Фанфіки українською мовою

    Глава 5 

    Був пізній вечір, хлопець, що закінчував домашку, почув стук у двері. 

    — Тодорокі, заходь. 

    Зайшов хлопець. І нахилився до шиї Іди і поцілував, він заглянув у зошит. 

    — Як тут мій Ідусік? 

    — Зараз, майже закінчую. 

    Тодорокі сів на ліжко і включив музичку.  Іда посміхнувся. 

    — Все я закінчив, «Жадан і собаки»? Давай голосніше!

    Іда плюхнувся поруч і поцілував коханого в засос. 

    — Не плач, моє серце, не плач, не муч свою душу картонну! 

    — Ми з тобою зустрінемось з того боку кордону! 

    — З того боку життя!

    — З того боку життєвої митниці!

    — Ми з тобою зустрінемося, де не будь в районі Вінниці! 

    — Я люблю цю країну, навіть без кокаїну! 

    — Небо це березневе, без тебе сонце без тебе! Не можеш ти без мене? 

    Іда поцілував Тодорокі ще раз, так пристрастно, облизучи його язик. 

    — І не тільки…

    — Ні, ні, ні я втомлений. 

    Відмовляв Іда. 

    — Ти це говориш кожен вечір, вже тиждень як ми зустрічаємося, і я кожен вечір приходжу до тебе спати, бо сам вже не можу. 

    Трохи розсерджено фиркнув Тодорокі, Іда погладив по голові і поцілував в губи, притискаючи до себе. 

    — Вибач, я і справді втомлений. 

    Вони валялися, цілувалися під музику, обіймалися Тодорокі зняв футболку і влігся на Іду. 

    — Ти гарячий, ти знаєш? 

    Але Іда закрив очі і почав прикидатися сплячим. Шото посміхнувся. 

    — Ідусік, ти не спиш, я це знаю. 

    Тодорокі провів рукою вниз від живота до прутня. 

    — Ти що робиш?! 

    — Не придурюйся, може все таки пограємо?

    Іда мотнув головою, скинув Тодорокі з себе, відвернувся скрутився калачиком і почервонів. Він подумав «Я збуджуюся, тільки не це». Він встав, сів за стіл і почав робити номери з книжки математики, всі підряд, ті які не задавали. Тодорокі глянув на нього, встав підійшов і зазирнув у зошит. 

    — Ідусіку нам це не задавали, навіщо ти це робиш? 

    — Аааа, на всякий випадок. 

    Потер голову Іда і відвернувся. Шото помітив, що той йому бреше. 

    — Ідусіку, не бреши мені, будь ласка, мені не приємно. 

    Іда зітхнув і повернувся. 

    — Мені здається я неправильний, це неправильно кохати хлопця, я ж не гей. Я не хочу бути неправильним. 

    Шото зітхнув взяв Тенью за руки і поцілував в лобик. 

    — Все ти правильний, це нормально, це нормально хлопцям, любити хлопців. Чому ти мені не віриш? 

    — Я тобі вірю, але збудження це противно має бути, а мені приємно, це щось не то. 

    — Все то, збудження це приємні відчуття, коли кохані насолоджуються один одним. 

    Ідо зітхнув. 

    — Може ти і правий, мені треба обдумати, я не знаю чому, але мені треба прийняти, що це правильно. 

    Він встав ліг на ліжко і обійняв Тодорокі. 

    — Давай все таки завтра визначимося. 

    Тодорокі кивнув і він твердо вирішив, що він поговорить завтра з Айзавою, він точно зустрічається з Гучномовцем, це Тодорокі зрозумів. Не міг же він, навіть якщо вони друзі, покласти голову йому на плече і лишати засоси на шиї, точно він його коханець, подумав Шото. Так вони і заснули.

    Після уроку Айзави, Тодорокі проконтролював, щоб усі вийшли і глянув на Айзаву. 

    — У мене до вас питання і прохання, напевно. 

