Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Фентезі
    Мітки: Русалки
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    Глава 2

    У русалочки рани не заживали декілька днів поспіль. Секаелія турбувалася про неї,одного ранку вона знову оглянула рани і зітхнула. 

    — Повільно, хочеш я застосую регенерацію на твоїх ранах, але попереджаю мені прийдеться їх зализати?

    Русалочка посміхнулася.

    — Мммм, я тільки за, можеш ще зализати рану у роті. 

    Хитро посміхнулася Ева. Секаелія почервоніла. Русалка зручно вляглася і Кейт почала вилизувати рани. Еві одразу стало краще. Секаелія наблизилася до її рота. І ставши над лицем, промовила:

    — Я тебе кохаю. 

    — Кохаєш? Поясни, що ти відчуваєш? 

    — Ну, ти мені подобаєшся з першої зустрічі. 

    — Мммм, зрозуміло, значить ти мене не кохаєш, як я тебе…

    — Що значить, як ти мене? 

    — Я готова з тобою бути все життя, коли ти сказала, що лишаєш мене жити в себе, то моє серце вистрибувало від радості. І зараз на поцілунки я була не те, що згодна, а я бажала їх усіх нутром. 

    Секаелія посміхнулася і притягнула дівчину поцілувавши її в засос, вони обплелися язиками, осьминога досліджувала язиком рота і дійсно провела язиком по невеличкій ранці. Русалка просто насолоджувалася поцілунком. 

    — Я тебе так само кохаю, тому лишила в себе, не могла я кинути на призволяще тебе. 

    — Але, ти мене також захищала від слуг графині, я чула вашу розмову. Я дуже вдячна. Як у тебе вийшло вигнати їх? 

    — Маю свої методи, я ж на магії знаюся. 

    Русалка посміхнулася і прижалася до секаелії. 

    Тут раптом почувся стук в аптеку, ще було дуже рано і вона була зачинена, секаелія здивувалася. З вулиці чулися крики. 

    — Відчиняйте!

    Секаелія глянула на русалку і жестами показала, щоб та залазила під ліжко і простягнула їй ключ, показала на люк під ліжком, і наказала ховатися. Сама ж виплила до непрошених гостей. 

    — Доброго ранку, ми ще зачинені. 

    — Знаємо! У вас переховується злодійка, вона заподіє шкоду і вашому бізнесу! 

    — Нікого у мене немає, я сама працюю. 

    — Не брешіть! Показуйте усе! 

    — Пускаю, але якщо спробуєте вкрасти ліки, то вам це так просто не минеться! 

    Секаелія кивнула, в надії, що русалка сховалася. Вона повела їх до будинку. 

    Русалка тим часом залізла до комірчини і там сиділа, вона все чула, їй було страшно і душно. 

    Вони нишпорили кожен куток, кожен отвір, кожну полицю і шафу. Одна схопила все таки баночку ліків і закричала. 

    — Якщо ви її не здасте я розіб‘ю усі ліки!

    Кейт дістала балончик з під одягу і прискнула в охорону, цей газ був шкідливий виключно для русалок. І вони впали без свідомості. Вона викинула всі тіла з будинку. І спустилася у підвал до дівчини, та була перелякана. Побачивши секаелію, вона зраділа. Та підпливла до неї. 

    — Ти як? 

    — Душно, можна виходити нагору? 

    — Ні, там газ, який отруйний для тебе. 

    — Максимум можеш вийти через люк у ванну, і покупатися в піску. 

    — Мммм, так якщо можна.

    Ева тремтіла, вона досі не могла позбутися страху. Секаелія обійняла її. 

    — Хочеш разом розслабимося у ванній? 

    — Мммм, можна було б. 

    Вони виплили через інший люк. Русалка залізла у ванну з піском, секаелія теж приєдналася до неї. Пісок був гарячий. Русалка розслабилася, а секаелія водила по ній щупальцями. 

    — Ти колись з кимось зустрічалася? 

    Русалка мотнула головою. 

    — А ти? 

    — Тааа, але то був неприємний досвід. Спочатку все було добре, а потім мене почали бити, я терпіла, і згодом втекла. Секаелія зняла свою майку, русалка зняла ракушки, глянувши на неї. Вона помітила на животі секаелії шрам. Ева його роздивлялася. 

    — Це від, виродка, вона якось мені сильно нігтями впилася в живіт, я від цього свідомість тоді втратила, і крові було… 

    Секаелія зітхнула і відвернулася. Дівчина лягла на неї і обійняла, вона поцілувала обережно в груди. 

    — Все буде добре, я тебе кохаю, можеш розповісти якщо хочеш. 

    Секаелія закрила очі і гладила русалку по голові. 

    — Мммм, не хочу згадувати про це. 

    Русалка кивнула і прижалася їх груди торкалися між собою. Русалка почала цілувати шию секаелії, Кейт обвила щупальцями соски русалки і ніжно по ним водила. Та тихо простогнала на вушко. 

    — Ти хочеш? 

    — Мммм, бажаю тебе. 

    Вона цілувала груди секаелії і та збуджувалася. 

    — Мммм, ніколи не чула, щоб секаелія так кохалася з русалкою.

    У русалки від збудження привідкрилася лусочка з чутливим отвором усередині, для приймання і випускання ікринок. На даний момент тічки у неї не було, тож вона могла тільки приймати ікринки. Кейт притулилася до русалки і водила навколо щупальцем, а потім ніжно ввела у дірочку. 

    — Мхааа, як тісно і гаряче у тебе в дірочці, мммм я так випущу свій сік з щупальців. 

    — Мхаааа, гарячееее, аххх. 

    Секаелія всунула ще одне щупальце до отвору, а другим затулила рота русалці, та вигиналасяся і стогнала, смокчучи щупальце секаелії, три щупальця вже ласкали русалку всередині, і ще два гралися з її сосками, і двома осьминога тримала русалку. Вони були в захваті від одна одної. Тіло русалки горіло від задоволення, секаелія теж все прискорювалася і сама була ось-ось готова випустити сік з щупалець. Русалка почала інстинктивно всмоктувати щупальця всередину, секаелія все більше набирала темп ними. І врешті решт випустила всі соки в русалку.

    — Мхаааа, гаряче всередині. 

    Та вийняла з неї щупальця і ніжно її відпустила, русалка одразу вирубилася, заснула у ванні. Секаелія поки не наважувалася її перенести із-за шкідливого запаху в кімнаті. Тому заснула поруч у ванні.

     

    0 Коментарів