Фанфіки українською мовою

    Дім герцогів Сендрілл був одним з впливовіших із самого заснування імперії Кастілла. Вони й досі не втратили свого впливу. Усі їхні нащадки мали світлий розум та красу. Багато хто з них ставали вченими, міністрами або чиновниками, а дівчата часто могли бути видані заміж за принців сусідніх країн або за інших не менш впливових людей.

    Наша історія почнеться з першої красуні всієї імперії, Каріне Меліси ла Сендрілл. Кожен мріє хоч раз побачити її красу, і незрівнянний розум.

    І ось їй виповнилося 19. Вона підійшла до віку, в якому треба виходити заміж. Але на щастя або на жаль доля Каріне вже була вирішена та й вона сама розуміла, що повинна вийти за члена імператорської сім’ї, щоб не затьмарити репутацію сім’ї. Але ж є проблема, перший принц Міхаель закохався в дівчину з бідної родини барона. Незважаючи на всі докори і невдоволення з боку імператора, принц зробив цю дівчину своєю нареченою.

     

    На щастя, був ще один принц, Ермонд. Він також був дитиною імператора та імператриці, але йому ніколи не приділяли належної уваги на відміну від Міхаеля. Через це він виріс закритим і мало кому довіряв.

    Було вирішено, що Каріне вийде заміж за Ермонда. Вже завтра відбудеться їхнє весілля. На честь цього у палаці проходить бал маскарад.

    Каріне з відчуттям невеликого смутку вирішила пізнього вечора втекти з дому на свій останній незаміжній бал. Вона одягла маску приховує її обличчя і пішла на бал. Там вона зустрілася поглядом із прекрасним юнаком. Через деякий час він підійшов до неї та все ж запросив на танець. Каріне погодилася. Вони довго танцювали та розмовляли.

    – Знаєте, а я завтра виходжу заміж – з неоднозначною усмішкою сказала Каріне.

    – Який збіг, адже я теж завтра одружуюся.

    Тут Каріне зрозуміла, що вже занадто пізно і їй потрібно повертатися додому. Вона бігла з усіх ніг і втратила неймовірно красивий рубіновий черевичок.

    – Леді, можу я дізнатися хоча б ваше ім’я? – крикнув їй у наздогін юнак.

    -Ка…

    Вона була надто далеко…

     

    Вже перебуваючи вдома Каріне переосмислила всю розмову з цим чоловіком, вона здогадалася що це був той самий принц Ермонд.

    Каріне вирішила що раз їй доведеться вийти за другого принца то заради своєї вигоди вона посадить Ермонда на трон чого б їй це не коштувало.

     

    Настав завтрашній день. Усі готуються до весілля. Каріне одягли в шикарну білу і неймовірно пишну сукню. Принц був одягнений у не менш гарний костюм.

     

    І ось уже настав час вінчання.

    Батько Каріне, герцог Сендрілл, веде її до вівтаря. Нарешті настав той момент. Вони зустрілися і вже разом йдуть під вінець.

    Священик повідомляє про те, що вони тепер чоловік і дружина.

     

    Гуляння добігли кінця. Вже глибокий вечір. Сьогодні у принца та принцеси перша шлюбна ніч. Вони обидва прийняли ванну і сидять на одному ліжку.

    Врешті Каріне перериває цю безглузду тишу.

    -У мене є до Вас пропозиція, принце.

    – і яке ж?

    -Я допоможу вам змістити вашого брата і зайняти трон…

    – а що ж натомість отримаєте Ви?

    -владу і титул імператриці, цього більш ніж достатньо.

    -Ну що ж, втрачати мені вже нічого.

    -То ви згодні?

    -Так.

    -Ми повинні виконати свої обов’язки як подружжя.

    -Але з вами все буде в порядку? Адже ми не знайомі.

    -Мені потрібно народити вам спадкоємця. Це так само зміцнить ваше становище.

    Це все одно вже неминуче, адже ми тепер чоловік і дружина…

     

    0 Коментарів