Фанфіки українською мовою

    посміхнувшись чоловік, потушив сигарету.  притягнувши двома пальцями за підборіддя голову брюнета до себе, вони злилися в ніжному цілунку. Смак терпкої кави та тютюну змішався. Обхопивши чужу шию, Янович зарився в чуже світле волосся, запах парфумів Субботи й поцілунок з ним дурманили голову. В Зараз він стрімко летів в чорну прірву почуттів та емоцій, які зараз переповнювали його. Сам Спартак обвив талію актора, притягуючи ще ближче молодика. Начхати, що вони на балконі, що їх можуть побачити. Зараз було наплювати, вони давно бажали цього, кожного поцілунку, кожного дотику. Відірвавшись від чужих вуст, блондин зайшов номер, затягуючи з собою  і коханого. Закривши двері, Суббота притиснувши до стіни Яновича, він припав до карамельної шкіри, не забувши зняти клятий гольф. Який зараз заважав вивчати кожен міліметр шиї, ключиць та плеч, коміка. Брюнет  швидко розправлявся з ґудзиками на чорній сорочці. Оголяючи густо татуйоване тіло психотерапевта. Кожен дотик до один одного був не тільки пристрасним та наповненим бажанням, кожен дотик був ніжний, мов пелюстка тендітної квітки.

    Touch my neck and I’ll touch yours

    Сонячний диск лiниво спускався за горизонт, фарбуючи небо червоними, рожевими та помаранчевими фарбами. Спартак спостерігав, як чарівно виглядає Янович, коли на його обличчя потрапляють помаранчеві промінчики вечірнього сонця.  Він дивився на червоні від поцілунків губи, гарні карі очі з розширеними звуженими від сонця зіницями та на ледь помітні веснянки, які дуже личили його хлопчику.

    ти чарівний, —  мов уві сні промовив Суббота, тепер тільки він мав право цілувати, доторкатися та пестити Євгена. Ніхто більше.

    закучерявлений молодик у відповідь  лише чарівно посміхнувся, притягуючи ближче до себе любимого. Притиснувшись до один одного лобами, вони мовчки стояли, перебуваючи десь в своєму маленькому світі, де були тільки ці двоє. Брюнет повільно перебирав чуже коротке волосся, відчуваючи на губах гаряче  дихання. їм більше не потрібні слова, вони висловлять почуття дотиками, поцілунками, укусами та гарячим диханням на чужій шкірі. Тут, саме  у цій кімнаті знаходився цілий всесвіт для двох закоханих.

    These hearts adore
    Everyone the other beats hardest for

    вони стоять в тиші, мовчки посміхаючись, як ті діти.  В цій тиші вони чують лише своє дихання та стук сердець, які б’ються в унісон. Холодні, мов лід –– пальці Субботи проходяться по чужім ребрам, викликаючи сотні мурах по тілу актора. Нервово видихнувши, Янович зняв чорну сорочку з чужого тіла, роздивляючись малюнки на міцних плечах. Спартак був схожий на демона. Диявольськи гарного демона

    його ідеальне тіло, яке він підкреслював своїм чорним гардеробом, оксамитовий тембр голосу, який викликав мурах по шкірі, особливо коли це був шепіт, блакитні очі, які, мов море тягнули на дно своєю красою.

    зараз перед Євгеном був не той самий Спартак Суббота, який був цинічним, холодним, мов той айсберг, з маскою серйозності на обличчі. перед ним був його чутливий блондин, який намагався показати всі свої почуття діями. Він цілував кожен міліметр відкритої йому шкіри. дійшовши до брюк Яновича, Суббота підняв очі на коханого, немов питаючи чи можна це зробити, чи ні. Брюнет відповів коротким кивком, спостерігаючи за діями психотерапевта, в очах. Позбавившись непотрібних зараз брюк, блондин піднявся, нависаючи над коханцем.

    – я божеволію від тебе. — ледь чутно мовив Суббота, на вухо Євгену. Прикривши очі, Янович закусив губу, кожна дія, кожен рух коханця — збуджували його, та змушували загнано дихати, як того звіра.

    розум був затуманений. Але все, що казав блондин, було цілковитою, щирою правдою. Він божеволів від брюнета.  В слід білим брюкам Євгена, полетіли і чорні Джинси Субботи. Блондин покривав поцілунками все тіло. На що брюнет вигинався від насолоди, зараз кожен міліметр шкіри молодика був надзвичайно чутливим. задоволено посміхнувшись, чоловік зняв боксери брюнета, кинувши їх туди де вже були інші речі та охопив чужу збуджену плоть, починаючи рухати рукою.
    тихо простогнавши, брюнет почав штовхатися стегнами в руку партнера. Намагаючись пришвидшити стимуляцію.

    – краще вже трахни, досить мучити. — невдоволено мовив Янович, тримаючись за міцні плечі.  Він бажав більшого, ніж стимуляції рукою. Так, це було приємно, але тіло бажало більшого.

