Фанфіки українською мовою

    Червень,Субота, ранок 10 годин, т/і прокинулась від соняшних променів які підступно різали очі яскравим світлом, на вулиці вже давно було сонце, неохоче вставати вона вкрилася ковдрою з головою, але не встигнувши зануритися в сон, почула голос тата з першого поверху. Він гукав доньку на сніданок. З цього моменту розпочалася історія т/і.

    опис від автора: т/і 16 років, карі очі, каштанове волосся трохи нижче грудей. Хобі: трохи малює, любить читати. Члени сім’ї: тато(Max,47 років) молодший брат(Alex,14 років), мами нестало близько трьох років тому через хворобу.

    вставши з ліжка я пішла на перший поверх нового будинку. Нещодавно (три дні тому) моя сім’я переїхала через роботу тата до маленького містечка під назвою Енканто. Прийшовши на кухню сніданок вже стояв, за столом сидів Alex, тата вже небуло, бо він пішов на роботу.

    т/і- Доброго ранку.
    Alex- Доброго ранку.
    т/і- Ти вже всі речі розібрав?
    Alex- Ні, тато сказав що ти мені допоможеш.
    т/і- Гараз, давай швиденько доїддай і я тобі допоможу.
    доївши вони пішли в кімнату Alexa розібрати його речи, зробивше це т/і вирішила до розібрати свої речі. П’ять годин вечора впоравшись з усіма справами т/і вирішила сходити оглянути місто (за ці дні вона не разу не виходила) запропонувавши брату сходити з нею. І от вони вийшли на вулицю…

     

    1 Коментар

    1. Nov 5, '22 at 01:08

      сподіваюсь вам сподобається