Фанфіки українською мовою

    Сонце вже високо, життя бушує. Хоча у цьому місці воно кипить.
    Місцева школа. Місце де діти проводять роки свого життя. Сьогодні почався перший день навчального року. Учні далеко не на уроках, а ще десь там:: на канікулах.

    Ранок. У класі по трохи починають збиратися діти. Не те щоб усі були надзвичайно раді але все ж.
    В класі гам, крик лунає сміх та вереск. А за вікном уже осінь. Цього року вона надзвичайно холодна. Що навіть на її початку люди задіваються у теплі речі.

    У клас влітає хлопчина. Зачіска його відрізнялася від інших. Це був невеличкий хвостик.

    -Фух, ну що ж, нові однокласники, я Холмс. Шерлок Холмс.
    Шерлі попрямував до задніх парт, де було , як на його думку, більшість пацанів.
    Там вони почали спілкуватися. Як на диво, юнак знайшов швидко спільну мову, і вже розпитував про все і всіх.
    Йому розповідали про кожного хто заходив до класу, та про вчителів.

    Аж раптом почувся крик, і одразу ж сміх. Жарт якогось із учнів над дівчинкою.
    Та після цього він припиняється.
    Холмс підвів очі і побачив це::

    У клас заходить юнак, у чорному костюмі з чорним пальто і циліндром. Алі очі проходяться по всьому класу.
    Тоді піднімається рука, в чорній рукавиці та з якимось перстнем(схоже, фамільярний, подумав Холмс)

    —А хто це?
    А це.. це староста нашого класу. Вроджений геній. Він тут більше всіх шарить за математику та хімію, але й в інших предметах не промах. Він рахується одним з найкращих учнів школи, ще й аристократ до цього всього. Та ставиться він до усіх добре, навіть до нижчих класів. Та його характер.. він як диявол, чесне слово! І зуби заговорити вміє, і маніпулятор та й лідерство непогане…

    ?:: А Ви я полягаю… Холмс?
    —Шерлок Холмс) А можу я дізнатися Ваше ім,’я?

    —Вільям Джеймс Моріарті.
    ————————————–
    Наступний розділ о 18:00 12.08

     

    0 Коментарів