Фанфіки українською мовою

    Барсошубка вибігла з кубла і покликала Крукошуба.Коли Крукошуб підійшов,він завмер:Багато котів,і битва..а Синьозірка лежала,навіть не поворухнулась.

    —Кровожерний клан!-видихнула Барсошубка,і кинулась у битву.А потім Крукошуб побачив дуже знайому постать:Тигрозір!

    Крукошуб кинувся на нього,не зважаючи на його рани,і велику постать Тигрозора.Він повалив великого вояка на спину,а Тигрозір промуркотів:

    —Привіт Круколап.

    —Крукошуб!-загарчав чорний кіт і почав бити задніми лапами Тигрозора.Тигрозір верескнув,а тоді він впився зубами в шию чорного вояка.Крукошуб заверещав,а тоді Барсошубка кинулася на Тигрозора,і кігтями обцарапала його очі.

    —Мої очі!-верещав Тигрозір.

    Тоді Крукошуб закінчив битися з ним,але залишив велику рану на спині.Тоді на Крукошуба кинулася сіра воячка.Вона хотіла поцарапати йому кігтями живіт,але Крукошуб ухилився і потім впився зубами в спину.Киця верескнула,і побігла з табору.Тоді Крукошуб помітив,що на Барсошубку накинувся вояк,у три рази більший за неї.Крукошуб кинувся до Барсошубки і розцарапав вухо вояка.Бойовий клич.Битва завершена.Усі коти були стомлені,а потім він помітив лежачу Синьозірку.Він підбіг до неї,але вона не дихала,а потім почали здійматися її боки.

    —Синьозірко!-нявкнув Крукошуб,але Плямолистка сказала відійти.Крукошуб підійшов до Барсошубки,але її все тіло було у паутині,окрім голови.Крукошуб співчутливо глянув на неї,і лизнув її вухо.

    —З тобою усе буде добре.

    —Дякую.-тоді Барсошубка відразу ж заснула.

     

    0 Коментарів