Фанфіки українською мовою

    10.11.2012

    Ніч, яскраво світить місяць. На порозі будинку 10 на вулиці “Місячній” стояло двоє людей. Дівчина в каптурі з довгим, білосніжним волоссям та хлопець з чорним як та ніч волоссям і шрамом на щоці який не зіпсував його прекрасного вигляду. 

    -Ось подбай про неї-просила дівчина 20-ти років, простягаючи чоловіку 2-річну дівчинку з таким же білим волоссям,- захисти мою доньку, прошу зроби це…

    -Ти знову тікатемеш? – Запитав він, – і втечеш саме сьогодні, на день народження Касандри – він глянув на дитину. 

    -Ні-завзято відповіла вона,- я більше не тікатиму! Я захищу честь моєї родини, родини Лізард! Я прокрадусь прямо до їхнього лігва та визволю людей…

    Підеш на смерть?-запитально глянув він.

    Так-упевнено відповіла дівчина-будь ласка захисти Касандру, дай їй дитинство….

    -Гаразд-зітхнув чоловік,- але ти розумієш що рано чи пізно вона дізнається…

    -Так-зітхнула дівчина,- розкажи їй на її 15-тий день народження, привези її з друзями сюди- вона жила чоловіку листочок.

    -Що ж не зробиш заради дружби-глянув на дівчину чоловік.

    Дякую- вона глянула на годинник,-мені вже час…

    -Зачекай- хлопець відійшов а за хвилину повернувся з листом але дівчини вже не було- не встиг…

    9.11.2025

    -Тату!-обурювалась біловолосса дівчина 14-ти років,- ми знову запізнюємось!

     

     

     

    1 Коментар

    1. Feb 28, '23 at 14:26

      2 частина буде опублікована пізніше ,тисніть вподобайки якщо заінтригувала