Фанфіки українською мовою

    НАРУКО І ЧЕТВЕРО БРАТІВ

     

    Сьогодні, 10 жовтня, у Кушини з хвилини на хвилину мають народитися діти. Пологи в неї проходили дуже  важко, поки ніхто не знав, що в неї мають народитися близнюки, хлопчик та дівчинка. Мінато, їхній батько, був такий радий, що в нього нарешті народяться діти і що він стане отцом. Хлопчика назвали Наруто, а дівчинку Наруко, але, на жаль, щастя тривало не довго. У секретний притулок проник чоловік у масці і темній, як найнепроглядніша ніч, котте, вбивши дружину третього хокаге, він миттєво схопив близнюків. Всім одразу стало ясно.

    Він прийшов за джинчурики дев’ятивостого.

    Завдяки миттєвій реакції Мінато зміг повернути дітей, що тільки-но з’явилися на світ, але незнайомець був не такий простий, як могло б здатися. Він встиг прикріпити вибухові печатки до пелюшок близнюків.

    Мінато попутно зриваючи з дітей пелюшки, які одразу вибухнули. Він використав секретну техніку «Політ Бога Грома» і Мінато перенісся у свій особистий бункер по далі від вибуха він поклав дітей. А сам блондин поспішив, урятувати Кушину, але спізнився.

    Величезний дев’ятивостий лис, випроставшись на весь зріст, грізно дивився на навколишній ландшафт своїми очима на яких виразно виднівся шаринган. Людина в масці вирушила до Конохи разом із контрольованим лисом. Мінато переніс свою дружину до дітей і пішов у село. Коли він прибув, то дев’ятихвостий розносив село. Людина в масці за допомогою ока перенесла Мінато і себе в інше місце.

    Як тільки вони перемістилися, скориставшись затримкою свого супротивника, Мінато одразу почав атакувати людину в масці. Які тільки техніки він не використав, все проходило через незнайомця. Втомлений Мінато вирішив поставити все на кін, зарядивши расенган всієї чакрою, що залишилася, він кинувся на противника. Вирішальним чинником став кунай переміщення, заповнений чакрою ще на початку бою. Блондин кинув гострий кунай і побіг на людину в масці. Як і очікувалося, кунай пройшов через нього. Чоловік у масці думав, що перемога у нього в руках, але він помилявся. Мінато телепортувався, опинившись угорі, він узяв свій кунай в руку і вдарив людину в масці расенганом.

    – Другий рівень техніки Бога Грома! – сказав Мінато.

    Техніка була дуже ефективною, вся земля розкололася. Людина в масці відстрибнула від Мінато, не здогадуючись, що на ньому стоїть друк переміщення. Рука людини в масці почала падати, як виявилося, рука була зроблена з чогось білого і слизового. Блондин перемістився до нього і поставив інший друк.

    – Друк договору? Він хоче забрати лиса! – мало не кричачи сказав незнайомець.

    – З цього моменту лис не твоя іграшка! – крикнув йому у відповідь Мінато.

    Очі лиса стали колишніми, він хотів піти, але шинобі під керівництвом третього не дали йому це зробити. На чолі з третім хокаге Сарутобі Хірузеном загін і нещодавно покликаний Гамакічі стримували запеклого лиса. Мінато згадав слова людини в масці і подумки вибачився перед своєю дружиною.

    – Затримай лиса ненадовго, будь ласка. – попросив Мінато жабу

    – Навіть я не можу стримувати силу лиса. – сказала жаба.

    Мінато перемістився до бункеру, в якому перебувала його родина. Взявши на руки дітей та дружину, він повернувся на поле бою.

    – Треба ставити бар’єр, – сказав Мінато хрипким голосом.

    -Тільки як це зробити з тим мізерним запасом чакри, який залишився в мене? Пролунало риторичне питання в його гудіючій від напруги голові.

    – Я все ще можу боротися! – сказала Кушина з-за спини якої в ту ж мить з’явилися ланцюги конго фусо, що миттєво зв’язали лиса.

    – Кушине, не вимотуй себе. Ти маєш триматися – сказав Третій.

    – Треба запечатати лиса, я використовую печатку бога смерті та запечатаю їх у наших дітей. Кушина, я знаю, що ти скажеш, але тобі не вдасться пережити ще одне запечатування лиса. Будь ласка, оберігай…

    Не встиг домовити блондин, як його тут же перебив Третій.

    – Я не дозволю тобі померти. Ти маєш сам виховати своїх дітей. Я вже старий…

    Помовчавши хвилину і формулюючи правильні слова в такий напружений момент, він продовжив.

    – Мені довелося побачити народження своїх дітей, своїх онуків, тому я знаю, яке це прекрасне почуття виховувати загальний плід кохання зі своєю коханою жінкою.

    Не став обтяжувати живими словами майже померлого старого, він почав складати печатки, викликаючи Шінігамі. Хірузен розділив лиса на дві половини, першу він успішно запечатав у Наруто.

    – Залишилося запечатати лиса у вашу дочку – прохрипів Хірузен. Лис глянув на маленьку Наруко і побачив, що вона якась незвичайна. Дуже схожа на Кушину  своїм червоним волосям, окрім кінчиків вони були жовті як у Мінато. Посміхаючись говорив Хірузен.

    – Ні, половина моїх сил вже запечатана в цьому малому, я повинен  зібрати всі свої сили і не дати їм запечати  в цій малій. говорив про себе лис.

    – Друк восьми триграм – сказав Третій і запечатав останню частину в Наруто. Третій хокаге помер. Якось дивно друк та і сама Наруко почала  трішки змінюватися її волося стало повністью червоним та ще її окозмінило колір з блакитного на темно червоний колір. А потім вона засяяяла і зникла.

    – Наруко кричали її батьки  но вона вже зникла.

    В цей час на Земле TMNT 2012

    Хамато Йоши ховається в різних закутках міста  Нью-Йорк  від людей після того як на нього та черепашек  потрапив мутаген і перетворив його у щура.

    І одного разу він  був між двома вулицями, як раптом  було дуже яскраве світло на мить, а потім він почув дитячий плач і він пішов  на цей плач разом із кошиком де зараз спали його маленькі черепашки. І коли він підійшов він побачив немовля, і він відразу згадав  Міву свою доньку.  Він підняв її!

    -Хто ж тебе тут залишив, сказал Хамато Йоши, як раптом він побачив на одеяльці в яке вона була загорнута маленький листочек. Він узяв його і прочитав: “Її звуть Наруко”

    – Не бійся Наруко я по пілкуюся про тебе, сказав Йоши і поклав у кошик разом з черепашками.

     

    0 Коментарів