Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    •Мир, де раси зайшли далі, ніж колір шкіри.

    •Мир, де подружжя може трапитися між гуманоїдом і будь-яким монстром.

    •Мир, де расизм це дуже розмите поняття.

    •Мир, де стать грає останню роль у подружжі.

    •Мир, де дуже важко роздобути хоч якусь мапу з ближайшими поселеннями.

    •Мир, де неможливо вгадати, ворог перед тобою, чи друг.

     

    Мій мир.

     

    У мирі існує тисячи рас.

     

    Вони, як виявилося у 131 році, також діляться на групи. Усього три.

     

    Лукс

     

    Умбра

     

    Тенебріс

     

    Під.расы і родини.

     

    Лукс- те, кого ще називають світлими. У них , у 67% випадках, потологічна неприязнь до тенебріс. У відмінну від згаданих, вони відмовляються від своїх дітей, якщо ті, раптом, народжуються з приналежності до тенебріс. Обожнюють сонячний світ. Можуть захворіти, якщо довше тижня не будуть виходити на світ. Мають тату з сонцем де-то на тілі і світле забарвлення.

     

    Умбра- ті, кого ще називають тіньові . Ті, кого не ненавидять не лукс, не тенебріс. Якщо хтось зіграє подружжя з умбра, це не буде соромом для якоїсь з під.рас.

    Приймають як своїх і тих, і інших. Неважлива під.раса дитини, головне, що жив та здоров. Не мають тату, а ще, не буває чорних/білих язиків, і/або крові.

     

    Тенебрис- ті, кого ще називають темрявні. Також мають неприязнь к лукс. Якщо народжуються лукс, очорнюють його. Проводять ритуали, з 15 процентами того, що чадо може вмерти. Краще це, чим відмова від нього, і подальша його смерть де-то, від голода… Мають звичку шарахатися від сонця. На тілі є тату полумісяця.

     

    ДІТИ

     

    ##% що дитина народится…

     

    •Тенебріс/тенебріс. Лукс/Лукс.

     

    90% своя під.раса

     

    9% протипоказана раса.

     

    1% умбра.

     

    •Тенебріс/Умбра. Лукс/Умбра.

     

    70% тенебрвіс. . . . . . . лукс.

     

    29% умбра.

     

    1% лукс. . … . .. . тенебріс.

     

    •Умбра/Умбра

     

    95% умбра.

     

    5% тенебріс/лукс.

     

    •Тенебріс/Лукс

     

    50% тенебріс.

     

    50% лукс.

     

    ПОСЕЛЕННЯ

     

    Їх немає майже ні на одній мавпі. Їх багато. Деревні, села, міста і мегаполіси, де уживаються і тенебрис, і лукс.

     

    Можна зробити портали у інші мири. Вони рідко відрізняються будовою взаємозв’язків, а мови у ближчих 20 вимірах дуже схожі, або той же, на якому балакають у цьому. Ця мова називається укален.

     

    В мегаполісах, частіш за усе, можна знайти трохи більше книг, по темі магії і як, що робити.

     

    В деревнинах, що знаходяться у лісах, можна знайти рецептт ліків, трав і саморобних бинтів. Звичайно їх легко купити у місцевих жителів, за невелику суму, у вигляді рубіна, чи кликів міміка, якщо там реально щось рідке.

     

    В селищах так же, є шанс знайти мапу, або ще краще, інструкцію про те, як робити портал… Такі речі дорогі, але ті, кому це потрібно, заплатять що душі потрібно. Інколи можуть запросити навіть пилок піксі. Вони дуже цькуйливі, тому рідко погоджуються співпрацювати. Хоча, якщо їм запропонувати щось дуже гарне, чи солодке з мира Дулчіс, вони можуть погодться.

     

    Подібні солодощі можливо дістати чи у самому вимірюванні, чи у мандрівних магів-торговців. Вони коштують від 5 каменів середніх смарагдів. А ці смарагди добиваються, частіш за усе, під горами, за 5 км від початку гори. Ці солодощі настільки приторні, що якщо їх з’їсть звичайна істота, результат буде як від третьої кружки кави. Аж зуби сводять.

     

    ГЕОГРАФИЯ

     

    Ріски. Їх багато.

     

    Є підземні прісні, є кислотні, є мінералізовані, є лавові. Є і ті, початок яких невідомий.

     

    Риба? Хах. Дивлячись яку приманку ви обрали.

     

    Якщо ви спіймали ту, на котру велося полювання якоїсь там підводної тварюки, то приманкою становитесь ви.