    Айзава здивовано глянув на Тодорокі. 

    — Хлопче, я уважно тоді тебе слухаю. 

    Хлопець підійшов до вчителя і зітхнув. 

    — Будь ласка, пообіцяйте тримати в секреті все те, що я вам розповім. 

    — Добре, обіцяю, якщо це не несе загрози для інших. 

    Тодорокі кивнув і сів поруч. 

    — Айзаво, ми з Ідою зустрічаємося, але він вважає, що це неправильно, він мене кохає, але він зупиняє сам себе, бо вважає, що це непристойно, і відштовхує мене. Айзаво, що мені робити? Як мені його переконати? 

    — Хм, дивне у тебе питання, ти пробував з ним про це говорити? 

    — Так пробував, все пояснював, але марно, може я якось недостатньо, я подумав, що ви зможете переконати якось краще, бо у вас же є коханець. 

    Айзава здивувався і ледве не закашлявся. 

    — Як ти дізнався? 

    — Ну, ви вчора пізно ввечері, коли я йшов до Іди і я визирнув з-за кутку якраз, то побачив вас з Гучномовцем і ви кусали його шию, обіймаючи. 

    Айзава зітхнув. 

    — Добре Тодорокі, пропоную, щоб я з вами двома просто поговорив. Хм, щоб він не був проти розмови, то підлаштуй ситуацію і вас типу зловлю, за школою. 

    Тодорокі кивнув. 

    — Дякую, пане Айзаво. 

    Тодорокі кивнув.

    Після уроків Тодорокі заговорив і завів Іду за школу. Він прижав його до стінки і почав цілувати, Іда був здивуваний, але відповів на поцілунок. Повз проходив Айзава. 

    — Хлопці, знайшли місце, совість майте,  а якщо дізнаються. 

    Іда перелякано глянув на Тодорокі. Тодорокі взяв його за руку. 

    — Пішли до кабінету поговоримо. 

    Суворо проговорив вчитель. 

    — Пане Айзаво, ви не то подумали. 

    Почав оправдовуватися Іда. 

    — Ідо, не хвилюйся, я не буду вас за це виключати із школи, я просто хочу з вами поговорити. Все поясниш в кабінеті. 

    Тодорокі тримав Іду за руку і вів його до кабінету. Іда дивився в землю, він був наляканий, і ледве не плакав. Вони зайшли до кабінету і сіли. Айзава глянув на хлопців. Іда одразу почав оправдовуватися швидко тараторячи і захлинаючись. 

    — Ви не то подумали, я не гей, просто мені подобається Тодорокі як людина, Айзаво повірте мені. 

    Айзава посміхнувся. І погладив Іду по голові він розвернув голову Іди до очей Тодорокі, який тримав його за руки, і дивився на нього як песик. 

    — Ідо, заспокійся, подивися уважно на людину, що кохаєш, що зараз дивиться на тебе, все добре, єдине, що не цілуйтесь там, де вас можуть помітити, ви ж не знаєте, хто помітить, це можуть бути і лиходії, а шантаж коханням, це неприємна справа. 

    — Я просто з Тодорокі поки не знайду дівчину. 

    — Іда, кохати хлопця це нормально. Я 5 років заміжній з Гучномовцем і вже більше 15 років ми зустрічаємося з моїм чоловіком. Ти вважаєш, що я якийсь неправильний? Поняття правильно, неправильно, це те, що придумали люди, і зазвичай неправильно, те чого не може бути. А кохання не може бути неправильним між кимось і кимось, бо воно вже є. 

    — Тобто зачекайте, те, що я кохаю Тодорокі ми не одні такі? 

    — Звісно не одні.

    Айзава дістав з кишені презервативи. 

    — Тримайте, думаю 5 вистачить поки, що. 

    Іда здивовано глянув на Айзаву. 

    — Але ж це непристойно, і дітей ми все одно мати не можемо, то навіщо? 

