Фанфіки українською мовою
    Персонажі: ОЖП
    Мітки: ООС
    Попередження щодо вмісту: ДженЖ/Ч

    27 січня 1899

    Десь далеко на горі Брокен*, в Німеччині, розташовувався маєток.

    У великій кімнаті, біля вогнища велично сиділа жінка з попелясто-білим волоссям, що розсипалося по плечах, у біло-блакитній сукні, загорнута в хустку, як у ковдру. На руках спала зовсім маленька дитина, що народилась всього 4 дні тому.

    Щасливий погляд, кольору полину, був спрямований у вікно, в якому господарювала завірюха, така звична для січня. На губах м’яка посмішка.

    Почулися тихі кроки, легко рипнули двері, до кімнати легкою, плавною ходою зайшов чоловік.

    Сів в інше крісло неподалік жінки

    -Констанція? – покликав він німецькою. Гарний голос луною пройшовся по кімнаті. Вона пильно подивилася на свого нього. Все те ж чорне блискуче волосся пов’язане в тугий хвіст. Темно-карі очі сміялися, в них грали відблиски вогників від каміна.

    -Генріх? – також німецькою відповіла вона

    – Я поговорив з ними, батько просить назвати його першим прізвищем мого діду

    -Що ж, ми довго не могли обрати ім’я, значить так тому і бути

    Ім’я його Флімонт

    _______________________

    30 серпня 1899

    У лікарні святої Ізабелли** втомлена жінка лежала на ліжку після пологів. Русе волосся розкидалося на подушці. Втомлені, блакитні, як небо, очі прикриті. Незабаром має прийти її чоловік та медсестра з дітьми.

    Відчинилися двері, в щілину протиснулися світловолоса голова чоловіка

    -Стелла, дорога все добре? – Стурбовано запитав він французькою

    -Райдмунд заспокойся. Я народила, а не при смерті-зі смішком сказала жінка-Так, зі мною все добре. Як діти?

    Він зайшов у палату і сів на стілець біля її лежанки

    -О, їх скоро принесуть, вони такі маленькі- очі молодого батька світилися від емоцій- Колдомедик каже, що скоро, може через декілька днів, ми зможемо повернуться до нас додому в Ітуаль***, будемо збирати квіти в Пемпонському лісі можливо ми зустрінемо когось з Камелота**** .

    Її сміх, мабуть було чутно на іншому поверсі

    У цей момент зайшла медсестра з двома дітьми та віддала до рук молодих батьків.

    -Що батько каже? – Запитала Стелла

    -А що він може сказати, він прийняв мій вибір, хоч і не схвалює, але я вже дорослий хлопчик. А брат із сестрою побіситься і заспокоїться. -відмахнувся він-Ти придумала як ми їх назвемо?

    -Хлопчика Адріане, а дівчинку …

    -А дівчинку Юфімія-з любов’ю дивлячись на дітей сказав він. Та ніжно поцілував жінку.

    Ім’я їм Юфімія та Адріан

    _______________________

    1 березня 1897

    У невеликій світлій палаті, у Святому Мунґо на білосніжних простирадлах, у затишній тиші, сидить молода родина. Суворий чоловік у аврорській мантії, з трирічним хлопчиком. Який навіть у такому малому віці хоче бути схожим на батька. Жінка з русо-рудим волоссям, невеликим ластовинням і бірюзовими очима. На руках у неї дитина, зовні така схожа на неї. Зараз вони вирушають до себе додому, магічне місто Ґарсєв, вулиця троянд 5*****. Навіть не можливо уявити, що всього через кілька років вони виженуть його з дому.

    Його ім’я…

    _______________________

    4 грудня 1909

    У маленькому містечку Сент-Ендрюс, що у Шотландії і неподалік Північної Долини*** ***, зараз на вулицях великий фестиваль. Жінка з каштановим волоссям, тримає на руках маленьку дівчинку, запрошуючи свого чоловіка танцювати

    -Роберт, ну давай, ну будь ласка-мило просить вона

    -Белло, ти не виносима -важко зітхає він і бере її за руку і тягне танцювати. Почуваючись як ніколи щасливим.

    Дівчинка на руках у матері весело сміється

    Її ім’я

    _______________________

    14 жовтня 1905

    Двоє дорослих батьків йдуть вночі, гуляючи, насолоджуючись останніми теплими днями. Гарним заходом сонця, і зоряним небом і цвіркунами. Їхній маленький затишний світ у Самз тауні**** *** те саме місце, про яке вони так довго мріяли. До якого так довго йшли. Вдома на них чекають дві маленькі дівчатка такі різні, як інь і янь, але які доповнюють одне одного.

    Ім’я їм

    _______________________

    17 жовтня 1901

    Молода чорнява дівчина впевнено крокувала бруківкою, прямуючи до причалу, міцно притискаючи до себе маленький згорток з дитиною. Незабаром вона сяде на корабель і втече далеко від цього місця, міста, країни. І нарешті то вдихне на повні груди.

    Повіяв сильний вітер, вона затремтіла від пронизливого холоду. Подивилася на синє, майже чорне море і швидше поспішила до корабля, щоб не запізнитися. І напевно це найстрашніша її помилка… і остання

    А дитину закутаного в ковдру кликатимуть по-різному, але сама вона себе називає

    Ауреліус Рейт

    *одне із найзагадковіших та містичних місць в Німеччині

    **вигадана мною лікарня Святого Мунґо, тільки у Франції

    ***Також вигадане магічне місто в Франції, яке знаходиться не далеко від Пемпонського лісу

    ****Про Пемпонській ліс є легенди що там був король Артур, Мерлін та Моргана

    *****вигадане магічне місто не далеко від Косого провулку

    *** ***Сент-Ендрюс справжнє місто десь в Шотландії, за моєю вигадкою недалеко від магічного кварталу Північна Долина

    **** *** Вигадана місто в Америці

     

    0 Коментарів