Прогулянки й смс
від Afoe AfoeМур Пло- Орина
Муха ЦЦБ- Єва
крнтт- Маша
pisya228- Марічка
Афоє- Соня
Пролунав дзвоник на 2 перерву, коли Орина залишилась в класі, Марічка взяла Машу за руку та побігла у їдальню з десятью гривнями придбати булочку, та потім з’їсти на цій або наступній перерві, або на математиці..Коли школа закінчилася, Орина пішла до кімнати свого клубу.
По приходу до дому, учениця сіла робити уроки, але коли вона діставала свої підручники з портфелю, помітила що не вистачає книги з історії.
Дівчина вирішила написати в групу класа.
Мур Пло:
Всім привіт, в когось є другий підручник з історії? Мого нема в рюкзаку.
Муха ЦЦБ відповідає:
Ой, вибач, я случайно взяла твій підручник, можемо зустрітись або я вишлю тобі фото потрібної сторінки 🙂
Мур Пло:
Дякую, вишли фото будь ласка.
Орина зробила уроки, і її покликали вечеряти.
Мама Орини:
Доню, ти будеш вареники з картоплею або з грибами?
Орина:
З картоплею.
Мама:
Добре, тримай. Смачного.
Через п’ятнадцять хвилин дівчина доїла свою порцію і пішла збирати портфель.
Приготувавшись до школи, учениця прямувала до ванної кімнати.
Вже лежавши у ліжку, вона почала мріяти про своє майбутнє. Таким чином вона заснула.
Що ж чекає на неї завтра…
Після школи Маша за дві години зробила всі уроки, та завалилась на ліжко дивлячись у телефон зайшла в телегу і написала:
крнтт:
Знову привіт! Як ся маєш? Зробила вже всі уроки?)
pisya228:
Та норм, пишу історію
Після цього повідомлення Маша вимкнула телефон, пішла купатись, прогнавши всіх тарганів вона сіла в ванну і подумала що вже скоро літо, а вона все ще не знає чим їй зайнятись..
Новий день. Урок української мови. Погода була не дуже. З самого ранку лив дощ.
Сидячи біля вікна, Соня дивилася як краплинки падають з неба.
Єва з останньої парти кинула дівчині записку. В ній було написано:
Давай після школи прогуляємось? (^^)
Соня посміхнулась, і Єва зрозуміла що означає цей жест на лиці подруги.
Після сьомого уроку дівчата вже наближались до магазину, щоб купити собі поїсти.
Єва взяла піццу і фанту, а Соня булочку з маком.
Молоді українки гуляли уздовж парка біля школи, адже поки одну з них не покликали додому.
Соня залишилась одна, тому вирішила ще походити в місту.
Вже сидячи в маршрутці, вона знов дивилась у вікно, але на цей раз світило сонце.
В той момент її жінка ( так вони звуть один одного) вже приїхала додому, і подумала що гарним рішенням буде написати повідомлення Маші.
Муха ЦЦБ:
Привіт, можеш допомогти з математикою? :'(
крнтт:
З яким номером?
Муха:
З №1248
крнтт:
добре, тримай ^_^
Єва зробила уроки, тому могла пограти у приставку поки мама готувала вечерю.
0 Коментарів