Фанфіки українською мовою

    Глава 8 

    Признання в коханні Ямада і Айзава

    Хлопчина вже хвилин 20 чекав біля будинку, вони домовилися зустрітися і погуляти, він видихнув і вирішив набрати матері Айзави, так як хлопчина трубку не брав. 

    — Доброго дня, я з Айзавою домовлявся погуляти, де він? 

    — А він знову у ванні сидить і плаче, над фотографіями Ширакуми, напевно. 

    — Ех, добре, можна я піднімуся до вас? 

    — Так. 

    Через 2 хвилин Ямада зайшов до квартири і постукав у ванну до Айзави. 

    — Це я Ямада, підемо гуляти? 

    — Мгм. 

    Замок ванни клацнув, але Айзава не вийшов він повернувся і сів на підлогу. 

    Ямада зайшов до ванни і побачив Айзаву, і поруч лезо, яке він пробував сховати, під килим Ямада мовчки підійшов до Айзави обійняв його і забрав лезо. Він ніжно гладив по голові. 

    — Я винен, що він помер. Мені постійно привиджується цей момент. 

    Тихо промовив Айзава. Ямада прижав його сильно до себе. 

    — Тихо, на його місці міг би бути і я. 

    Айзава ще сильніше почав плакати. 

    — Якщо б таке сталося з тобою, то я б, не думаючи, придушив себе поруч каменюкою. 

    Ямада зрозумів, що бовкнув не те, і прижав його до себе. 

    — Тихіше, коханий, я живий, все добре. Поїсти хочеш? 

    — Як ти мене назвав? Їсти з тобою піду. 

    — Ммм, ніяк, пішли. 

    Через тиждень того, що Айзава уникав Ямаду, і сьогодні він написав, що дуже зайнятий, їде з батьками в трц, Ямада сумно зітхнув і сидів вдома. Але раптом він отримав сигнал СОС від Айзави, він швидко вдягнув куртку, і вибіг з дому по дорозі в телефоні, шукаючи, де знаходиться хлопчина. Він побачив розташування і зрозумів, що той на заброшці, він туди прибіг, як можна швидше і побачив Айзаву, що лежав на підлозі, він не рухався, білявий підбіг і перевірив пульс, Айзава від доторків розплющив очі. 

    — Голова болить і нога. 

    Ямада вклав Айзаву собі на коліна, а сам обмацав ногу. 

    — Схоже на перелом. Тримайся, я кохаю тебе, тільки живи благаю тебе. 

    Він зателефонував у швидку все повідомив. 

    — Вибач, ввибач, я не маю жити, я не правильний, бо мені подобаєшся ти, а ти хлопець. 

    Плачучи, говорив хлопчина. Ямада зітхнув і погладив Айзаву по голові. 

    — Я теж тебе кохаю, хто тобі сказав, що ти не правильний? 

    — Батьки. 

    Ямада нахилився і поцілував його в губи.

    — Ти найкращий, і ти маєш жити, я тебе кохаю і ти мене це не неправильно, сонечко, зрозумій. Ти тому хотів померти? Бо думав, що це неправильно і я не маю почуттів до тебе? 

    Айзава кивнув з заплаканими очима. Неідовзі приїхала швидка, Ямада попросився поїхати з хлопцем він не відходив від нього ні на мить, і всі три тижні поки хлопець лежав у лікарні Ямада приходив і сидів у лікарні цілими днями після школи, він робив уроки там, розповідав Айзаві про школу. Дивився за ним, навіть допомагав Айзаві митися, і не давай це робити медсестрам. 

    — Сонечко моє, будь ласка не роби так більше з собою, ти мені потрібен. 

    Ямада проговорив Айзаві, несучи його якось на руках до палати. 

    На наступний день після виписки Ямада запропонував сходити Айзаві до кафе, хлопчина ще погано ходив, тому Ямада провів його від дому до кафе всадив за столик і потім купив їм поїсти.  Айзава сидів і мовчки, задумливо, дивився на Ямаду. 

    — Що ти маєш на увазі під тим, що ти мене кохаєш? 

    Ямада зітхнув. 

    — Кохаю тебе, як хлопця. 

    — Як хлопця, друга? 

    Ямада зітхнув і взяв Айзаву за руку і затягнув до туалету, що був поруч, він притиснув його до стінки і почав ніжно цілувати в засос, він облизав губи, щоб той дав йому пройти всередину, Айзава здивувався, але потім прийняв поцілунок. Почервонів і коли вони закінчили одразу кинувся у кабінку і зачинився, він сів на підлогу, у нього в думках проминали думки «Мм, це було так приємно, хочу ще, довше, хочу щоб він торкався усього мого тіла, хочу роздягнутися.» Ямада в цей час перелякався, що він образив Айзаву чи налякав, він підійшов до дверей і почав стукати. 

