Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Вона зателефонувала десь опівночі і зі сміхом попросила забрати їх з клубу. Кого саме “їх”, Усагі не уточнювала, але Мамору гадав, що це натовп її галасливих подруг. Він дуже здивувався, коли на заднє сидіння усівся набридливий прибулець.

     

    Сейя вдарився головою, коли сідав, і Усагі почала сміятися.

     

    – Сейя дуже просив йому допомогти доїхати додому.

     

    – Він був на вечірці з вами?

     

    – Звичайно! – Усагі збуджено змахнула та руками. – Він врятував мене від того жахливого стриптизера! Тому тобі треба дякувати, що я досі не втратила цноту, коханий, саме йому!

     

    Мамору посміхнувся. Обидва пасажири були п’яні та веселі.

     

    – І саме тому ви так напилися?

     

    – Я не напивався! – Із заднього сидіння гикнув Сейя.

     

    – Так так, я бачу, – з п’яними краще не сперечатися, це Мамору знав точно.

     

    – Ми святкували мої останні дні незаміжньою дівчиною, Мамору. Таке буває раз у житті!

     

    – Та добре, добре.

     

    Мамору відчуває алкоголь у повітрі і цей запах лоскоче йому носа.

     

    – Дякую, Сейя.

     

    Він дивиться на прибульця у дзеркальце заднього виду. Сейя ловить його погляд і салютує двома пальцями. Очі у відображенні блищать, наче світяться, і Мамору насилу відвертає погляд назад на дорогу.

     

    – І все ж не треба було так сильно напиватись.

     

    – Я не п’яний! – Сейя чіпляється за спинку водієвого крісла, але на черговому повороті його заносить і він ледве не валиться на сидіння.

     

    Усагі сміється і повертається до Сейї, який вже встиг піднятися.

     

    – Ти ж казав, що алкоголь на тебе не діє!

     

    – Так він і не діє.

     

    Мамору не бачить, як Сейя дивиться в очі Усагі. Він не помітив, як почервоніли її щічки і як швидко вона відвернулась.

     

    Автівка зупиняється. Усагі нахиляється і торкається губами щоки Мамору, потім маше долоньою Сейї і виходить з машини.

     

    – Ведіть себе чемно, хлопці, – вона весело підмигує обом і непевною ходою прямує до оселі батьків.

     

    Сейя дивиться, як Мамору уважно слідкує за стрункою фігуркою дівчини, і переводить погляд на Усагі саме тоді, як та повертається. Їх погляди зустрічаються. І зараз Сейя готов поклястися, що її очі блищать не від алкоголю та веселощів.

     

    – Куди тебе відвезти?

     

    – До центру.

     

    – Продовжуватимеш вечірку?

     

    – Ні.

     

    Остання відповідь прибульця прозвучала занадто крижаною для такого теплого вечора, яким здавався той для Мамору. Тож він вже мовчки завів машину і рушив.

     

    Сейя також мовчав. У дзеркало, маленьке прямокутне, Мамору бачив, як вогні нічного Токіо виблискують у волоссі прибульця та кладуть тіні на його обличчя, роблячи нереально вродливим.

     

    Він переводив погляд на дорогу, але його очі, наче своєю власною волею, поверталися до відображення хлопця на задньому сидінні.

     

    – Чому б тобі не зупинитись, щоб краще мене роздивитися?

     

    – Що? – Мамору не чекав, що Сейя заговорить.

     

    Він не встиг загальмувати на світлофорі і під галасне бібікання інших машин ледве не врізався в стовпа.

     

    Далі він поїхав дуже повільно, переводячи подих. Від адреналіну гуркотіло у вухах.

     

    – Зупини! Я не хочу, щоб Лялечка гадала, що втратила тебе у аварії через мене.

     

    Мамору посміхнувся і міцніше стиснув руля.

     

    – Але ж ми ще не доїхали до центру.

     

    – Тоді їдь обережніше.

     

    – Добре, – Мамору ще раз посміхнувся з надією розрядити обстановку.

     

    Менше ніж за тиждень на нього чекало весілля з Усагі. Ніхто і ніщо не могло зіпсувати його настрій і зруйнувати впевненість в їх особистому “Довго і щасливо”. Навіть цей п’яненький прибулець, що постійно вештався біля Усагі. Навіть він.

     

    Сейя раптом засміявся. Кашеміровий, м’який та породжуючий бажання доєднатися, сміх. Мамору так не вмів.

     

    – Ти дійсно впевнений у ваших з Лялечкою відносинах?

     

    Мамору проковтнув вдруге за цей дивний вечір прізвисько своєї нареченої від Сейї.

     

    – Так. Я найщасливіший з чоловіків.

     

    До центру залишалося їхати менше десяти хвилин.

     

    – Ти вважаєш, що вона вийде за тебе, бо кохає тебе?

