Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Цього разу я вже не знаю що пишу так, що будь шо буде.

    * я підкаст не дивилася, але мені, щоб творити достатньо кількох моментів з Тік Току

    * момент де дівчина з залу кричить, що хоче стати моделлю і Женя відповідає, що сьогодні в нього в номері проходитиме кастинг і вона може прийти, а Спартак на це обурено каже, що теж живе в тому номері, щось типу – вакансія зайнята дівчатка

    Ідея туру була не їхня. Звісно, їм це подобалося, але відриватися від справ заради подкасту, що затівався, як просто задум, таке собі задоволення. Спартак і Женя їхал в таксі вже п‘ять хвилин. Готель до якого вони мали прибути був хороший, так казав організатор. Спартак незадоволено дивився в електронну читалку. Женя давно помітив, що очі Субботи не рухались з однієї точки, вже дві хвилини.

    – Спартак?

    – Що?

    – Щось трапилось?

    – З чого ти взяв?

    – Твої очі не бігають по рядкам вже дві хвилини і брови ти хмуриш сильніше ніж зазвичай.

    – Ти слідкуєш за тим як рухаються мої брови?

    Таксист поглядав на них в дзеркало заднього виду. Не часто возиш відомих, на всю країну, людей в звичайний робочий вечір. Коли авто під‘їхало до пункту призначення водій подав голос:

    – Приїхали, панове. З багажем допомагати?

    – Ні, дякую. Женя, ходімо.

    Спартак розрахувався, вони забрали багаж і увійшли в готель. Гарна висока брюнетка стояла за стійкою реєстрації.

    – Доброго вечора, панове! Чим можу допомогти?

    – Доброго вечора. Нам два одномісних номери, будь ласка.

    – Ммм. Перепрошую, але в нас лишився лише двомісний люкс. Вам підходить?

    Спартак глянув на Женю. Той двинув плечима. Ясно. З цим Спартаку доведеться справлятися самотужки.

    – Можете зачекати, передзвоню організатору.

    Через кілька хвилин Спартак повернувся ще більш хмурий і незадоволений.

    – Ми беремо двомісний люкс. Скільки з нас?

    – 1350 гривень за одну добу в нашому готелі

    Спартак розплатився, взяв ключі і за короткими вказівками персоналу дійшов до номеру.

    Сонечки! Я знаю, що спільний номер в готелі це вже класика, але ж така гарна класика) Лю Вас

    * пишіть в коментар як Вам

     

    0 Коментарів