Фанфіки українською мовою

    Привіт! Це мій перший фанфік, буду намагатись писати щось цікаве. Дайте знати, що ви про це думаєте.

    Серпень 1991

    Т/і – українська дівчина, батьки, які націоналісти і підтримують незалежність.
    Ви сім’я чистокровних магів, але до 11 років ти вчилась в звичайній магловській школі. Пізніше тобі прийшов лист у Хоґвартс і ти разом з тіткою, яка мала там свої ссправи виїхала . В часи радянського союзу було дуже важко виїхати закордон, тому для цього проводились певні махінації. (опису яких не буде)

    Коли Т/і приїхала в Лондон, тітка залишила тебе на вокзалі Кінг-кросс і побігла по справах. Вона якось знайшла платформу і поїзд. На пероні було багато людей, більшість дітей з батьками. Щоб зорієнтуватись дівчина запитала в незнайомих хлопців, які виглядали старшими. Вони їй все розказали, на щастя, батьки з дитинства навчали Т/і англіської і вона прекрасно нею говорила. Т/і попросила хлопців їхати з ними в купе і вони були не проти. Поки вони їхали дівчина дізналась, що їх звуть Фред і Джордж, вони близнюки і вчаться на Грифіндорі, це їй нічого не сказало, бо про факультети нічого не знала.

    Вони приїхали в Хоґвартс і всіх першокурсників зібрали разом, якась жінка, професор Маґонаґел розповідала їм про факультети, там Т/і побачила милу біляву дівчину і познайомилась з нею, її звуть Луна Лавґуд. Тоді почався розподіл на факультети. Вона була одна з останніх учнів і бачила, що Луна потрапила на Рейвенклов. І Т/і хотіла вчитись разом з нею, або з тими двома хлопцями. І ось тебе викликали.
    – Т/і Т/п
    Капелюх сумнівався, але ось та сама мить.
    – Рейвенклов! – доля зробила свій вибір.

    Стіл факультету вибухнув оплесками, а на її обличчі була широка й щира усмішка. Дівчина легкими граційними рухами прийшла до столу і сіла поруч з Луною.

     

    0 Коментарів