    — Айзаво, я не хотів тебе налякати чи образити, вибач! Вибач! Вибач! 

    Айзава відкрив двері. 

    — Все добре, не тарабань, зайди і закрий двері. 

    Промовив хлопчина трохи грубо. Ямада увійшов і зачинив двері. 

    — Ямадо, я не знаю, це було так приємно, я хочу відчувати тебе всім тілом, хочу бути з тобою.

    — Хм, а ходімо сьогодні переночуємо у мене, хочеш у мене пожити дня три буквально, я батькам скажу, що я поживу з тобою, щоб мені було не страшно самому. Вони їдуть у відрядження. 

    — Знаєш, думаю якщо у тебе, то моя мама погодиться, тільки зайдемо до мене додому я речі візьму. Хоча ні, знаєш я не буду нічого говорити батькам, краще подзвоню бабусі попрошу, щоб прикрила, що я у тебе, бо… 

    У Айзави з очей потекли сльози. Ямада поцілував хлопця в лобик. 

    — Добре, дома розповіси якщо хочеш, пішли замовимо їжі на вечір. 

    Через години дві вони були вже вдома у Ямади, Айзава про все домовився з бабусею. Вона знала Ямаду також. Тому не розуміла насправді, що сталося. Батьки Ямади вже поїхали, коли ті прийшли додому. Айзава зайшов і упав на диван Ямади. 

    — Мммм, твій запах. До речі, даси в чому поспати? 

    — Звісно, я тобі дам і з ким поспати. 

    Він сів поруч і обійняв хлопця, Айзава зітхнув. І поцілував хлопця. 

    — Де тут можна помитися? Хмммм, а допоможеш мені, як ти це робив у лікарні, ти ж до речі зрозумів, що ти мені декілька раз дрочив? 

    Ямада посміхнувся. 

    — Звісно, повторимо? 

    — Ммм, так. 

    Ямада підхопив Айзаву на руки і приніс до ванної. Айзава роздягнувся. 

    — Хлопчику мій, що ж вони таке кажуть, що ти вчора знову різався, один день дома був…

    Він взяв руки і роздивлявся. Айзава сів на підлогу, Ямада теж роздягнувся і всівся поруч обійняв Айзаву. Хлопчина увіткнувся у плече. 

    — Після того, як ти випадково назвав мене коханим, коли заспокоював після смерті Ширакуми, я намалював у себе  блокноті наш поцілунок, цей малюнок побачили батьки і вирішили, що я хворий на голову, вони сказали мені забути тебе. 

    Ямада пригорнув до себе Айзаву. 

    — Я не зміг забути тебе, я тебе кохаю! І я вирішив тоді, що краще покінчити з собою. 

    Ямада зітхнув і включив теплу воду щоб та набиралася. 

    — Хлопчику мій, зрозумій ти не неправильний, ти нормальний, ти не робиш нікому зла, тому це нормально і тобі ж добре від нашого кохання, тому це все не хвороба, будь ласка, живи заради мене. 

    Айзава кивнув. Ямада взяв його на руки і пересадив до ванної. Сам заліз і сів між ногами Айзави, той поклав голову йому на плече і обійняв, він терся своїм голим прутнем об зад хлопця. 

    — Мммм, ти що, хочеш вставити мені його? 

    — Ніі, я випадково. 

    — Та я ж тільки за, зрозумій. 

    — Мммм, добре, але ти десь дивився як це правильно робити, щоб не було боляче? 

    — Нууу, чесно кажучи, я читав гейське порно, думаю цього достатньо. 

    — Хм, Ямадо, отже я придумав, я доволі втомлений, щоб думати над оцим всім, тому тримай моє тіло і роби з ним, що хочеш, я тобі довіряю, думаю ти мені боляче не зробиш. 

    — Я постараюся, ти головне кажи, якщо неприємно чи боляче. Ямада розвернувся вимкнув воду і лукаво повернувся до хлопця, він поцілунками обсипав тіло чорнявого спускаючись все нижче, його тіло і тіло коханого збуджувалося. Він посміхнувся і всадив коханого на маленький бортик у ванні. 

    — Зручно сидіти? 

    — Так, нібито. 

    Ямада всміхнувся і розсунув ноги коханого, роздивлявся уважно його прутень, що був збуджений і нижче усе. Потім він наблизився і лизнув ляшку зсередини, лизнув другу поруч якби, дражнячи. І лизнув між сідницями, він старанно вилизував анальний отвір і увійшов туди язиком, Айзава від такого простогнав, і трохи вигнувся. 

    — Приємноооо. 