    — Непристойно, це робити на вулиці або на людях, якщо ви разом в кімнаті, одні, то чому не можна зробити один одному приємно. 

    — Але ж у цьому нема сенсу, бо ми два хлопця і не матимемо дітей. 

    — Ідо, це впершу чергу для вас має бути приємно. А презервативи для захисту також від хвороб, і щоб ви не бруднили ліжко. 

    Шото забрав презервативи і зітхнув. 

    — Ідо, тобі тоді було приємно? 

    — Так, мені завжди приємно бути з тобою. Але це ж неправильно, щоб хлопець спав з хлопцем як з дівчиною. 

    — Ідо, чому це неправильно? 

    Зітхнув Айзава. 

    — Ну, бо так, сказали. 

    — Неправильно, те що неможливо, а це можливо. Секс може бути неправильним, коли або одна людина не має бажання, або коли людина недоросла до того щоб погодитися на щось. Наприклад, якщо я буду займатися сексом з тобою, то я на тебе можу морально тиснути, як вчитель,і змусити тебе погодитися, навіть, якщо ти не проти. Це буде неправильно і педофілія. Ви ж одного віку, і кохаєте один одного, і не тиснете один на одного морально. Тому ви здорові і правильні. 

    Тодорокі тримав Іду за руку і лежав на ньому. Айзава посміхнувся. 

    — Я дуже радий за вас хлопці насправді, і Тенья не треба робити моїх помилок, пробувати зустрічатися з дівчиною, коли кохаєш хлопця, бо будете страждати і ти, і вона, і твій хлопець, користь тільки те, що суспільство більш одобрило. Повірте якщо ви загубите цінну людину, то нікого рятувати вам не схочеться, вам схочеться лягти і померти, тому бережіть один одного. І ще до вас прохання, нікому не кажіть про мої стосунки. Вчителі знають, а ось учням не треба, це я вам сказав тільки, тому, що Тодорокі це і так помітив. 

    Шото кивнув. 

    — Добре пане Айзаво, ми нікому не скажемо. 

    Як тільки вони зайшли до гуртожитку, до них підбіг Мінета. 

    — Хлопціііі, ми тут граємо в короля, нумо з нами! 

    Вони сіли до всіх грати. Мінета потасував карточки і роздавав їх номерами. 

    — Так нас грає 13, 12 карток з номерами, один король! Кому випадає король, той загадує бажання. 

    Кожен витягнув по картці і перше бажання випало Камінарію, він потер руки. 

    — Ммммм, таааак, номер 7 і номер 5 поцілуйтеся в засос.

    Іда глянув на свій номер і у нього 7, «ні», подумав він, «я не погоджуся ні з ким крім Тодорокі», але йому повезло. Тодорокі глянув з надією на Ідо і запитав. 

    — У кого 7? З ким мені цілуватися? 

    Ідо посміхнувся і притягнув його до себе, і почав цілувати в губи, прижимаючи його до себе. Рука Тодорокі, яку не було видно, почала спускатися кудись нижче, до заду. Іда це відчув і посміхнувся. Мінета закотив очі.

    — Я думав, що це двум дівчатам випаде. 

    Цую проговорила собі під носа. 

    — Мило. Ви були б дуже мила пара. Ква. 

    Тодорокі прошепотів на вушко Іді.

    — Закінчимо в кімнаті, любий. 

    Іда почервонів і кивнув. Тодорокі глянув на Цую, і одобрюючи її слова, кивнув. 

    Наступний раунд королем була Міна і вона загадала номеру 3, яким виявився Кірішіма, подзвонити комусь і признатися, що він його кохає і покликати грати. Кірішіма спантеличено перебирав номера в телефоні. 

    — Аааааа, мені соромнооо. 

    — Якщо соромно, тоді давай я оберу. 

    Кірішіма зітхнув і віддав телефон. 

    — Оооо, це напевно Тецу з класу Б, дивно він у тебе записаний, «Сталевий друг». 

