я повний дурень!)
-Годі, давай до справи. Дай мені руку та дивись мені в очі.
Ді взяла хлопця за руку та поглинула в його розум. Перший спогад, другий спогад, найкраща музика, все не те і не те, сльози, страх, потойбіччя?
-Стоп, ти був у потойбіччі?
-Так, багато з нас були по ту сторону. Я, Ненсі, Стів, Робін, Дастін, Едді.
-Ненсі, Едді..
-Чому ти виділила саме їх? А, вибач забув що ти запала на Стіва.
-Та не запала я на нього, просто цих любей дуже багато. А ким Едді був для Стіва?
-Та, другом..? Вони здружились після того як Едді звинуватили в вбивстві однієї дівчини, виявилось, що це зробив Векна. Після його смерті в потойбіччі, та “землетрусу” справу віднесли в дальню скриньку.
-Добре, продовжуємо?
Дівчина знову взяла друга за руку.
-На чому я зупинилась, потойбіччя! Страх, сльози, а потім знову страх і сльози. Мати та Хоппер, лікарня. І от, саме цей момент.
-Ти виблюнув його.
-Кого я виблюнув?
-Катувальника, його в тобі немає.
-Що? Він контлював мене, казав де ми знаходились.
-Наскільки це було давно?
-Ну років 3, 4 назад.
-Зрозуміло. Це не він, це не катувальник.
-А хто? Хочеш сказати що ще не з потойбіччя?!
-Саме так я і хочу сказати!
-Це дурня!
-Все сходиться. Деяка людина, яка підтримувала стан життя Векни після бородьби з Оді, контролювала тебе, прив’язав агресивного духа який вирубив Дастіна.
-Що..?
-Повір мені, за цим стоїть впливова людина!
-Но хто? Папа Оді вже помер!
-Папа?
-Ми не все розповіли, з Оді жило ще 18 дітей з можливостями, якщо вірити їй, то вона знайшла 8.
-Дітей було 18? І в кожної інчі здібності?
-Так, він змоделював кожній дитині свої сили.
-Не змоделював, а знайшов 18жінок, потомків сил.
-Це неймовірно..!
-Так, та чому не 19?
-Давай вийдемо до всіх та розповімо що дізнались..
0 Коментарів