Фанфіки українською мовою
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Від неочікуваної сильної агресії Ромео, Кайла трішки налякало. Він намагався тримати себе в руках, але серце колотило від страху.

    Як раз вчасно почулись чужі кроки. Кайл повів вухом в бік, щоб прислухатись хто йде та куди.

    Маг сподівався що в їх сторону, та крадій вже відліпився б від нього та прибрав би лезо від горла.

    Ромео почувши кроки моментально прибрав зброю і свої руки, повернувшись назад.

    Він тяжко дихав і поклавши руку на стіну почав царапати, притому, що тремтів

    В Кайла вже як камін з душі впав коли той відпустив.

    І коли маг повернув голову трішки назад і побачивши Рому в такому стані то його ще більш трепануло.

    “Не нормальний”

    Тоді йшов там не хтось там а Кетніс, і подивившись на сірого вона була здивована.

    – Що сталось?

    – Все нормально.. – буркнув він. – Ти знайшла де нам переночувати?

    Крадій трохи здивувався що маг його не видав, але все одно агресія вигравала.

    Дівчина відповіла:

    – Так знайшла, йдемо на корабель і твоя допомога не зашкодить

    – Добре. Ходім.

    – Ромео, не відставай

    Він мовчки йшов за їми, ховаючи руки в кармани.

    Важко зрозуміти що коїться зараз, в голові було пусто і тільки фраза “Перестань всіх жаліти”

    ***
    Герої вже рушили до місця ночівлі.

    Коли вони прийшли то подивились на цінники.
    – Може я розрахуюсь за кімнати?- Кайл видавав своє козирне багатство.

    – Ти дуже богатий, чи що? – до лучниці і не дійшло що в мішку чарівний пил.

    – Прикинь так – посміхнувшись Кайл подивився на її

    – Де ти гроші взянеш?

    Кайл дістав мішочки з “монетами”.
    – В себе.

    – Реально листям платити?- цього не зрозумів навіть крадій, але йому було не до крадіжки.

    – Монетами..

    – Там точно монети? – і подивилась вона явно не довіряючи цим мішочкам.

    “Так. Треба її забалакать а то вона все зрозуміє.”
    – Точно. Що ти в самому ділі..

    – Що я?

    – Ну а хто ще? Все йдіть, я платити буду.

    – Що? Ти про що?

    Кайл відав потрібну кількість монет адміністратору та пішов вперед.

    – “Пішли” кажу.

    – Звідки стільки?!

    – Накопив..

    – Да 100% крадій. – наче і нічого не було Ромео впливав на цю ситуацію

    – І це каже крадій. – Кетніс не підтвердила думку хлопця, щодо Кайла

    – Зараз я особисто нічого не крав.

    Кайл тільки промовчав стосовно їхньої розмови, думаючи про те що він хоче жити.
    – Ходімо. А то не виспимося нефіга.

    – ..Ходімо – сказала це невпевнено Кетніс, але згоджувалась з цьою фразою

    І після вони пішли на корабель

    Розходившись по кімнатам, як чорт глядів перемістити хлопців разом в одну кімнату в такий скрутний стан

    Їм подавали вечерю, після довгої дороги і вона проходила на диво спокійно.

    Коли тільки вони закінчили, Кайл вирішив знову порушити тишу

    – Вибач. Я був не правий. – буркнув він дивлячись у підлогу. – Я не мав права говорити так і мені шкода. І я хотів би що в майбутньому старатись таких конфліктів не робити. Тому пропоную бути союзниками. А так, як хочеш, це на твій власний розсуд.

    Ромео від цього майже не подавився, але вирішив про це розмислити.

    Він не сильно вірив цій фразі, але чому б не підіграти? Божевільні думки взагалі, але цей шанс упустити, як втратити золото.

    Що вже думати про Кайла, бо випадок різкої агресії швидко змінив думку щодо цього і ризикувати стати зі страхом суперниками

    – Добре, вибачаю. Було б класно поменше таких слів – беземоційно відповів Ромео, що давало тугу в розмові

    – Яких саме?

    Ромео майже розгубився, але зрозумів що не уточнив щодо своєї фрази.

    – Все що стосується мого життя, тримай в курсі я твоє ніколи не чіпав, бо мало тебе знаю.

    – Зрозумів. Без питань.

    Сьогодні ти будеш спати спокійно, Кайл.

    На другий день квест закінчився і троє приятелів поверталися до гільдії

    Теж без розмов, але всі втомлені та виснажені. Скоріше б додому лягти у своє ліжко.

    Ну крім Кайла так всі думали.

    Вони вийшли й маг зупинився.

    – А давайте підемо на гарячі джерела? Наче по часу встигаємо, та і повноцінний відпочинок не завадив би.

    – Ти навіть не втомився? Для мене краще піти та впасти на ліжко скоріш. – Кетніс видала базу кожного.

    – Ну а це ближче і те саме, тільки в теплу воду.

    – Я краще відмовлюсь. – Ромео згоджувався з Кетніс.

    – Ну блін. Коли буде така хороша нагода піти та відпочити? Ось реально кайфова можливість, використати її та насолодитися.

    Кетніс зітхнула.

    – Добре вмовив, а ти Ромео? …Ромео?

    – А, що?

    – Підеш на джерела?

    – Та ну нє.

    – Я думаю тобі потрібно розслабитись як і нам. Виснажений вигляд тобі не до лиця.- Кайл після вибачень, має багато можливостей

    Ромео виснажено та сердито подивився на мага. А той, у свою чергу, подивився на нього зі звичайним лицем.

    ” У нас угода і ти нічого не зробиш. І тут Кетніс”

    Ромео і Кетніс почали говорити поглядами.Дівчина показала що краще підемо, чим тей просто набридне своїми словами, на що крадій тяжко зітхнув і погодився.

    Вони пішли у заклад. Їм розповіли де, що і як. Кайл заплатив і вони пішли на відпочинок.

    І ось вони знову залишились вдвох.

    І тут Кайл з нічого сказав:

    – Наша домовленість в силі?

    Ви думаєте що він повірив повністю? Ні. Можливо частково, але все ж таки Ромео крадій, а такі люди часто брешуть.

     

    0 Коментарів