    У ліса краще не ходити не озброївшись. У лісу доволі багато голодних істот, які не проти пожерти, чи обікрати вас. Ті ж мавки не против загарбити вашу душу. А якщо ви їй сподобалися, то вихід з ліса точно не знайдете. Ви тепер її. Але все ж, якщо ви раптом допомогли одній з них, не єдина мавка на вас більше не нападе. Ці красуні знають о ввічливості та подяці.

     

    Існує світлові дерева, на яких звичайно розміщуються або феї, або лукс піксі. Це світло підгодовуває їх магію, що дозволяє декотрий час не відчувати голоду. Дуже корисно у зимку.

     

    На вершинах гір звичайно селяться василіски, абе ще грифони. Там, з тварин, багато горних цапів та ящерок. А також є водоспади, котрі стікають по горі. Якщо водоспада немає, то, скоріше усього, там не живуть василіски. На горі живуть тільки сильніші, тому що вони, рахуй, побудували гніздо на відкритій поверхні. А це далеко не безпечно.

     

    В степах можна знайти деревню, або село. Там живуть у більшості вівці, чи дикі зуми. Проживають багато істот, але легше порахувати кількість вашого волосся, ніж види, які живуть в степах. Велика кількість покладів вугілля і свинцю з міддю знаходиться під ними. Так же ш можна наткнуться на підводний рудник.

     

    У підземних озерах є особлива риба. З деяких її видів на легко робляться ліки, чому служить каталізатори, у вигляді водоростей тіньових заростей, або ж луски василіска. Одно знайти важко, а друге боляче.

     

    НАВЧАННЯ І ОСОБЛИВОСТІ З ІСТОТАМИ У ПОЛОЖЕННІ

     

    Частіш усього, навчають батьки. Вони вчать їх правилам виживання, як користуватися природними плюшками і як робити гніздо/норку, на випадок переїзда, або ж створення родини.

     

    У деяких видів є весняні настрої. Вони гніздуются, намагаючись забезпечити себе безпекою. Гніздуются тільки ті, котрі прийняли на себе роль своєрідної слабкої статі. Це їх вибір. Цієї статі і так небагато, процентів так 2… Но є ті, которі “ні нам, ні вам”. Щось середнє. У них не було вибора. Просто як самі звичайні. Але, якщо вони вибрали не свою стать, у них прийнято інтенсивність залицяння, так як потрібно доказати “слабій статті”, що вони нічим не гірше “сильного”.

     

    Ах. Точно. Сильна стать.

     

    Сильні також не мають вибора. Просто народжуються такими. Вони чуть більше підходять на роль тих, хто краще захищають, бо мають загострення на руках/лапах/щупальцях, або ж клювах.

     

    Взагалі, виносити дитину може кожен з них. Просто легше за всіх це зробити слабким, бо вони фізически мають більший больовий порок і непогане гартування. Їх було б логічніше називати сильними, але все ж. У такі періоди, у них обостряются навики маскування і зір. Якщо виступають у активній ролі, то першим ділом, находять місто де їх гніздо/нора не буде видна з усіх ракурсів. Так ще й замаскують у приладу.

     

    Средні … Тут природа вирішила познущатися. Для жінок виносити дитину не складе такого труда, як для другої статті. Чоловіків потрібно постійно тримати у комфорті і кормити чимось, з заспокійливими діями. Напкиклад м’яти, глиросы, чай з лимоном и нулсом… Їм постійно буде страшно, якщо будуть застоватися одні. Просто… Відчуття незахищеності. Якщо пара жінка/чоловік, то у таких випадках, жінка повинна бути доволі сильною, щоб її пару не лякал кожен шорох.

     

    Сильні. Вони можуть завести дитину, але… У них це можна рахувати ознакою слабкості. Тому, коли утворюється родина, бійка вирішує вашу позицію. “Мати” не підпускає ні на крок, навіть свого особливого.

     

    Якщо говорити о “татко”, то він не буде підпускати ні на метр до обителі пасії.

     

    ПРОДВИНУТІСТЬ

     

    Уявіть собі середньовіччя, тільки з гігієной, поваженням до слабких, мвфологієй, трохи майнкрафтного лора( данж, фортеці, скрафтити), подружжям на будь-який чюпокобрі і багато магії з незвичайними рослинами.

     

    Не змогли? А шиза автора змогла)

     

    Зілля, портали, вибори відповідей на сюжетні питання, яой, відвари з дивних фруктів/овочів, котрі стали сірими, рятування мира, ритуали, демонюги, монахи, монстри, деякі виповзлі з голови автора, все це буде у роботі.

     

    Ласкаво просимо.

     

     

     

     

    ________________________________

    Натхнення знайшла у візуальних новелах, музиці та ситуаціях зі світу.

     

    Будова світу чимось схожа на Майнкрафт з модами і новелу з виборами.

     

     

    0 Коментарів