     

    – Звісно, Усагі мріє про шлюб зі мною вже давно.

     

    Мамору намагався не піддаватися роздратуванню, що мимоволі народжуввллсь всередині від таких питань. Питань від Сейї. Його ідеальний світ і майбутнє неможливо було похитнути. Так вважав Мамору і хотів надалі вважати.

     

    – І тобі ніколи не спадало на думку, що в неї не має іншого вибору?

     

    – Не розумію про що ти.

     

    Сейя засміявся знову, неголосно та доволі близько до вуха Мамору.

     

    – Прекрасно розумієш.

     

    – Сейя, я розумію, що тобі нестерпно боляче, через те, що дівчина обрала не тебе, але це не привід сганяти свій поганий настрій на мені.

     

    – Ти майже влучив, Мамору. Майже правий.

     

    Мамору посміхнувся і подивився на Сейю в дзеркало. Очі прибульця, кумира мільйонів, ті, що ледве не вкрали сердце його нареченої, палали вогнем перемоги. Це зовсім не в’язалося із ситуацією.

     

    – В чому ж я помиляюсь?

     

    – У тої дівчини ніколи не було права обирати. Але, якщо б вона його мала, ти справді віриш, що вона залишилася б з тобою?

     

    – Що ти хочеш цим довести? – Мамору зупинив автівку та подивився на Сейю вже без посмішки. Це все дратувало і псувало йому настрій.

     

    – Я знаю про вашу дочку, через яку ви маєте бути разом, знаю, про порятунок вашої планети, яку ви врятуєте вдвох, про місто майбутнього, де є королева та король, – Сейя відкинувся на спинку сидіння та заклав руки за голову. На його губах грала посмішка, але погляд був крижаним. – Але ж достатньо лише уявити, що цього всього немає, і ваші відносини розіб’ються.

     

    – Тобі неможна пиячити. Ти мені завжди здавався гарним хлопцем, справжнім другом для Усагі. Думаю, що завтра, як протверезієш, тобі буде соромно за такі слова.

     

    Сейя слухав Мамору і його посмішка ставала ширшою.

     

    – Але не це зараз головне, Мамору. І ти або справжній дурень, або на стільки звик жити казкою, що не помічаєш очевидних речей.

     

    – Я не дозволю мене ображати. Сейя, виходь негайно!

     

    – І чому ти хочеш бачити лише оболонку того, за чим ховається насправді важливе?

     

    Сейя з нудьгою подивився у вікно і підвівся, наче збираючись виходити. Але у наступну секунду він стрімко обхопив Мамору за шию, притиснувши його до спинки водійського крісла. Крісло жалісно зарипіло і нахилилося назад. Мамору ухопився за чужу руку, лишаючу його рухомості, але не зміг посунути ні на міліметр зі своєї шиї.

     

    – Не бійся. Я не вб’ю тебе. Але твоя наївність мене дістала. І ти вислухаєш мене. Подобається це тобі чи ні.

     

    Мамору не бачив Сейю, але голос був дуже близько. І від нього у Мамору бігли мурашки по шкірі. Він спробував повернути голову, щоб хоча б бачити прибульця, але марно.

     

    – Якщо я побачу на її обличчі сльози і це буде через тебе, то вибач, але мені буде всерівно на вашу планету та дочку, чи там щось іще. І, дарма ти мене не слухав уважно, дурник, – Сейя залоскотав подихом мокру від поту скроню Мамору. – Бо тоді б ти замислився над тим, що ця клята ситуація лишила вибору і тебе. Але тобі зручніше жити в казці з рожевими окулярами.

     

    Мамору смикнув ногами, та зробив ще одну спробу звільнитися. Він захрипів:

     

    – Відпусти!..

     

    Пальці Сейї здавалися стальними і Мамору вже почав охоплювати липкий та огидний страх.

     

    – Я відпущу. Але тобі треба ще знати одну річ.

     

    Сейя витягнув руку і налаштував дзеркальце так, щоб бачити в ньому Мамору, і щоб той бачив його.

     

    – Я не пь’янію від земного алкоголю, – сказав він, дивлячись у перелякані очі земного принца, та відпустив його.

     

    Коли Мамору підвівся з шалено стукаючим сердцем та вилетів з машини, відразу як ляснули задні дверці його авто, то поряд вже не було нікого. Його долоні стиснулись у кулаки, а шия ще відчувала натиск залізного обхвату.

     

    2 Коментаря

    1. Jul 14, '23 at 15:44

      Мені дуже подобається Ваша історія, Сейя такий загадковий, відчувається, що йому боляче. Очікую на нові роботи з цими героями ❤️

       
    2. Feb 6, '23 at 13:10

      Привіт. Твоя шикарна історія про мої
      любими
      героїв зробила мій день) я до останнього думала, що він його придушить ) та що там, я бажала цього і буду вірити в те, що Лялечка обере саме Сейю )