    Ямада пройшовся язиком по прутню і взяв його до рота і почав старанно смоктати, він старався брати все глибше і все активніше лизав, сам був весь гарячий і червоний. Айзава посміхнувся і пальцями ніг наступив на потак коханця, масажуючи його. Ямада простогнав з прутнем у роті і ледве стримав себе, щоб не вкусити випадково. Тому він взяв глибше і почав швидко працювати язиком, він такого Айзава простогнав і кінчив навіть не встигнувши попередити і зрозуміти, що ось, ось. Ямада поперхнувся випадково спермою, коли ковтнув її під час такого темпу і закашлявся. Айзава поглянув на коханого, схопив його за руки і підняв їх до гори. 

    — Тримай. 

    Він відпустив руки хлопця і постукав по спині. Той відкашлявся і виплюнув сперму. Айзава всміхнувся. 

    — Вибач, не встиг попередити. 

    Ямада всміхнувся. 

    — Тааа, все добре, зараз води тільки поп’ю.

    Він виліз, накинув на себе рушник і побіг на кухню за водою, випив і прибіг. 

    — Таааак, коханий, ти готовий до туру номер два? 

    — Мммм, якщо ти все зробиш, то так, моє тіло все горить, я тільки за ще. 

    Ямада всміхнувся дістав Айзаву з ванни і приніс на ліжко навіть не витерши. Айзава затремтів. 

    — Ххолодно. 

    Ямада зітхнув. І влігся на нього їх соски терлися один об одного, прутні притискалися теж рівно. Ямада поцілував коханого в засос і вони застрягли у довгому поцілунку, їх язики спліталися разом всередині, руки обмацувати спини і шиї. Ямада привстав трохи. 

    — Тепер спробую перейти до основного, кажи якщо боляче. 

    — Добре. 

    Промямлив Айзава. Ямада розсунув ноги Айзави і ніжно увійшов у нього одразу двома пальцями. 

    — Мхмхмхамхамх. 

    Простогнав Айзава голосно. 

    — Все не рухайся. Ааах. 

    Хлопецьна мить зупинився. Але потім почав зводити і розводити ніжно пальці.  Він це робив повільно. Айзава вигинався і тихо стогнав. Ямада всміхнувся і вийняв пальці. 

    — Все, думаю, мій прутень увійде. 

    Він взяв ноги Айзави закинув собі на плечі і почав повільно ніжно входити, Айзава простогнав. 

    — Ммм, знаєш, хочу швидше і активніше. 

    Ямада увійшов більш різко, майже до середини, Айзава вигнувся і голосно простогнав. 

    — Зупинися! 

    Ямада зупинився і поцілував ніжно між грудьми. 

    — Можна далі? 

    — Мгм. 

    Ямада ніжно увійшов до кінця, Айзава від цього стогнав. Тут світлий зупинився і посміхнувся. 

    — Як відчуття? 

    — Прекрасно. Мхамхмх. 

    Ямада почав рухатися всередині, він зачіпав усі чутливі місця Айзави, той стогнав доволі голосно. 

    — Аааааах, я кінчаю. 

    Айзава кінчив прямо на тіло Ямади. 

    Ямада посміхнувся. І ще трохи порухався і теж кінчив усередину і вийшов. 

    — Мммм, ти що кінчив у мене? Я завагітнію? 

    Розсміявся Айзава. 

    — Так, кінчив в тебе, але ти не жінка. Але тепер у нас спільні хвороби, якщо вони були. 

    Айзава фиркнув. 

    — Ти це навмисно зробив? 

    — Ні, але я думав, що тобі так сподобається. 

    — Зрозуміло. 

    Ямада ліг поруч і обійняв його. 

    — Тільки не ображайся, мій виноградику. 

    Айзава пригорнувся до грудей Ямади. 

    — Йди витрись, і мені між ногами все, що витікло протри. 

    Ямада кивнув і все витер, і прибрав. 

    — Задоволений? 

    — Так. 

    Айзава лежав звернутий в клубок. 

    — А чому ти у мене закохався? 

    — Мені з тобою комфортно, з тобою я можу бути собою. А ще у тебе таке прекрасне волосся, очі, тіло. 

    Ямада встав, кинув Айзаві толстовку. 

    — Вдягайся, а то змерзнеш так спати. 

    Хлопець сів вдягнув і повністю заліз у неї. Ямада теж вдягнув піжаму. 

    — Мммм, коханий, позичиш мені труси? Без них мені якось не зручно. 

    Ямада кинув йому в лице труси. Айзава фиркнув і одягнув. І потихеньку почав засинати, Ямада ліг поруч обійняв коханого і закутав їх у пледик, і вони заснули.

     

    0 Коментарів