    Розсміялася вона. 

    — Набирай його. 

    Кірішіма набрав, він одразу взяв трубку. 

    — Я тебе кохаю! 

    Прокричав швидко і голосно Кірішіма в трубку. Звідти почулася відповідь. 

    — Я тебе теж! 

    І сміх. Кірішіма почервонів. 

    — Та я ж тут у гру граю, ти серйозно сприйняв? 

    — Та, ні. 

    Відмовив Тецу. Кірішіма почув у голосі сум. 

    — Так, все, я вибачаюся, але мені треба туди. 

    Кірішіма вистрибнув з дивана і побіг до Тецу в кімнату. Міна прокричала навздогін. 

    — Ти куди? Я ж казала запросити ще людину! А не втікти! 

    — Таааак, я його зараз запрошу!!! 

    Прокричав у відповідь Кірішіма. Фроггі прошепотіла собі під носа. 

    — Все ясно, ква. 

    Урарака посміхнулася і прошепотіла Цую на вушко. 

    — Шипериш і тих, і тих? 

    Цую кивнула. Міна, що сиділа поруч розсміялася. 

    Наступним королем був Мінета. Він потер руки. 

    — Номеру 3 я сяду на ручки. Сподіваюся, це буде дівчина. 

    Камінарій всміхнувся. 

    — Марно, я третій. 

    Мінета зітхнув і сів на ручки. Камінарій посміхнувся. І прошепотів на вушко з усмішкою. 

    — Підемо сьогодні до мене в кімнату дивитися порно?

    Мінета посміхнувся і кивнув. Кьока фиркнула. 

    — Краще б уроки робили, розумники! А то мізків нуль, а дивитися подібне час є! 

    — Та все ми робимо! 

    Відповів Камінарій. 

    Іда глянув на всіх довкола.

    — Я напевно піду, я втомився. 

    Він встав і пішов. Шото глянув на Іду. 

    — Зачекай, я там маю питання по номеру з математики, допоможеш? 

    — Таааак, ходімо. 

    Шото встав, побіг за Ідою, такий радісний. Вони зайшли до кімнати і зачинилися. Тодорокі повалив Іду на ліжко і почав цілувати в засос, розстібучи йому сорочку. Ідо відповідав на поцілунок, а сам розстібнув ширінку Тодорокі. 

    — Хочеш мене? 

    Тодорокі кивнув. 

    — Тааааак, Ідо, я хочу сісти на твій прутень. 

    Іда почервонів. 

    — Цце як? 

    Тодорокі всміхнувся і розстібнув ширінку Іди, і взяв, і всівся, і треться сідницями. 

    — Мммм, ах, це так приємно. 

    Тодорокі розстібнув сорочку Іди, і почав цілувати груди, висмоктуючи їх. Іда розстібнув сорочку Тодорокі. 

    — Знімай її і з мене зніми. 

    Хлопець так і зробив. Іда руками провів по грудях Тодорокі, він ущипнув соски. Червоно-білий хлопчина зняв штани, дістав з них презервативи, поклав їх біля себе, і труси, відкинув. Іда провів пальцем по прутню. 

    — Мммм, ти збуджений. Я теж. 

    Іда теж зняв штани. І хотів знімати труси, але Шото зупинив. 

    — Це я зніму потім сам, мій хлопчику. Розтягнеш мене пальчиками, щоб я мій спокійно всістися на твій великий прутень? 

    Іда кивнув, але розгублено дивився на нього. Він всівся трохи вище паху і поцілував Іду в голівку. Потім він ліг і розвів ноги, в білесеньких шкарпеточках. Іда провів пальцем між сідницями. 

    — Мені прямо туди вставляти? 

    Ніяковів Іда. 

    — Тттак, розтягни мене. 

    Хлопець сів і почав вставляти обережно один палець. 

    — Любий, ти як? 

    — Мммм, приємно, але давай трохи інтенсивніше. Давай ще два. 

