Фанфіки українською мовою

    Від лиця Сатани

     

    Після нашого веселого часопроведення, я одразу перемістився в пекло, якщо бути точним, то у свій замок. Коли я зайшов в спальню то там вже був Вельзевул. Він, розніжившись, лежав на ліжку.

    – Якщо чесно, я в шоці Люцию,- сказав Вельзевул посміхаючись.

    – Заткнись, ще раз мене так назвеш,- розлючено сказав я.

    – І що?

    Я підійшов до нього, сів на нього зверху і стиснув його шию

    – Ох, Люциферу, ти ж знаєш мене це збуджує,- сказав він і його руки потягнулись до моїх грудей.

    Я вдарив Вельзевула по руках і встав з нього.

    – Ти огидний — кинув йому я.

    – Пам’ятаю, коли ти прийшов сюди скинутий, знедолений. Ти був таким жалюгідним. Наша грішна шістка прихистила тебе. Дала тобі все що ти маєш зараз, — Вельзевул встав і підійшов до мене. – Ти ніщо і був би ніким якби не ми самозакоханий вилупок.

    Я схопив його за комір сорочки й закричав йому в лице:

    – Що ти сказав?! Ти заздрісне лайно. Ти просто заздриш мені, що я сильніше ніж ти, мені все дається легко, я гарніший, на мене всі чіпляються і ти знову програв вилупок. Я трахнув того чортового Ісуса, хоча ти це й так знаєш ти ж слідкував за мною, Гавриїл!

    – Зарозумілий мудак, я виконаю свою частину угоди, але я не забуду цього, – прошипів Вельзевул і пішов геть, гучно грюкнувши дверима.

    Я стукнув кулаком по стіні, на ній розповзлись тріщини, які нагадували павутину.

     

    Від лиця Ісуса

     

    Я ввійшов до своєї кімнати й тільки тут мене накрило розуміння що тільки що відбулось.

    – Що я наробив? Батько ніколи не пробачить мені. Що мені робити? Мене ж скинуть якщо я скажу їм.

    В цей момент в кімнату постукав Авраам:

    – Можна?

    Хоч в той момент мені й не хотілось нікого бачити, але Авраам завжди був такий приязний до мене що на Землі, що тут тож я впустив його.

    – Ти щось хотів?

    – Тебе шукає твій батько.

    – Добре я зараз йду.

    Поки я йшов до батька з мене зійшло сім потів, я був впевнений що він все знає.

    – Ти вже тут я якраз тебе шукав, хотів обговорити з тобою деталі моєї тимчасової відставки, — сказав батько

    – Що?- спитав я.

    – Я вже втомився мільйони років на цьому посту, я думаю я заслуговую трішки відпочити, тож ти тимчасово заміниш мене ненадовго думаю років на 1000.

    – Добре батьку.

    – От і добре, можеш йти.

    Я був у розпачі, я не знав що мені робити не знаю як, але я забрів у сад. Я блукав поміж безмежними рядами незнаних нікому квітів мій погляд несподівано впав на дивну квітку, як дивна квітка була звичайна червона гузманія, щось наче тягнуло мене до неї, я не втримався, зірвав її та сховав між тканин у туніці, проніс її до кімнати. Дивно, але коли квітка була при мені я відчував спокій так неначе всі мої проблеми зникли та сонливість наказувала на мене.

    Тож я закрив очі та поринув у сон. Дуже дивний сон. Я йшов по хмарах, з усіх боків мене оточувало нечувано синє небо, аж ось я побачив когось в далечині. Я побіг їй чи йому на зустріч. Я побачив там Люция.

    – Ось ми й знову зустрілися, солоденький, — привітався він.

    – Вибач, що?

    – Ти завжди такий дурний чи тільки зі мною?

    – Що ти тут взагалі робиш?

    – А у вас в раю таке не використовують? Це квітка дозволяє душам з’єднуватись у вісні, раніше це використовувалась у війнах між пеклом і раєм, але зараз різні збоченці використовують їх для задоволення своїх хворих фантазій.

    – Що значить у вас в раю?

    – Так ти не допетрав?

    Люций засміявся і клацнув пальцями повністю змінюючи свій вигляд: з блондина його волосся стало чорним, крила стали темно-бурого кольору нагадуючи колір крові, також на його волоссі з’явились невеликі чорні роги.

    – Ти демон? – спитав я ошелешено.

    – Якщо бути точним, Я Люцифер, один з семи смертних гріхів і скоро я стану повелителем пекла, ти мені в цьому допоміг.

    Світ почав звужатися до однієї точки.В моїй голові крутились думки, тобто я не лише зайнявся сексом з чоловіком, зрадивши всі принципи раю, так ще й з повелителем демонів. Я навіть не міг уявити покарання за все це. Як я міг це допустити? Як я дозволив йому обманути себе?

    – Ні цей вираз обличчя мені не подобається, поглянь на мене,- промовивши це він поклав руку мені на плече.

    Мій погляд впав на нього, якщо бути точним я поглянув в його очі, його глибокі сірі очі, дехто може назвати їх нецікавим, негарними, холодними, але для мене ці оці були найпрекраснішими в них відображалась зверхність, жалість і ще щось щось що я не міг збагнути.

    В той момент я був такий спокійний, мене нічого не турбувало, я неначе все забув. В той момент він поцілував мене, на відміну від першого поцілунку, цей був легкий і ніжний, невагомим.

    І я прокинувся… з відчуттям його поцілунку на моїх губах. Я торкнувся до них рукою. А квітка в моїй руці перетворилась на попіл і вилетіла в вікно наче її й не було.

     

     

     

     

     

    0 Коментарів