Фанфіки українською мовою

    Після розмови зі Смертю мене відправило в якусь червоточинку, коли я там знадобився дуже боляче, ніби самі кістки почали плавитися.
    Але які кістки в обмін нічого не було я взагалі досі виглядаю як сфера але колір змінився він став темно синій, Хоча ця невся зміна я відчуваю що я ніби став щільнішим міцнішим. Але перейдемо на той час.
    Я зараз перебуваю в кімнаті або у вимірі, що виглядає як суміш усіх жовтих видів квітів. Хотів би я й далі розповідати про це місце, але переді мною з’явилися якісь білі двері.

    Я хотів би її відкрити але вона відкрилася раніше ніж я можу щось зробити. Переді мною з’явилася постать напівпрозорий, виснажений привид з демонічним виглядом.
    Істота набагато більше людини, володіє довгим, кудлатим білим волоссям, з яких виступають два червоні роги, а так само пурпурною шкірою. Він одягнений у велике біле кімоно та носить молитовні намисто. Істота сказала
    -Ну привіт душа чи мені назвати тебе як Узумакі Зуншо?

    Чим більше я дивлюся на нього, тим сильніше я належу до нього з повагою. Як деякі потрапили сказали б у нього велична аура.
    -Вітаю вас пане Шінігамі.

    -Я сподіваюся, що мій друг розповів чому саме ти сюди потрапив, я правий?
    -Вибачте але мені він сказав тільки те що я потраплю у вимір наруто, і за мною будуть дивитися що я робитиму, і наостанок обмовився що я буду якимось Узумакі Зуншо.
    Мені ставало страшно, бо після моїх слів аура Шінігамі стала важкою.

    -Не хвилюйся Узумакі я думав що мій так скажемо друг тебе проінформує що ти коли дав згоду на відправку тебе у вимір Наруто стаєш моїм жерцем, це правда не пояснює тобі всі плюси та мінуси але ти повинен вловити суть ти служиш мені повинен убити або запечатати трьох істот, ти розумієш, що навіть ефемерного вибору в тебе немає?

    -Так Я вже зрозумів що вибору після того, як я випав з колеса перероджень у мене вибір зник, тому чому б і ні? Я завжди хотів використовувати магію і мені все одно, що це називає чакра, для мене щось і те є для мене магією.

    -Тоді я тебе проінформую ти повинен убити або запечатати Какузу, Орочімару та Кагую. Чому саме їх тебе цікавити не повинно.

    Це було сказано з не дуже сильним натиском аури на мене, але я зрозумів якщо запитаю то це буде коштувати моєму існуванню.

    -І звичайно у тебе буде не тільки тіло, а й знання з фуінзюцу. Не радій раніше часу, фуінзюцу у тебе буде тільки запечатувальне і декілька бар’єрів для сковування себе, ти правда зможе вивчити більше але в тебе не буде дуже багато  часу  для цього. тому щоб ти міг убити ворога і відправити відразу на аудієнцію до мене, я дам тобі косу і плащ для захисту.
    -Можна я поставлю питання чому саме такий набір.

    -Бо так цікавіше буде стежити за тобою і не переживай до коси ти скоро звикнеш.
    -Ну весь час тобі переселитися в тіло, що знаходиться в Узошио. Якщо не виконаєш це легке завдання, то зрозумієш, що забуття це райське задоволення. в порівнянні з тим, що я хочу з тобою можу зробити.
    Я здригнувся після цих слів.
    -І ще поки не забув Удачі тобі, вона тобі не завадить.

    Коса Смерті-

     

     

     

    Плащ-

     

     

    0 Коментарів