    Ідо глянув на Тодорокі. 

    — Витримаєш? Я додаю. 

    Іда додав ще два пальці. Тодорокі від такого простогнав на весь голос. 

    — Боляче? 

    — Ннні, приємно, ааааахххх. 

    Іда закрив рот Тодорокі рукою. 

    — Не так голосно, а то почують.

    І почав глибше входити пальцями, рухаючи ними. Тодорокі взяв пальці Іди до рота і почав смоктати. Іда увійшов пальцями повністю. Тодорокі щоб не простогнати, трохи куснув палець Іди. 

    — Хлопчику мій, боляче? 

    Іда прибрав руку. 

    — Ннні, аааах, приємно, просто я щоб не стогнати. 

    Ідо посміхнувся і повернув руку назад до рота Тодорокі. Той радісно її лизнув, ніби це був льодяник. Ідо почав розводити пальцями всередині. Тодорокі знову взяв палець до рота і смоктав. 

    — Ммммммм. 

    Ідо повільно зводив і розводив пальці. Сам від такого збуджуючись все більше. 

    — Мммм думаю досить, спробуєш сісти на прутень? 

    Іда вийняв пальці звідусіль і витер їх серветкою, що знайшов поруч. Тодорокі, поки той відволікся, трохи привстав, зняв труси, відкинув, і сів прямо перед прутнем Іди, взяв презерватив, відкрив його і почав вдягати на прутень Іди. 

    — Мммм, твої руки. 

    Іда глянув на, те, що робив Тодорокі. 

    — Я думав, ти просто гладиш мій потак.

    Тодорокі на це всміхнувся. Вдягнув до кінця презерватив. Він встав, пересів перед прутнем, так, що той впирався йому в ягодиці. 

    — Ііідоооо, ттти ж мене всадиш. 

    Іда кивнув і взяв Тодорокі за бедра, обережно почав входити в нього прутнем. 

    — Аааааах. 

    Простогнав Тодорокі. Іда стривожено глянув на нього. 

    — Ні, знаєш, на перший раз це не годиться. 

    Він його швидко перевернув, опинившись над ним, і продовжив входити, нахилившись над Шото. 

    Хлопець дотягнувся і вкусив його за плече. Він стогнав в плече. 

    — Добре? 

    Шото кивнув. Іда продовжив входити все глибше і все інтенсивніше. 

    — Іііідоооо зззачекай, ззууупинись. 

    Іда глянув на Шото, зупинився. Шото дивився на Іду, посміхаючись. 

    — Дай трохи відпочити, ти гарячий чоловік. І активний такий. 

    Шото почухав підборіддя Іди. Іда посміхнувся і почав входити далі Шото взяв одну руку і Іди і закрив собі рота. Він смоктав пальці. 

    — Що не можеш не стогнати? 

    Іда увійшов повністю. І трохи порухався. 

    — Мені кінчати в тебе? 

    Шото посміхнувся. 

    — Ти доволі швидко. 

    — Ааале, це ж перший раз. Тим паче, я можу кінчити тільки при твоєму голому вигляді. 

    Тодорокі погладив свого коханого по голові. Іда кінчив у нього, Шото від такого аж засос лишив на руці. І сам кінчив уверх випадково попавши Іді на обличчя, Іда всміхнувся і оболизав, взяв серветку і витер лице. 

    — Сподобалося любий? 

    — Дуже, моє кохання. 

    Ідо всміхнувся і ліг поруч. 

    — Хууух, треба сходити в душ після цього. 

    Шото глянув на Іду. 

    — Ні, я втомився і нікуди не піду. 

    Ідо кивнув. І погладив Шото по голові.

    — Тоді засинай, любий. 

    — Полежиии зі мною. 

    Проскиглив Шото. 

    Іда обійняв того, вкрив одіялом і невдовзі Шото заснув, а Іда пішов у душ.

     

    0 Коментарів