    – ти дуже нетерплячий, кошеня. — посміхаючись відповів Суббота, він сам горів бажанням.

    перевернувши коханця, блондин дістав з куртки ту саму пачку презервативів та лубрикант. Брюнет ткнувшись в подушку та трохи піднявши пружні сідниці,  закусивши губу чекав дій від коханця. Відчувши холодні пальці на шиї, він ледь чутно пискнув. Суббота ніжно спускався поцілунками по ніжній шкірі спини, яка пахла пряженим молоком. Блондин обожнював цей запах.  З кожним поцілунком, тіло під ним обм’якало, Євген довіряв коханому, тому зараз розслаблявся по максимуму, йому хотілося швидше відчути Спартака.

    – Спартачоок.., — майже нив десь у подушку молодик, вип’ячуюючи зад. – зроби це вже. — молив той.

    бажання ще більше наростало, видавивши трохи змазки на пальці, Спартак почав обережно розтягувати партнера, спостерігаючи, як реагує його тіло на дії чоловіка. Трохи звикнувши до відчуттів, Євген сам почав рухатись. Помітивши це, блондин додав третій палець.  Достатньо розтягнувши коханця, він додав ще лубриканту, одягнув контрацептив та обережно ввійшов. Повільно рухаючись, чоловік шукав потрібний кут, щоб доставити ще більше задоволення Яновичу, сам теж насолоджувався процесом, стискаючи чужі стегна.

    Брюнет протяжно стогнав, закочував очі від насолоди, стискав ковдру та подушки, кусав губи. Коли коханець знайшов потрібний кут, перед очима з’являлися зірочки, актор все гучніше стогнав, насолоджуючись кожним поштовхом. Штовхаючись в розслаблене тіло, Суббота нахилився до чужої карамельної шиї, залишаючи на чутливій шкірі декілька міток, які, як квіти на ранок розцвітуть та будуть яскраві, вони не думають, як це потім сховати від чужих очей, навіщо?

     

    Зараз вони зайняті більш важливою справою. Кожен стогін зі своїм ім’ям був. Як рай для вух. Зараз він знаходився в раю, доставляючи насолоду собі та коханому, який метався по ліжку випускаючи стони з його іменем.

    зрозумівши, що скоро настигне така бажана розрядка, блондин прискорився, видавши тваринний рик, він кінчив одночасно з Яновичем. Той безсильно лежав. Повільно розм’якаючи.

    вийшовши з партнера, Спартак ліг поруч викидаючи в стоявши недалеко смітник, використаний презерватив. вимучені вони, швидко вкрившись великою ковдрою, швидко заснули в обіймах один одного.

    – я тебе кохаю, Спартачок.—  прошепотів у шию блондина Євген, перед тим, як повністю поринути у царство Морфея.

    ************************************

    Ранок наступив швидко, навіть через закрите вікно можна було іноді почути сигнали машин або ще якісь звуки. Але змусив прокинутись закоханих тільки бісовий будильник Спартака. Невдоволено видихнувши в темні кучері, Суббота ледь відкривши очі, вимкнув звук, та ткнувся носом в гарячу шию партнера.

     

    – добрий ранок. – сонно сказав брюнет. Посміхнувшись. Він розплющив сонні очі. Було приємно відчувати, як його за талію обіймаю коханий, відчувати рідний запах поруч та тепло, яке сходило від рідного тіла.

     

    – реально добрий,—  сонно відповів блондин, дивлячись на обличчя Яновича, який оговтувався після сну.

    Цей ранок реально змінив їх життя, в кращу сторону. Зараз ці двоє закоханих щасливі поруч, вони проводять багато часу разом, показуючи палке кохання. Проводять пристрасні та гарячі ночі, після яких в тілі відчувається приємний біль.

    для інших Суббота той самий холодний айсберг, з маскою байдужості на обличчі, але лише для коханого він був ніжним та справжнім, був дуже тактильним, постійно дарував маленькі, але значущі подаруночки та показував свою любов, як тільки міг.

    Вони щасливі і це головне.

     

    ну ось і останній розділ, сподіваюсь вам сподобалось)

     

     

    6 Коментарів

    1. Jan 12, '23 at 02:25

      Я реву.

       
      1. @SoftBonJan 16, '23 at 20:41

        чому?

         
        1. @winn winchesterJan 20, '23 at 16:33

          Занадто багато
          ороши
          емоцій 😫😭💓

           
          1. @SoftBonJan 20, '23 at 16:54

            рада, що вам сподобалось!❤️

             
    2. Dec 28, '22 at 23:14

      Всеее останні слова мене добили, я заплакала . Історія надзвичайно крута!!! Чекаю ще від вас роботи❤️

       
      1. @ВіолаDec 29, '22 at 01:10

        оо
        , ну плакати треба тільки від щастя)
        дякую!!
        скоро будуть)